SEX

Στόμα με στόμα: πώς θα τον ρίξεις... χαμηλά!

19.09.2011
Κάθε φορά που ο καλός σου θέλει να του χαρίσεις τα φιλιά σου, εκεί χαμηλά (πάντα δηλαδή) μπορεί να σου υποσχεθεί τα πάντα, να κάνει το παν για να σε πείσει να κατέβεις και να κάνεις στενή παρέα με το πέος του.

Κάθε φορά που ο καλός σου θέλει να του χαρίσεις τα φιλιά σου, εκεί χαμηλά (πάντα δηλαδή) μπορεί να σου υποσχεθεί τα πάντα, να κάνει το παν για να σε πείσει να κατέβεις και να κάνεις στενή παρέα με το πέος του.

Από την άλλη πάλι, το να τον στείλεις εσύ στη δική σου μικρή περιοχή μοιάζει με επικίνδυνη αποστολή που λίγο μα πολύ λίγο θέλει να την πραγματοποιήσει! Πώς θα τον κάνεις master στο στοματικό και πως θα γίνει ο πιο συχνός επισκέπτης εκεί χαμηλά; Ιδού έξυπνες λύσεις.

Μίλα του, ναι μίλα του:

Ο καψερός ο αγαπημένος σου δύσκολα μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σου και να καταλάβει ότι ψοφάς για λίγο στοματικό. Εσύ θα πεις, πως βρίσκεσαι όλη την ώρα στη δική του περιοχή; Ε, για εκείνον η φροντίδα από τα χειλάκια σου εννοείται. Εσύ όμως εφόσον επιθυμείς τις δικές του υπηρεσίες, δεν έχεις παρά να του το πεις ευθέως. Μπορείς να διαλέξεις τη στιγμή που θα το κάνεις. Όταν για παράδειγμα του προσφέρεις εσύ ένα ωραίο στοματικό, δεν έχεις παρά να του πεις ότι η επόμενη φορά θα είναι η δικιά σου ή απλά να τον ρωτήσεις: ''θέλεις να κατέβεις κι εσύ στο δικό μου γήπεδο'';

Πίστεψέ μας! Εκείνος θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ότι δεν ντρέπεσαι να διεκδικήσεις την σεξουαλική σου απόλαυση και ότι είσαι μια γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θέλει και το ζητά χωρίς περιστροφές.

Φρέσκια και λαχταριστή περιοχή:

Σταμάτα επιτέλους να ανησυχείς για το πως μυρίζει η περιοχή σου και για το αν είναι όμορφη ή άσχημη. Αυτή η ανησυχία σου είναι που απομακρύνει το έρμο που όχι πως νομίζει ότι είσαι βρωμικούλα αλλά βλέπει την ανησυχία σου και παραιτείται από τη σκέψη! Άσε που από μόνος του δεν ξέρει αν το κάνει καλά το σπορ, οπότε η δικιά σου ανησυχία τον φορτώνει πρόσθετο στρες.

Τι να κάνεις λοιπόν: αν ανησυχείς για την οσμή σου, κάνε ένα ωραιότατο ντους, ακόμα και μαζί του. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις αρώματα στην εν λόγω περιοχή αφού η φυσική της μυρωδιά είναι αυτή που θα τον ξετρελάνει.

Εμψύχωσέ τον!

Όταν ο καλός σου προσπαθήσει τελικά να σε περιποιηθεί εκεί χαμηλά, είναι σημαντικό να μην τον κριτικάρεις αλλά να επικροτείς ό,τι κάνει καλά. Δεν είπαμε να προσποιείσαι πως σφαδάζεις από ηδονή τη στιγμή που δεν καταλαβαίνεις τίποτα (έτσι απλά θα τον παραπλανήσεις χωρίς να έχεις κανένα απολύτως όφελος) αλλά μπορείς να τον καθοδηγείς λέγοντάς του τι σου αρέσει απ' όσα κάνει. Στην καθοδήγησή σου, να είσαι μονολεκτική, τύπου (δεξιά, αριστερά, πιο πάνω, πιο μαλακά) και όχι ολόκληρες προτάσεις που μπορεί να τις εκλάβει ως κριτική.

