Πού θα βρεις τον ιδανικό άντρα (σήμερα)

09.09.2009
Αναρωτιέσαι ποιά είναι τα πιο καυτά σημεία για να γνωρίσεις το αγόρι που μπορεί να μετατραπεί σε άντρα της ζωής σου; Σκέφτεσαι ποιά ατάκα να του πεις για να τον κάνεις δικό σου σε κάθε περίσταση; Ξέχνα τα μπαράκια και τα κλαμπάκια. Σήμερα, ο καλός γαμπρός συχνάζει αλλού...

Αναρωτιέσαι ποιά είναι τα πιο καυτά σημεία για να γνωρίσεις το αγόρι που μπορεί να μετατραπεί σε άντρα της ζωής σου; Σκέφτεσαι ποιά ατάκα να του πεις για να τον κάνεις δικό σου σε κάθε περίσταση; Ξέχνα τα μπαράκια και τα κλαμπάκια. Σήμερα, ο καλός γαμπρός συχνάζει αλλού...

Στο γήπεδο αδερφές μου,στο γήπεδο: αυτή τη στιγμή βρίσκονται εν εξελίξει οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πάρε τις κολλητές και ξεχυθείτε στο γήπεδο. Η Εθνική πάντα ενώνει. Περιττό να σου πω πόσες γνωριμίες ξεκίνησαν στους πανηγυρισμούς της νίκης του Euro του 2004. Αν δεν έχεις άδεια και λεφτά για εισιτήρια, μάθε ποιά καφετέρια στη γειτονιά σου παίζει τους αγώνες και πιάσε πρώτο τραπέζι πίστα. Μια παρέα γυναικών σε ένα χώρο που καταυλίζεται από αρσενικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Πώς θα τον ρίξεις: μάθε τους βασικούς παίκτες της ομάδας και γυρνώντας προς το μέρος του θηράματος, ρώτα τον: ''Ο Καλαμπόκης (γνωστός καλαθοσφαιριστής της Εθνικής) παίζει σήμερα; Αν γνωρίζεις από ποδόσφαιρο, ρώτησέ τον αν του αρέσει το σύστημα που εφαρμόζει στο γήπεδο ο Ρεχάγκελ.


Θα γίνει της προεκλογικής συγκέντρωσης: μπροστά μας έχουμε ένα μήνα περίπου μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν πολλές προεκλογικές συγκεντρώσεις όλων των κομμάτων, σε διάφορες πόλεις της χώρας. Αν ψάχνεις τον ιδανικό άντρα, που να συνδικαλίζεται ή να ασχολείται με τα Κοινά, έχεις την ευκαιρία στα χέρια σου. Πάρε το σημαιάκι του κόμματος που υποστηρίζεις αλά μπρατσέτα, και ζητωκραύγαζε τα συνθήματα του κόμματος, παρέα με τον διπλανό κόμματο. Κι αν τελειώσουν οι εκλογές, μην ανησυχείς. Αν είσαι φοιτήτρια, οι ωραίοι άντρες των παρατάξεων θα σε κυνηγάνε για να τους δώσεις την ψήφο σου στις φοιτητικές εκλογές και όχι μόνο την ψήφο σου. Οι υπόλοιπες μπορούν να γραφτούν στην ένωση νεολαίας του Κόμματος που επιθυμούν στην περιοχή τους. Λένε ότι τα καλύτερα αγόρια τα έχει μια συγκεκριμένη παράταξη. Και πού ξέρεις αν θα καταλήξεις κυρία Υπουργού κάποια μέρα. Πώς θα τον ρίξεις: ζήτα του να σου αναλύσει το πρόγραμμα του κόμματος σπίτι του ή σπίτι σου.

Θέλεις να σου μάθω τένις; Φυσικά και θέλεις! Οι αρχές του φθινοπώρου και μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτος καταχρήσεις, αποτελεί την ιδανική εποχή για να ξεκινήσεις γυμναστήριο, κάποιο χόμπι ή άθλημα. Το τένις ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις πολλών γυναικών και ανδρών, που συνήθως είναι αρκετά ευκατάστατοι. Οπότε αν ψάχνεις πλούσιο γαμπρό, μοιραστείτε τα μπαλάκια. Πώς θα τον ρίξεις: φόρα τα πιο σέξυ αθλητικά ρούχα και κέρδισέ τον στα σημεία! Αν πάλι ο υποψήφιος είναι ο γυμναστής, ρώτησέ τον αν κάνει ιδιαίτερα μαθήματα κατ' οίκον..

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: κάθε τηλεοπτικό κανάλι που σέβεται τον εαυτό του, έχει προγραμματίσει για τη φετινή σεζόν μια εκπομπή μαγειρικής. Εάν ξέρεις τα βασικά στην κουζίνα, αν έχεις φωτογένεια και αν καίγεσαι να γνωρίσεις κάποιον, δήλωσε συμμετοχή σε ένα από τα μαγειρέματα της TV. Ακόμα και να μην υπάρξει ειδύλλιο, μπορεί να κερδίσεις μια θέση παρουσιάστριας.

Μπρος στην εκκλησιά: με τόσες προσκλήσεις για γάμους και βαπτίσεις που έχεις δεχτεί αυτόν τον καιρό, είναι απορίας άξιο γιατί αγχώνεσαι να βρεις κάποιον. Δεν χρειάζεται να πάρεις μαζί σου κάποιον που απλά θα σε συνοδεύσει στις κοινωνικές υποχρεώσεις. Στους γάμους βρίσκεις τους καλύτερους υποψηφίους συντρόφους που θα αποθαρρυνθούν εφόσον δουν ότι συνοδεύεσαι (και άντε να εξηγήσεις ότι ήρθες παρέα με τον πιο γκέι φίλο σου απλά για να μην είσαι μόνη). Βάψου, χτενίσου, φόρα τα καλά σου και σε λίγο καιρό θα πετάς εσύ την ανθοδέσμη. Πώς θα τον ρίξεις: άνοιξέ του την κουβέντα ρωτώντας αν είναι καλεσμένος της νύφης ή του γαμπρού. Μπορείς να ρωτήσεις την φίλη ή ξαδέρφη που παντρεύεται για το αν θα υπάρχει κάποιος ενδιαφέρον τύπος στην εκκλησία, τον οποίο θα έχεις υπόψη σου για να τον προσεγγίσεις.

Κατερίνα Πατούλια