H ιδανική έκπληξη για το Βαλεντίνο σου

11.02.2011
Φτάσαμε λοιπόν δειλά δειλά κοντά στην Ημέρα των Ερωτευμένων. Λίγο πριν πάθεις νευρικό κλονισμό σκεπτόμενη το δώρο που θα κάνεις στον αγαπημένο σου, πριν μείνεις ταπί και ψύχραιμη και προτού κλείσουν τα μαγαζιά, σου προτείνουμε απλές και ιδανικές εκπλήξεις για το Βαλεντίνο σου. Εννοείται, πως κάθε δώρο, συμβαδίζει με το διάστημα που βγαίνετε μαζί και τα βασικά χαρακτηριστικά της σχέσης σας!

Φτάσαμε λοιπόν δειλά δειλά κοντά στην Ημέρα των Ερωτευμένων. Λίγο πριν πάθεις νευρικό κλονισμό σκεπτόμενη το δώρο που θα κάνεις στον αγαπημένο σου, πριν μείνεις ταπί και ψύχραιμη και προτού κλείσουν τα μαγαζιά, σου προτείνουμε απλές και ιδανικές εκπλήξεις για το Βαλεντίνο σου. Εννοείται, πως κάθε δώρο, συμβαδίζει με το διάστημα που βγαίνετε μαζί και τα βασικά χαρακτηριστικά της σχέσης σας!

Α. Πόσο καιρό βγαίνετε; λιγότερο από τρεις μήνες!

Προτεινόμενη έκπληξη: στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα που είστε ζευγάρι, φρόντισε το δώρο σου να είναι απλό και όχι πολύ ακριβό. Στο σημείο αυτό, οτιδήποτε πολύ ακριβό ή πολύ προσωπικό, θα φανεί υπερβολικό και θα τον τρομάξει, σχετικά με το πώς βλέπεις τη σχέση σας.

Αν είναι φίλος του σινεμά ή της μουσικής, ένα ωραίο dvd της αγαπημένης του (σου) ταινίας ή ένα μουσικό cd του αγαπημένου του (σου) καλλιτέχνη είναι ό,τι πρέπει. Αν πάλι δεν έχεις μάθει τα γούστα του, φτιάξτου κάτι χειροποίητο, όπως είναι για παράδειγμα ένα ωραίο δείπνο ή κάντου δώρο το αγαπημένο βιβλίο που διάβασες πρόσφατα και σε ξετρέλανε!

Μην ξεπεράσεις τα 20- 25 ευρώ, γιατί αν το δικό του δώρο είναι ακόμα πιο φτηνό, θα απογοητευτείς.

Β. Πόσο καιρό βγαίνετε; 3 με 6 μήνες

Προτεινόμενη έκπληξη: η ενδιάμεση αυτή φάση, μπορεί να σε ταλαιπωρήσει περισσότερο σχετικά με το ποιό δώρο να διαλέξεις. Από τη μια, είστε ζευγάρι επικυρωμένο και με τη βούλα, αλλά από την άλλη ακόμα μαθαίνετε ο ένας τον άλλο! Εντυπωσίασέ τον βρίσκοντας ένα πιο ψαγμένο δώρο.

Αν του αρέσει να τραβάει φωτογραφίες, χάρισέ του ένα μπρελόκ- φορητή ψηφιακή κορνιζούλα για να βλέπεις τις φωτογραφίες παντού!

Αν του αρέσουν τα σπορ, κάντου δώρο εισιτήρια για την αγαπημένη του ομάδα. Το θέμα είναι να δείξεις ότι σκέφτηκες πολύ το δώρο που του έκανες.

Μην ξεπεράσεις τα 25 με 50 ευρώ.

Γ. Πόσο καιρό βγαίνετε; 7 ΜΕ 11 μήνες

Προτεινόμενη έκπληξη: εδώ τα πράγματα έχουν γίνει πιο σοβαρά στο δεσμό σας, ακόμα κι αν εκείνος διστάζει να το παραδεχτεί. Το δώρο που αξίζει να του κάνεις σε αυτή τη φάση, θα πρέπει να αποτελεί μια κοινή διασκεδαστική εμπειρία και για τους δύο σας, με σκοπό να ενδυναμώσετε το δέσιμο και τις κοινές σας αναμνήσεις.

