Πες μου πώς αγκαλιάζει να σου πω τι θέλει;

04.12.2009
Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη γη που να μην απολαμβάνει τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια με τον καλό της. Έλα όμως που αυτές οι αγκαλιές μπορούν να σου πουν πολλά για τον αγαπημένο σου ως άνθρωπο. Ταίριαξε το αγκάλιασμα του συντρόφου με κάποια από τις παρακάτω στάσεις, και μάθε τι άνθρωπος είναι αλλά και τι θέλει από εσένα.

Δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη γη που να μην απολαμβάνει τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια με τον καλό της. Έλα όμως που αυτές οι αγκαλιές μπορούν να σου πουν πολλά για τον αγαπημένο σου ως άνθρωπο. Ταίριαξε το αγκάλιασμα του συντρόφου με κάποια από τις παρακάτω στάσεις, και μάθε τι άνθρωπος είναι αλλά και τι θέλει από εσένα.

1. Μήπως σε τραβάει προς το στήθος του; Δεν είναι και τόσο σκληρός όσο πιστεύεις!

Αυτό το αγόρι προσπαθεί να περάσει την εικόνα του σκληρού άντρα και συντρόφου που δεν σηκώνει πολλά πολλά. Όμως, κατά βάθος είναι ένα μεγάλο και γλυκό μωράκι. Η στάση αγκαλιάς που επιλέγει, δείχνει την προσπάθεια που κάνει να σε φέρει κοντά στην καρδιά του. Έτσι, σου δείχνει συμβολικά πόσο δεμένος είναι μαζί σου. Ταυτόχρονα, κρατώντας σε τόσο κοντά σε ένα τελείως αντρικό κομμάτι του σώματός του όπως είναι το στήθος του, αποτελεί τον τρόπο του για να σου πει ότι πάντα θα σε προστατεύει.

Να τον κρατήσεις; Εννοείται! Τέτοιοι τύποι αντρών λατρεύουν να φροντίζουν τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους, χωρίς πολλά λόγια αλλά με έργα. Ακόμα και στο κρεβάτι, του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες και να μην τα περιμένει όλα από εσένα.

2. Μήπως του αρέσει να σε αγκαλιάζει πλάτη με πλάτη (σαν να κάνετε έρωτα στη στάση κουταλάκια); Είναι άντρας ερωτιάρης!

Ο άντρας αυτό δίνει μεγάλη σημασία στη σωματική επαφή. Γιατί τι άλλο να σου πει αυτή η ανάγκη να κολλήσει το "πακέτο" του πάνω στους γλουτούς σου! Σίγουρα του αρέσει το σεξ και έχει υψηλό ερωτικό IQ, αλλά μην περιμένεις να σου εκφράσει τα συναισθήματά του με ευκολία.

Να τον κρατήσεις; Αν βρίσκεσαι στη φάση που έχεις χορτάσει από λόγια και "σ' αγαπώ" στις προηγούμενες σχέσεις σου, καλύτερα να κρατήσεις αυτόν τον τύπο που σίγουρα θα σε ικανοποιήσει στο κρεβάτι!

3. Μήπως τοποθετεί το κεφάλι του στην αγκαλιά σου; Θέλει φροντίδα και προδέρμ!

Αν είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να φροντίζουν τον άντρα τους, πέτυχες το τζόκερ! Οι άντρες ου προτιμούν τη στάση αυτή, τείνουν να θέλουν λίγη φροντίδα παραπάνω στις σχέσεις τους. Θέλουν οι κοπέλες τους να τους θαυμάζουν και να τους προσέχουν ιδιαίτερα! Αν τον προσέξεις, θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα με λόγια, έκφραση συναισθημάτων και δωράκια.

Να τον κρατήσεις; Φυσικά. Ο τύπος αυτός θέλει να σε κάνει ευτυχισμένη, θα σου δώσει την προσοχή που θέλεις και στο κρεβάτι και εκτός!

4. Μήπως σε κλείνεις στις φτερούγες (στα μεγάλα μπράτσα) του; Είναι φουλ ερωτευμένος με την πάρτη σου

Σίγουρα, ενώ είστε αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, η στάση αυτή δεν θα σας βολέψει ιδιαίτερα. Κάτι το ένα χέρι που πλακώνεται, κάτι η ανάσα σου που κόβεται, δεν είναι και ότι πιο άνετο σε επίπεδο αγκαλιάς. Το καλό είναι ότι κι εκείνος με τον τρόπο του καταλαβαίνει την ανάγκη σου να έρθετε πιο κοντά.

Να τον κρατήσεις; Η φιλότιμη προσπάθεια που κάνει να σε πλησιάσει με τον τρόπο του, θα πρέπει να του αναγνωριστεί. Βρίσκεται σε καλό δρόμο και αν τον βοηθήσεις θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να σε ευχαριστήσει και ικανοποιήσει.

5. Μήπως σου γυρνάει την πλάτη/ δεν του αρέσουν οι αγκαλιές/ δεν κοιμάται καν μαζί σου; Που να πήγε τόση αγάπη, που να χάθηκε!

Όλες οι παραπάνω στάσεις ή συμπεριφορές, δείχνουν ότι δεν είσαι η πρώτη του προτεραιότητα και δεν έχει καμία διάθεση να σε κυνηγήσει ή να έρθετε πιο κοντά. Αν μάλιστα, στην αρχή της σχέσης, ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά και τώρα τα απεχθάνεται, οι καμπάνες του χωρισμού ή της συνήθειας, έχουν χτυπήσει την πόρτα σας.

Να τον κρατήσεις; Εφόσον βρίσκεσαι στην ίδια φάση και δεν σε ενδιαφέρει μια βαθιά συναισθηματική ένωση, μπορείτε να συνεχίσετε μαζί. Αλλιώς, αν θέλεις έναν ουσιαστικό σύντροφο, καλύτερα να τον ψάξεις κάπου αλλού.