Γιατί δεν "σταυρώνεις" άντρα (Μέρος Β)

13.08.2014
Αυτό το καλοκαίρι είχες πει πως θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Και μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά- τι έμεινε ένας μήνας- αλλά ο έρωτας άργησε και μια και δυο και τρεις μέρες.

Πριν σηκώσεις μαύρα πανιά και αφού απορήσεις τι παραπάνω έχει από σένα η κολλητή που πάλι βρήκε αγόρι, τσέκαρε τους λόγους που μπορεί να σε κρατούν μόνη σαν το λεμόνι.

Λάθος Νούμερο 6: δεν το προσπαθείς και πολύ!
Ναι βρε κουκλίτσα, ο άλλος θα πρέπει να σε θέλει ως σύνολο. Και η προσωπικότητα μετράει αλλά και το σεξαπίλ μετράει και η ωραία εμφάνιση μετράει. Ο έρωτας από τα μάτια πιάνεται και κατόπιν κατεβαίνει. Αν είσαι διαρκώς με την κοτσίδα, την προπολεμική γκαρνταρόμπα και το στιλ σε όποιον αρέσω, με συγχωρείς αλλά πιστεύεις λανθασμένα πολύ στο κόνσεπτ ‘Μαρία η Άσχημη’. Ο άντρας θέλει και την τσαχπινιά και το ωραίο χτενισματάκι και το σουτιέν που κάνει θαύματα με το στήθος σου. Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις πρόσωπο θεάς ή αναλογίες μοντέλου, μια φροντισμένη όψη είναι αρκετή για να πείσεις τ’ αρσενικά.

Λάθος Νούμερο 7: ψάχνεις τον ιδανικό στα ίδια μέρη
Αν θεωρείς πως θα βρεις αγόρι συχνάζοντας διαρκώς στο μπαρ το Ναυάγιο, θα σε στεναχωρήσω αλλά δύσκολο να τον βρεις εκεί. Πρώτα πρώτα, οι λοιποί θαμώνες όπως κι εσύ είναι συγκεκριμένοι και δύσκολα προστίθενται νέες παρέες. Δεύτερον, έχεις δοκιμάσει τους περισσότερους. Τέλος, έχεις να ελπίζεις μόνο στο προσωπικό του μαγαζιού που αλλάζει μεν, είναι περιζήτητο όμως! Οπότε, καλό είναι να βγεις απ' το σπίτι, ν’ ανοίξεις και τους ορίζοντες στη διασκέδαση και να βρεις καινούργια στέκια!

Λάθος Νούμερο 8: είσαι πολύ περίεργη και δείχνεις ξινή
Οι τρόποι παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρώτη γνωριμία με έναν υποψήφιο αγαπημένο αλλά και στο μετά! Τη σήμερον ημέρα, τ’ αρσενικά έτσι κι αλλιώς έχουν χάσει το ρόλο του κυνηγού. Αν εκείνος σε βλέπει σκεπτική και μουτρωμένη ή να μην ανταποκρίνεσαι στο φλερτ του (ακόμα κι αν μέσα σου καίγεσαι) δεν θα τολμήσει να σε προσεγγίσει. Οι λέξη χυλόπιτα είναι άγνωστη στο λεξιλόγιο των σημερινών ανδρών και το πιο πιθανό είναι να πιστέψει πως είσαι ήδη δεσμευμένη.

Λάθος Νούμερο 9: σ’ έχουν φάει οι κολλητές
Το πρώτο σενάριο σε θέλει μοναδικό μπακούρι σε μια παρέα κολλητών φιλενάδων που έχουν ήδη βρει τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Κι ενώ οι φίλες ετοιμάζουν γάμους και πανηγύρια, εσύ ψάχνεις για συνοδό. Σίγουρα, όλο και κάποιο προξενιό σου κάνουν, αλλά με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Το δεύτερο σενάριο θέλει όλες σου τις φίλες φρεσκοχωρισμένες! Όπως είναι φυσικό, ακόμα κι αν πάρει το τηλέφωνο κάποιου, δεν τον καλείς ποτέ γιατί πάλι έχεις να βγεις να τα πιεις με τις κολλητές. Το τρίτο σενάριο θέλει τις κολλητές να αποδοκιμάζουν κάθε υποψήφιο αγαπημένο σου: ο ένας τους βρωμάει, ο άλλος τους ξινίζει κι εσύ μένεις μόνη σαν το λεμόνι. Βρες τις πιο κοντινές φίλες που να ψάχνουν αγόρι όπως κι εσύ και βουρ στο ψητό.

Λάθος Νούμερο 10: η ντροπή θα σε φάει...
Και όποιος ντρέπεται, στερεύεται! Ξεπέρνα άγχη και ντροπές, σήκωσε τα ματάκια σου να σε δει κανένας χριστιανός, άσε στην άκρη τα κόμπλεξ για το ύψος και το πάχος σου, κόψε όλα τα εννιά παραπάνω λάθη και ο ιδανικός σύντροφος βρίσκεται στο δρόμο για την καρδιά σου....

Για τα πρώτα 5 λάθη εξαιτίας των οποίων δεν "σταυρώνεις" άντρα, πήγαινε εδώ:


Από την Κατερίνα Πατούλια

Γίνε φίλη μας και στο Facebook!