SEX

Εσύ γιόρτασες τη Παγκόσμια Ημέρα Πεολειχίας;

14.03.2013
Η 14η Μαρτίου είναι η αντρική θα λέγαμε ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι άγνωστο ποιος την καθιέρωσε, όμως έχει ξεκάθαρο μήνυμα: τα αρσενικά (θα ήθελαν να) τη γιορτάζουν με μπριζόλες και στοματικό. Παγκόσμιες ημέρες υπάρχουν θα πεις πολλές και δεν τις γιορτάζουμε όλες.

Αν ο δικός σου αγαπημένος υπήρξε σωστός και επιμελής (με τα αρκουδάκια του, τα σοκολατάκι του, τα λουλουδάκια του), θα μπορούσες κι εσύ να τον περιποιηθείς, έστω και ετεροχρονιασμένα! Άλλωστε, τ' αγόρια δεν κολλάνε και τόσο στις ημερομηνίες.

Κάνε κλικ σε κάθε φωτογραφία και μάθε τα μυστικά του σωστού στοματικού:

5 βασικές γνώσεις για ανεπανάληπτο στοματικό: απλά τα πράγματα. Το στοματικό δεν είναι επιστήμη, αλλά κάποιες βασικές γνώσεις πρέπει να τις έχεις. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τα βασικά.

Σούπερ μυστικά για το πιο τέλειο στοματικό: πρέπει να κάνεις ζέσταμα πριν το στοματικό; Ποιά είναι η πιο αναπαυτική στάση; Μάθε τα πάντα κάνοντας κλικ στη φωτογραφία.

Πώς θα γίνεις το επόμενο "Βαθύ Λαρύγγι": κάνε κλικ στη φωτογραφία και ξεπέρασε τα όρια του βαρετού στοματικού

Χείλια που φυλακίζουν (μάθε τα βασικά): από που να ξεκινήσεις; Ποιό ρόλο παίζουν τα χέρια και η γλώσσα; Συγκεντρώσαμε τις βασικές σου απορίες για το στοματικό και να οι απαντήσεις, κάνε κλικ στη φωτογραφία.

Στοματικό:(fun) παραλλαγές στο ίδιο θέμα: δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι το στοματικό και να ξενερώνεις. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και κάνε το στοματικό, διασκέδαση.

Κάν' του το πιο κολασμένο στοματικό: πικάντικα τιπς για απίστευτη ηδονή. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τα όλα

Οδηγός για ντροπαλά κορίτσια: το σούπερ στοματικό: αν είσαι και ντροπαλή, θα σε κάνουμε δασκάλα. Κάνε κλικ στη φωτογραφία.

Σούπερ μυστικά για το πιο εύκολο στοματικό: γιατί τα δύσκολα δεν είναι για σένα! Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε όλες τις λεπτομέρειες.