Πώς θα παραμείνεις η αιώνια ερωμένη του (No2)

29.03.2010
Kαι να που τον βρήκες τον άντρα για σπίτι και να που άρχισες να επαναπαύεσαι. Μην τρέφεις αυταπάτες. Κανείς άντρας, όσο καλός, χρυσός και άγιος να είναι, δεν θα παραμείνει στο πλευρό σου εφόσον κι εσύ δεν το προσπαθήσεις. Για να μην βρεθείς στη δυσάρεστη θέση της Σέριλ Κόουλ, Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Γουίνσλετ και των υπόλοιπων κυριών που αντικαταστάθηκαν από μία ερωμένη, γίνε εσύ η παντοτινή ερωμένη του αγαπημένου σου. Το πώς θα το μάθεις παρακάτω:

Kαι να που τον βρήκες τον άντρα για σπίτι και να που άρχισες να επαναπαύεσαι. Μην τρέφεις αυταπάτες. Κανείς άντρας, όσο καλός, χρυσός και άγιος να είναι, δεν θα παραμείνει στο πλευρό σου εφόσον κι εσύ δεν το προσπαθήσεις. Για να μην βρεθείς στη δυσάρεστη θέση της Σέριλ Κόουλ, Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Γουίνσλετ και των υπόλοιπων κυριών που αντικαταστάθηκαν από μία ερωμένη, γίνε εσύ η παντοτινή ερωμένη του αγαπημένου σου. Το πώς θα το μάθεις παρακάτω:

6. Η ερωμένη: κάνει στον καλό της εκπλήξεις

Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για ακριβά δώρα που θα μπεις στη διαδικασία να του κάνεις, ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Αυτό που σου διαφεύγει είναι πως ακόμα και το να αντικαταστήσεις εκείνη την ενοχλητική πιάστρα στα άλουστα μαλλιά σου με ένα φρεσκολουσμένο και τέλεια ισιωμένο μαλλί θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη για τον αγαπημένο σου. Αιφνιδιάσε τον με ένα σετ νέων σέξι εσωρούχων σε συνδυασμό σατέν εσώρουχα και ζαρτιέρες και πραγματικά δεν θα έχει καλύτερη έκπληξη!

Η απατημένη: μόνο περιμένει εκπλήξεις

Γιατί δεν σου έφερε λουλούδια; Γιατί ξέχασε να σου πάρει δώρο για την επέτειό σας; Γιατί δεν κανόνισε να πάτε ταξίδι έκπληξη στο Παρίσι όπως ο γείτονας; Ειδικά, το να του χτυπάς τις εκπλήξεις που περίμενες να σου κάνει, με τη μορφή παρατηρήσεων θα σε στείλουν στον πάγκο, κι εκείνον στην αγκαλιά κάποιας άλλης που ακόμα και το νέο του κούρεμα θα το βλέπει σαν ευχάριστη έκπληξη.

7. Η ερωμένη δημιουργεί μια ανασφάλεια

Η γυναίκα ερωμένη γνωρίζει πολύ καλά το πώς να χρησιμοποιεί το αθώο φλερτ ή δήθεν φλερτ με άλλα αγόρια προς όφελός της. Έτσι ενημερώνει τυχαία τον σύντροφό της για τα κοπλιμέντα που δέχτηκε στη δουλειά με αφορμή το νέο της κούρεμα για παράδειγμα. Η ερωμένη ξέρει πως το να νιώθει ο αγαπημένος της κυνηγός σε όλη του ζωή, θα την μετατρέψει σε μοναδικό και αιώνιο θήραμά του!

Η απατημένη: γίνεται χαλάκι να την πατήσεις

Η απατημένη γυναίκα από την άλλη πλευρά, δεν κάνει την παραμικρή κίνηση για να ζηλέψει ο σύντροφός της. Για την ακρίβεια είναι εκείνη που ζηλεύει τους πάντες και τα πάντα ενώ στο μυαλό της αποτελεί αδιανόητη σκέψη το να μιλήσει έστω και φιλικά με άλλους άντρες εκτός του δικού της . Αν δεν του αφήσεις και μια μικρή αμφιβολία για το πόσο τον θες, αν δεν έχει την παραμικρή ανασφάλεια για το ότι μπορεί να σε χάσει, λογικό δεν είναι να πάρει τα μάτια του από πάνω σου και να τα καρφώσει σε κάποια άλλη;

