SEX

Βρώμικο σεξ: 5 τρόποι για να το "καθαρίσεις"!

19.04.2013
Βρώμικο σεξ αυτό που λέμε dirty, καυτό, ερωτιάρικο! Τούτη είναι η μια κατηγορία. Στην άλλη, μιλάμε για το βρώμικο, βρώμικο σεξ, στην κυριολεξία όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο καυτά και πρέπει να μετράς απώλειες! Ιδού 5 λύσεις στα πιο βρώμικα ζητήματα επί σεξ.

1. Το πρόβλημα: Θυμάσαι από την ταινία ''Κάτι τρέχει με τη Μαίρη''; Η Κάμερον Ντίαζ χρησιμοποιούσε το σπέρμα ως φυσικό ζελέ για το μαλλί της.

Στην δική μας περίπτωση, μια τέτοια κατάσταση δεν την λες και εύκολη! Το σκέτο νερό δεν θα κάνει κανένα καλό, ενώ η χρήση βαζελίνης σε συνδυασμό με τοπικό λούσιμο της περιοχής, μπορεί να εγγυηθεί ένα καθαρό αποτέλεσμα.

2. Το πρόβλημα: σπέρμα στο πρόσωπο, το στήθος, τους γλουτούς, μπορεί εύκολα να πέσει πάνω στο δέρμα σου.

Αν σπεύσεις να το καθαρίσεις με νερό, θα το κάνεις πιο δυνατό κι από κόλλα. Πρώτα, καθάρισε την περιοχή με στεγνό χαρτί, έπειτα με μωρομάντηλο, κι ύστερα με σαπούνι και τέλος με νερό. Το νερό, φρόντισε να είναι κρύο για άψογο καθάρισμα!

3. Το πρόβλημα: λιπαντικό παντού. Σας έπεσε λιπαντικό στον καναπέ, τα σεντόνια ή ακόμα και το αυτοκίνητο; Τα λιπαντικά με βάση το νερό καθαρίζουν πανεύκολα με νεράκι και λίγο σαπούνι, ακόμα κι αν στεγνώσει ο λεκές.

Τα λιπαντικά με βάση το λάδι ή τη σιλικόνη καθαρίζουν πιο δύσκολα. Δοκίμασε το λευκό ξύδι αλλά έχε υπόψη ότι σε σεντόνια μεταξωτά για παράδειγμα, ο λεκές μπορεί να επιμείνει και μετά το πλυντήριο!

4. Το πρόβλημα: ήσουν ντυμένη και βαμμένη, το κάνατε και έπειτα μοιάζεις σαν κλόουν.

Προφανώς, πρέπει να είσαι εξοπλισμένη με μακιγιάζ αδιάβροχο. Έχε πάντα μαζί σου και μια μικρή χτενίτσα για να σουλουπώνεις τα μαλλιά σου και μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για δύσκολες περιπτώσεις (μάσκαρα)!

5. Το πρόβλημα: ωραία το κάνατε και τώρα ήρθε η ώρα να βγεις μια βόλτα. Έλα που τα σωματικά υγρά εκεί χαμηλά δεν σε αφήνουν να κυκλοφορείς!

Σε τέτοιες περιπτώσεις, έχε πάντα μαζί ένα λεπτό σερβιετάκι (ακόμα και στρινγκ) για να μην λερώνεις το εσώρουχό σου και να κυκλοφορείς άνετη και καθαρή. Τα υγρά μαντηλάκια για την ευαίσθητη περιοχή θα σε βοηθήσουν σε δεύτερο επίπεδο.

Έξτρα: τυφλώνει το σπέρμα; Όλες έχουμε ακούσει τέτοιες ιστορίες για κοπέλες που έκαναν στοματικό και κατά την εκσπερμάτωση τυφλώθηκαν. Αστικός είναι ο μύθος αλλά η πραγματικότητα θέλει το σπέρμα να τρέχει με πολλά χιλιόμετρα και απλά να τραυματίζει το μάτι όπως πχ και το υγρό σπρέι για τα τζάμια. Όχι να σε τυφλώσει πάντως!

Tέλος, να σου πούμε πως κυκλοφορεί και βιβλίο με συνταγές για κοκτέιλ με βάση το σπέρμα!Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τις λεπτομέρειες