Καν'τον δικό σου για πάντα (Νο1)

28.04.2010
Ας πούμε ότι το έριξες το παλικάρι. Το ζήτημα είναι να τον κρατήσεις. Κάνε πράξη τα παρακάτω κόλπα και εκείνος θ' αρχίσει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σου. Αφού μετρά ώρες και ώρες στο πλευρό σου δεν θ' αργήσει να συνειδητοποιήσει πως είσαι η γυναίκα της ζωής του κι εκεί θα τον τυλίξεις μια για πάντα.

Σίγουρα έχεις ακούσει ένα σωρό συμβουλές για το πώς θα τον ρίξεις στα δίχτυα σου. Ας πούμε ότι το έριξες το παλικάρι. Το ζήτημα είναι να τον κρατήσεις. Κάνε πράξη τα παρακάτω κόλπα και εκείνος θ' αρχίσει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σου. Αφού μετρά ώρες και ώρες στο πλευρό σου δεν θ' αργήσει να συνειδητοποιήσει πως είσαι η γυναίκα της ζωής του κι εκεί θα τον τυλίξεις μια για πάντα. Αφού σιγουρευτείς πως θέλεις να γίνεις η γυναίκα της ζωής αυτού του συγκεκριμένου αγοριού, πέρνα στην πράξη:

Κάντον δικό σου- Τακτική #1: Η δική σου επιτυχία θα φέρει και την επιτυχία του δεσμού σας

Έχε στόχους και προσπάθησε να τους πραγματοποιήσεις ακόμα κι αν βρίσκεσαι μόλις στο πρώτο βήμα. Με την έννοια πως εκείνος θα είναι απλά το κερασάκι στην κορυφή μιας ζωής με πολλές εμπειρίες και επιτυχίες. Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες σήμερα, είναι πως πιστεύουν ότι ένας σωστός άντρας θ΄ αποτελέσει πανάκεια για όλα τα στραβά στη ζωή τους. Δυστυχώς, πολύ λίγες φορές μπορεί ένα άτομο ν' αντέξει την τόσο μεγάλη πίεση και ευθύνη για την ευτυχία κάποιου άλλου. Εκείνος θέλει στο πλευρό του μια σύντροφο με την οποία να μοιράζεται εμπειρίες και συναισθήματα και όχι ένα βαρίδιο δεμένο στο πόδι του, το οποίο θα πρέπει να σέρνει παντού. Για να βρεις έναν ιδανικό άντρα, πρέπει να γίνεις εσύ πρώτα η ιδανική σύντροφος!

Κάντον δικό σου- Τακτική #2: Μην ξεχνάς να του δείχνεις την σωματική προσοχή που χρειάζεται

Όσο κι αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, τα αγόρια υπολογίζουν τη συναισθηματική εγγύτητα με την φυσική οικειότητα. Τουτέστιν εσύ μπορεί να πιστεύεις πως το να είσαι τέλεια και νοικοκυρά και μαγείρισσα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην καρδιά του, ενώ εκείνος το μόνο που περιμένει για να πέσει είναι ένα μασαζάκι, ένα τυχαίο άγγιγμα στο μάγουλο ή ένα αργό παθιασμένο φιλί!

Κάντον δικό σου- Τακτική #3: Το έξυπνο πουλί απ' τη μυτούλα πιάνεται!

Η οσμή είναι ένα από τα μεγαλύτερα αφροδισιακά και μάλιστα με διάρκεια. Οι φερομόνες που διαθέτεις αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα όπλα που διαθέτεις όχι μόνο για να τον ξελογιάσεις, αλλά και να τον κρατήσεις για πάντα. Μήπως ξέχασε το πουκάμισό του στο σπίτι σου; Τρίψτο στο λαιμουδάκι σου το μυρωδάτο προτού το επιστρέψεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στο μαξιλάρι του. Προτίμησε το δικό σου μοναδικό φυσικό άρωμα που θα του μείνει ανεξήγητο και μην αλλάζεις συχνά το άρωμα του εμπορίου που χρησιμοποιείς για να μην μπερδεύεις την όσφρηση του !

Κάντον δικό σου- Τακτική #4: Έχε αυτοπεποίθηση αφού δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τον ανάψεις (μετά τις φερομόνες)

Αν εσύ πιστεύεις ότι είσαι λίγη για εκείνον, πώς περιμένεις εκείνος να πιστέψει ότι του πέφτεις μπόλικη; Αν δεν θεωρείς ότι είσαι γυναικάρα, γιατί εκείνος να δει σε σένα την Κλόντια Σίφερ; Φυσικά δεν υπάρχει κανείς που να έχεις 100% ανεβασμένη αυτοπεποίθηση διαρκώς, αλλά το να δείχνεις σίγουρη για εσένα τον περισσότερο καιρό, θα τον κάνει να φουσκώνει σαν παγόνι από περηφάνια που σε έχει στο πλευρό του. Κι αν εσωτερικά ιδρώνεις, εξωτερικά πρέπει να δείχνεις σούπερ σέξι και Θεά μέχρι να το πιστέψετε και οι δυο: κι εσύ κι εκείνος.

Κάντον δικό σου- Τακτική #5: Φλέρταρέ τον! Πολύ και παντού και για πάντα!

Το φλερτ με ένα αρσενικό περιλαμβάνει τρία πράγματα: οπτική επαφή, κολακευτικά σχόλια και φυσικά σωματικά επαφή παντός είδους (ανάλογα με το στάδιο της σχέσης). Ε δεν μιλάμε και για δύσκολο έργο. Κάντου λίγο τα γλυκά ματάκια, άγγιξέ τον τυχαία και ψιθύρισέ του στο αυτάκι πόσο τον λαχταράς, πόσο θες να τον βουτήξεις μπροστά στον κόσμο ή απλά πόσο τον αγαπάς. Με αυτά τα απλά τρικ, εκείνος θα αισθανθεί ο καλύτερος του χωριού! Αν συνάμα του που πως οδηγά τέλεια την μηχανή και το αυτοκίνητό του, παίζει κιθάρα απίστευτα και οι επιδόσεις του στο σεξ είναι ασυναγώνιστες, εκείνος θα πέσει σαν ώριμο φρούτο στην αγκαλιά σου.

Για να μάθεις τις επόμενες πέντε τακτικές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το αγόρι που θες δικό σου για πάντα, πήγαινε στο δεύτερο μέρος του άρθρου, πατώντας εδώ:

Από την Κατερίνα Πατούλια