Μια ωραία ιδέα είναι ο προγραμματισμός μιας μονοήμερης εκδρομής (αρκεί να βεβαιωθείς ότι κι εκείνος μπορεί). Το Καρναβάλι της Πάτρας αποτελεί ιδανική επιλογή για την Κυριακή του Καρναβαλιού.

Αν σας αρέσει κάποιο συγκρότημα, αγόρασε εισιτήρια για μια προγραμματισμένη συναυλία τους μέσα στο μήνα.

Αν πάλι πιστεύεις πως θα εκτιμήσει καλύτερα κάτι πιο αγαπησιάρικο, πες του το ''σ' αγαπώ'' που περιμένει τόσο καιρό να το ακούσει από τα χειλάκια σου.

Το ποσό εδώ είναι θέμα επιλογής, αλλά δεν χρειάζεται να ξεπεράσει τα 200 ευρώ.

Δ. Πόσο καιρό βγαίνετε; 1 με 2 χρόνια

Προτεινόμενη έκπληξη: εδώ μιλάμε πια για μακροχρόνια σχέση που ό,τι και να του πάρεις (ακριβό ή πανάκριβο) δεν θα τον τρομάξεις, ίσα ίσα που θα το χαρεί. Θες ένα ακριβό ρούχο, ένα ρολόι, ένα notebook; Γνωρίζεις καλά ότι το δώρο σου θα εκτιμηθεί έτσι κι αλλιώς. Προσοχή: αν συνηθίζετε να ανταλλάσσετε ακριβά δώρα, δεν τίθεται περιθώριο του ποσού που θα χρειαστεί να ξοδέψεις. Αν πάλι ο αγαπημένος σου προτιμά τα δώρα συναισθηματικής αξίας και όχι τιμής, ψάξε αρκετά ώστε να βρεις την μινιατούρα- αντίκα του αγαπημένου του αυτοκινήτου ή ένα ταξίδι για δύο στο εξωτερικό.

Ε. Πόσο καιρό βγαίνετε; 3 χρόνια και βάλε!

Προτεινόμενη έκπληξη: μετά από χρόνια που περάσατε μαζί, με δώρα γενεθλίων και γιορτών, θα είναι ευτύχημα αν ψάχνεις με τον ίδιο ενθουσιασμό να του πάρεις δώρο για τη Γιορτή των Ερωτευμένων. Οι περισσότερες γυναίκες στο σημείο αυτό, κάνουν χρηστικά δώρα (κάλτσες, μανικετόκουμπα) που ναι μεν θα του χρησιμεύσουν, αλλά δεν παύουν να είναι βαρετά. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα, χάρισέ του ένα μάθημα οδήγησης ελικοπτέρου ή ακριβού αυτοκινήτου, που θα βρεις σε διάφορα σάιτ στο ίντερνετ και σίγουρα θα τον ξετρελάνουν ως ιδέα.

Μια σούπερ ιδέα, όσο καιρό και να βγαίνετε, είναι να τον ξαφνιάσεις και να του στείλεις ένα δώρο έκπληξη ακριβώς στις 14 Φλεβάρη! Αυτή τη φορά κάνεις εσύ το πρώτο βήμα στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Πήγαινε μια βόλτα στα Orange stores και διάλεξε για τον αγαπημένο σου το πιο must have δώρο για τη νύχτα των ερωτευμένων! Τα καταστήματα Orange θα σου κάνουν την παράδοση στο σπίτι, στη δουλειά του... εκεί που δεν το περιμένει! Η αποστολή είναι δωρεάν. Σε όλα τα προϊόντα ισχύουν οι τρέχουσες εκπτώσεις από 20-50%.

Εναλλακτικά και ανέξοδα, μπορείς να του χαρίσεις μια βραδιά γεμάτη σεξ, που μετά από τόσα χρόνια και τόσες υποχρεώσεις, σίγουρα του έχει λείψει!

Από την Κατερίνα Πατούλια