SEX

Πρωκτικό σεξ: βασικές γνώσεις για κάθε γυναίκα

09.04.2013
Έχεις ακούσει πολλά αλλά δεν το έχεις δοκιμάσει. Μπορεί πάλι να το δοκίμασες μια φορά χωρίς να το θέλεις και η εμπειρία να ήταν τόσο άσχημη που δεν θέλεις να το επιχειρήσεις πάλι.

Πάρα ταύτα, αν θέλεις να ξέρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να γίνεις κι εσύ φαν του σεξ της πίσω πόρτας, συγκεντρώσαμε για εσένα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες!

Όσα λατρεύεις και μισείς στο πρωκτικό σεξ:

Το πρωκτικό σεξ: υπάρχουν γυναίκες που το μισούν και άλλες που το μισούν λιγότερο. Και υπάρχουν και εκείνες οι λίγες που βρήκαν κάποια μυστικά στο σεξ της πίσω πόρτας και τελικά το λάτρεψαν (υπό προϋποθέσεις και συγκεκριμένη περιοδικότητα). Δες κι εσύ ποιά είναι εκείνα που μισείς και που λατρεύεις στο πρωκτικό και λάβε τα μέτρα σου, κάνε κλικ στη φωτογραφία!

Τα τοπ μυστικά για το σεξ της πίσω πόρτας

Είτε μόνη σου, είτε μετά από παρακλήσεις του συντρόφου σου, αποφάσισες να εξερευνήσεις την περιοχή του σεξ της πίσω πόρτας. Με άλλα λόγια, χρειάζεσαι τα δέκα βασικά μυστικά για να μπορέσεις να βιώσεις το πρωκτικό σεξ, όσο πιο ευχάριστα, ανώδυνα και ερεθιστικά, τόσο για εσένα όσο και για τον καλό σου! Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και τήρηση βασικών κανόνων (υγιεινής και ευχαρίστησης), Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες τους κανόνες!

Κάνε το πρωκτικό παιχνιδάκι με 6 κινήσεις

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες εντάσσουν στο σεξουαλικό μενού τους το σεξ της πίσω πόρτας. Όμως το ερώτημα παραμένει! Πώς θα κάνεις το πρωκτικό σεξ εξίσου ευχάριστο για εσένα όσο είναι και για εκείνον; Υπάρχουν έξι κολπάκια που θα σου ανοίξουν... τα μάτια, κάνε κλικ στη φωτογραφία για να τα δεις.

5 μύθοι για το πρωκτικό:

Το πρωκτικό σεξ εξακολουθεί να είναι η πιο παρεξηγημένη ερωτική πράξη. Παρόλο που το ¼ από εμάς το έχει δοκιμάσει, παραμένει μία συζήτηση ταμπού. Ίσως μάλιστα να ανήκεις και συ στο ποσοστό των γυναικών που διστάζουν να προχωρήσουν σ' αυτή την σεξουαλική πρακτική. Συνήθως, η ευθύνη γι' αυτή την απροθυμία αποδίδεται σε μια σειρά μύθους και παρεξηγήσεις. Μάθε την αλήθεια, και βρες τις απαντήσεις στα πιο κοινά άγχη των γυναικών γύρω από το πρωκτικό σεξ, κάνε κλικ στη φωτογραφία.

Βασικές γνώσεις για να μην σε ψαρώνουν!

Μάθε τα πάντα κάνοντας κλικ στη φωτογραφία:

Τα 6 κλειδιά της απόλαυσης:

Παρόλο που μερικοί (ή καλύτερα μερικές) το θεωρούν ταμπού, το πρωκτικό σεξ αποτελεί βασικό κομμάτι της ερωτικής ζωής πολλών ζευγαριών. Τι μπορείς να κάνεις για να γίνει το πρωκτικό σεξ όσο το δυνατόν καλύτερο, πιο άνετο και λιγότερο επώδυνο για σένα; Υπάρχουν 6 χρυσά κλειδιά για να μετατρέψεις το πρωκτικό σεξ σε μια ιδιαίτερα ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία, και να περάσει εκείνος καλά κι εσύ καλύτερα.

Τα ναι και τα όχι της πίσω πόρτας:

Θέμα ταμπού, αλλά και κοινή πρακτική, το πρωκτικό σεξ φέρνει πολλούς να σε αμηχανία και μόνο με το άκουσμά του. Ωστόσο, όπως οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν, είναι η υπ' αριθμόν ένα επιθυμία των περισσότερων αντρών. Οπότε, είτε είσαι απλώς περίεργη για το θέμα σ' αυτή τη φάση, είτε είναι κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις, ρίξε μια ματιά σ' αυτές τις απλές οδηγίες.

Όλες οι καυτές ερωτήσεις σου για το πρωκτικό:

Έχεις ένα σύντροφο καλό, χρυσό και άγιο αλλά σε έχει πρήξει με ένα θέμα: να το κάνετε από την πίσω πόρτα. Το σκέφτηκες, το ξανασκέφτηκες, είπες να το τολμήσεις αλλά στην πιάτσα επικρατούν ένα σωρό μύθοι που σε κάνουν να δειλιάζεις. Εκτός από σύντροφο, έχει και το womenonly που θα σου πει την αλήθεια!