8. Η ερωμένη: διατηρεί το μυστήριο του ανικανοποίητου

Η ερωμένη διατηρεί αποτελεσματικά αυτό το κάτι ανικανοποίητο στο κρεβάτι κι αλλού. Για παράδειγμα, αν ο καλός σου έχει φαγωθεί να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο στο σεξ (ένα τρίο για παράδειγμα) δεν ενδίδει στην επιθυμία του αγαπημένου της ασυζητητί αλλά ούτε και αποκλείει το ενδεχόμενο πραγματοποίησής της. Το κλειδί βρίσκεται στην αποδοχή της επιθυμία και τον τρόπο να τον ψήσεις να περιμένει πότε, σε τι και πώς θα ενδώσεις!

Η απατημένη: τα κάνει όλα και νιώθει θύμα

Δυστυχώς, η γυναίκα που καταλήγει με περισσότερα από ένα εξογκώματα στο μέτωπό της από τις απιστίες του καλού της, ήταν εκείνη που έκανε και τις μεγαλύτερες θυσίες στο κρεβάτι για να τον ικανοποιήσει. Η απατημένη λέει ναι σε όποια επιθυμία έχει ο αγαπημένος της ειδικά στο σεξ και πάντα ζητά ανταλλάγματα για την υποτιθέμενη θυσία της. Ειδικά σε μεγάλους καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι, η απατημένη κλαίει κι οδύρεται για όσα έκανε χωρίς τη θέλησή της και που αυτά δεν είχαν κανένα αντίκρυσμα.

9. Η ερωμένη: είναι ενημερωμένη

Η γυναίκα ερωμένη ζει μέσα στην εποχή της και δεν υπάρχει τίποτα που να ξεφεύγει της προσοχής της. Ειδικά όσον αφορά τα ενδιαφέροντα του αγαπημένου της, φροντίζει να γνωρίζει τα αποτελέσματα των αγώνων της αγαπημένης ομάδας του καλού της ενώ ξέρει ακριβώς πώς παίζεται ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όποιο άθλημα ενδιαφέρει κι εκείνον.

Η απατημένη: κοιμάται τον ύπνο του δικαίου

Η απατημένη σύζυγος είναι η γυναίκα που θα την βρεις κάτω από την κατσαρόλα ανενημέρωτη για οτιδήποτε άλλο εκτός από τις τελευταίες συνταγές μαγειρικής. Κι όσο κι αν ο έρωτας περνά από το στομάχι, το να ξέρεις να ανοίξεις τον υπολογιστή αποτελεί μια εξίσου σημαντική γυναικεία δραστηριότητα.

10. Η ερωμένη: ξέρει να κερδίζει τους πάντες

Από την αρχή της σχέσης, η γυναίκα ερωμένη ξέρει να χρησιμοποιεί το ταμπεραμέντο και την επικοινωνία για να κερδίζει (εκτός από τον αγαπημένο της) τους πάντες γύρω από αυτόν. Την μαμά, την κολλητή, τους συναδέλφους, ακόμα και το αφεντικό του. Όσο πιο αναντικατάστατη γίνεται για τον ίδιο και τον κύκλο του, τόσο πιο δύσκολα θα χάσει τη θέση της από ένα νέο μοντέλο.

Η απατημένη: είναι ξινή και αποξενώνει τον καλό της

Πρώτο μέλημα της γυναίκας αυτής είναι να απομακρύνει τον καλό της από τους κολλητούς, τους συγγενείς και φίλους. Κι ενώ στην αρχή, εκείνος τυφλωμένος από τον έρωτα ενδίδει στις πιέσεις και χάνεται απ' 'όλους, μόλις καλμάρει το πρώτο πάθος, βλέπει κι ο ίδιος την ξινίλα της καλής του και επιθυμεί να ξαναβρεί τους χαμένους του φίλους. Εκεί, δεν είναι καθόλου δύσκολο να ερωτευτεί και μια άλλη γυναίκα γλυκιά σαν ζάχαρη που θα κερδίσει φίλους και οικογένεια!

Από την Κατερίνα Πατούλια