10 σούπερ ιδέες για πρώτο ραντεβού

13.05.2009
Σε κάθε πρώτο ραντεβού με έναν καινούργιο υποψήφιο αγαπημένο έχεις τόσο στρες, που καταλήγεις μόνη στο σπίτι ψάχνοντας τον επόμενο. Κι όμως το πρώτο ραντεβού θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό και φυσικά μια ευκαιρία για να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να γνωρίσεις το αγόρι που έχεις απέναντί σου. Ιδού οι δέκα καλύτερες ιδέες για πρώτο ραντεβού. Μεταξύ τους θα βρεις και κλασικές και πιο εξτρίμ προτάσεις για όλα τα γούστα. Διάλεξε λοιπόν!

Σε κάθε πρώτο ραντεβού με έναν καινούργιο υποψήφιο αγαπημένο έχεις τόσο στρες, που καταλήγεις μόνη στο σπίτι ψάχνοντας τον επόμενο. Κι όμως το πρώτο ραντεβού θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό και φυσικά μια ευκαιρία για να αναδείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να γνωρίσεις το αγόρι που έχεις απέναντί σου. Ιδού οι δέκα καλύτερες ιδέες για πρώτο ραντεβού. Μεταξύ τους θα βρεις και κλασικές και πιο εξτρίμ προτάσεις για όλα τα γούστα. Διάλεξε λοιπόν!

  • Πρόγευμα στα Τίφανις: το πρωινό δίκαια έχει τον τίτλο του πιο σημαντικού γεύματος της ημέρας. Γιατί να μην το αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται λοιπόν. Το να συναντηθείτε για πρώτη φορά σε ένα ωραίο καφέ πρωί πρωί είναι μια καλή ιδέα για πρώτο ραντεβού. Σκέψου απλά ότι θα ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα σου, συζητώντας χαλαρά χωρίς να έχετε πιει και οι δύο τόνους αλκοόλ ή να ενοχλείστε από τη μουσική που παίζει στη διαπασών. Άσε που αν δεν υπάρξει η κατάλληλη χημεία, είναι πιο εύκολο να πεις πως φεύγεις γιατί έχεις κάποια δουλειά.

  • Δοκιμάζοντας κρασιά: η χώρα μας φημίζεται για το ωραίο της κρασί και κάθε τόσο γίνεται κάποια έκθεση ή γιορτή κρασιού. Κανόνισε λοιπόν να έχετε το πρώτο σας ραντεβού σε ένα τέτοιο γεγονός. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν κάποιες ποικιλίες κρασιού (άρα γλιτώνετε τα χρήματα που θα δίνατε σε κάποιο μπαρ) και φυσικά θα μοιραστείτε μια καινούργια, διασκεδαστική κι πρωτόγνωρη εμπειρία που θα σας δέσει. Αν δεν είσαι φαν του αλκοόλ, δοκίμασε ένα μάθημα χορού ή μαγειρικής.

  • Πάμε για μπόουλινγκ: το μπόουλινγκ είναι μια τέλεια ευκαιρία για να τσεκάρεις το πόσο ανταγωνιστικός είναι. Ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να βαθμολογήσεις τους γλουτούς και την δυναμικότητά του. Ακόμα κι αν δεν έχεις γνώσεις του αθλήματος, θα γελάσετε και θα περάσετε μερικές χαλαρές στιγμές. Άσε που ο χαμένος θα πρέπει να κεράσει σε είδος αργότερα.

  • Πάμε για ορθοπεταλιές: οργανώστε ένα ωραίο πρώτο ραντεβού καβάλα στο ποδήλατό σας. Το φιλικόν προς το περιβάλλον ποδήλατο κερδίζει καθημερινά πόντους και γιατί να μην το αξιοποιήσεις κι εσύ στο πρώτο σου ραντεβού. Τώρα που καλοκαίριασε πάρε το ποδήλατο και ξεχυθείτε στις εξοχές. Πάνω στο ποδήλατο δεν έχεις άλλωστε την πίεση της συνεχούς κουβέντας που θα είχες σε ένα μακρινό περίπατο μαζί του. Εσύ απ' τη μεριά σου μπορείς να ετοιμάσεις και να πάρεις μαζί ένα καλαθάκι για να κάνετε ένα ωραίο διάλειμμα για πικ νικ στο ενδιάμεσο.