Το τιμημένο 69:

Αποτελεί την πιο ιδανική στάση που το δούναι και λαβείν έχει την τιμητική του. Κάτι θα πάρεις, κάτι θα δώσεις, αν σας βολεύουν και οι αναλογίες σας θα το γλεντήσετε στα σίγουρα. Και μην φοβάσαι πως δεν θα έρθει ο οργασμός. Δες την εν λόγω στάση σαν ορεκτικό πριν το κυρίως γεύμα που θα του ανοίξει την όρεξη για φιλιά και στη δική σου περιοχή. Αν είσαι πιο μικρόσωμη και ευλύγιστη, ανέβα εσύ από πάνω του και επικεντρώσου στη διασκέδαση του πράγματος και όχι στο αν τελειώσετε!

Δώσε ώθηση στο αγόρι:

Δεν χρειάζεται να βάλεις το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια σου με το ζόρι αλλά καλό είναι να θυμάσαι πως εκείνος μπορεί να μην ξέρει πότε είσαι έτοιμη για μια τόσο στενή επαφή όσο το γυναικείο στοματικό η αιδοιολειξία. Πολλές γυναίκες μάλιστα συνηθίζουν να το αποφεύγουν (απορίας άξιο) πιστεύοντας πως δεν έχουν να κερδίσουν πραγματικά κάτι. Μέγα λάθος. Γείρε και απόλαυσέ το. Μην αποφεύγεις την οπτική επαφή μαζί του, καθώς εκείνος θα παίρνει θάρρος να συνεχίσει ενώ αν κρύβεσαι δεν θα ξέρει αν κάνει κάτι καλά.

Τα απαραίτητα για να τον ρίξεις εκεί χαμηλά:

Α. Καλή αποτρίχωση της μικρής περιοχής: κάνε την πρόσβαση στη μικρή σου περιοχή και ειδικά στην κλειτορίδα εύκολη για εκείνον. Μια ωραιότατη αποτρίχωση brazilian με κερί είναι ιδανική γιατί το ξυράφι και αγριεύει την τρίχα και προκαλεί ερεθισμούς και σύντομα θα χρειάζεσαι και πάλι αποτρίχωση. Οι αγαπημένες μας celebrity χρησιμοποιούν την μέθοδο vajazzling για να στολίσουν το αιδοίο τους. Πρόκετιαι για στραφταλιζέ αυτοκόλλητο τατού για την περιοχή του μπικίνι@@@

Β. Ζήτα να ξεκινήσει με ένα μασάζ: ξεκινώντας από το ερωτικό μασάζ σε όλο το σώμα, ζήτα του να καταλήξει μπροστά. Υποσχέσου πως μέσα σε λίγη ώρα και ανάλογα με το πόσο καλά θα περάσεις, θα ανταποδώσεις την περιποίηση.

Γ. Πάρε μια θέση που να τον ανάψει: σέξι εσώρουχα, ανοιχτά πόδια, εσύ στην άκρη του κρεβατιού πιο ατίθαση απο ποτέ, δεν μπορεί να μπει στον πειρασμό. Ειδικά αν του δείξεις την κατεύθυνση και το σημείο που διψάει για φροντίδα.

Δ. Εμπνευστείτε από μια καυτή ερωτική ταινία: δεν χρειάζεται να είναι ταινία πορνό, αλλά να ξέρεις πως σε κάποια φάση ένα αγόρι θα κάνει στοματικό έρωτα σε ένα κορίτσι (θυμάσαι που στο SATC) η Σαμάνθα έπιασε το Ρίτσαρντ να κάνει στοματικό σε άλλη; Μπορείς να πιαστείς από μια τέτοια σκηνή και να του ζητήσεις να το δοκιμάσετε κι εσύ (ειδικά την πρώτη φορά)!

Είσαι φαν του WomenOnly; Κάνε Like στο Facebook: https://www.facebook.com/womenonly.gr

Έχεις Twitter; Ακολούθησε το WomenOnly: https://twitter.com/#!/womenonlygr