  • Σινεμαδάκι με ποπ κορν: το σινεμά και κατόπιν το δείπνο είναι από τα πιο κλασικά είδη πρώτου ραντεβού κι όπως συμβαίνει με όλα τα κλισέ υπάρχει λόγος που το υιοθετούν τόσα ζευγάρια στην πρώτη τους συνάντηση. Η παρακολούθηση μιας ταινία στο σινεμά θα σας χαλαρώσει και θα έχετε πολλά πράγματα να συζητήσετε κατόπιν στο δείπνο. Βρείτε μια ταινία που να αρέσει και στους δύο και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

  • Να σε κεράσω ένα παγωτό: στην εποχή κρίσης που διανύουμε, ένας καφές έχει φτάσει να κοστίζει περισσότερο από ένα γλυκό ή παγωτό. Άσε που όταν βγαίνεις για φαγητό δεν περισσεύουν χρήματα για επιδόρπιο. Γιατί να μην κάνεις λοιπόν το επιδόρπιο κυρίως γεύμα και να κανονίσεις ένα ωραίο πρώτο ραντεβού σε μια πατισερί (που έχουν ήδη αρχίσει να φυτρώνουν σαν μανιτάρια) για γλυκάκι ή παγωτό. Άσε που δεν θα νιώθεις την πίεση να γεμίσεις με πολλά λόγια ορεκτικό, κυρίως, επιδόρπιο και λικέρ αν κάτι δεν πάει καλά.

  • Στο ζωολογικό κήπο: αγαπάς τα ζώα; Γιατί να μην μοιραστείς την συμπάθεια που τρέφεις για τα ζώα σε ένα πρώτο ραντεβού στο ζωολογικό κήπο; Θα έχετε και οι δύο πολλά να σχολιάσετε και φυσικά να κάνετε κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό που θα μπορείτε να το λέτε και στα εγγόνια σας: τότε που ο παππούς έπεσε στη λιμνούλα του λιονταριού...

  • Καραόκε και stand up comedy: οι περισσότερες από εμάς, εκτιμάμε πολύ την αίσηση του χιούμορ σε έναν άντρα. Γιατί να μην δοκιμάσεις το χιούμορ του βάζοντας τον να τραγουδήσει σε μια βραδιά καραόκε που έχουν πολλά μπαράκια κάποια βραδιά μέσα στην εβδομάδα. Αν προτιμήσετε το stand up comedy, φρόντισε να μην καθίσετε στην πρώτη σειρά και αναγκαστείτε να απαντάτε σε αστείες αλλά άβολες για πρώτο ραντεβού ερωτήσεις του καλλιτέχνη που θα σας διασκεδάζει.

  • Στο λούνα παρκ: γιατί να μην ξαναγίνετε πάλι παιδιά έχοντας ένα πρώτο ραντεβού στο λούνα παρκ. Και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας, και έρθετε κοντά και φυσικά μπορεί να σου δείξει τις επιδόσεις του στη σκοποβολή χαρίζοντάς σου ένα σουβενίρ αρκουδάκι στο τέλος της βραδιάς.

  • Σπορ και θέαμα: αγαπάς τον αθλητισμό; Αν ναι, προσάρμοσε το πρώτο ραντεβού σε αυτή την κατεύθυνση. Μπορείτε να παίξετε μαζί ένα σετ τένις ή να παρακολουθήσετε τον αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ της αγαπημένης σας ομάδας ή της εθνικής Ελλάδος αν δεν συμπίπτουν τα ομαδικά σας γούστα.

      Άντε και καλά ραντεβού!