SEX

4 δικαιολογίες σου στερούν το πολλαπλό οργασμό

21.05.2013
Tο καλό σεξ με διάρκεια, είναι δώρο θεόσταλτο! Ο μεγάλος πολλαπλός οργασμός που λαμβάνει χώρα κάθε φορά είναι τζακ ποτ. Το θέμα είναι πως μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, οι δικαιολογίες μπαίνουν πριν τον οργασμό και πρέπει να αφήσεις ψιχουλάκια στο δρόμο σαν τον κοντορεβυθούλης για να επιστρέψεις στην οδό της ηδονής. Δικαιολογίες τέλος! Μπαίνουμε πάλι σε πρόγραμμα οργασμών!

Δικαιολογία Νο1: Είμαι ικανοποιημένη με το μέτριο σεξ που κάνω

Πολλοί άνθρωποι τρέμουν το παθιάρικο σεξ, εκείνο στο οποίο χάνεις τον έλεγχο και σε κυριεύει η ηδονή. Ακόμα περισσότερες γυναίκες αρκούνται σε ψεύτικους οργασμούς, βολεύονται και μετά πως να διεκδικήσεις το πάθος. Χωρίς πάθος, χωρίς να αφεθείς, πολλαπλούς ή απλούς οργασμούς δεν μπορείς να απολαύσεις.

Σίγουρα, το να στοιχηματίζεις στα σίγουρα, είναι μια επιλογή. Όμως αν τα σίγουρα δεν σε καλύπτουν, πρέπει να διεκδικήσεις αυτό το κάτι παραπάνω.

Δικαιολογία Νο2: Έχουμε παιδιά και υποχρεώσεις, που καιρός για οργασμούς!

Μήπως κρύβεις την τεμπελιά και την ρουτίνα που σας έχει φάει μπροστά από τα παιδιά σου; Βάλτε νωρίτερα το ξυπνητήρι, πάρτε μπέιμπι σίτερ, αφήστε τα παιδιά στη γιαγιά για μια μέρα, ώρα! Κι αν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε, απλά ξεκινήστε από ένα ραντεβού! Θα πεις βέβαια, αν δεν τον έπιασα τον πολλαπλό οργασμό στις αρχές, θα τον πιάσω τώρα με υποχρεώσεις και μετά από μία ή περισσότερες γέννες; Οι ασκήσεις Κέγκελ θα σε σώσουν!

Δικαιολογία Νο3: δεν μ' αρέσουν οι περιπέτειες – που να δοκιμάζουμε τώρα νέα πράγματα

Ακόμα και μια στάση να αλλάξετε στο σεξουαλικό σας ρεπερτόριο, η αλλαγή μπορεί να φανεί στον οργασμό σου. Σκέψου πως μόνο από την διείσδυση βιώνει τον οργασμό το 31,6% των γυναικών στη Βρετανία ενώ με με την διέγερση της κλειτορίδας και μόνο φτάνει σε οργασμό το 88,1% των γυναικών. Μια μείξη και μόνο των δύο τεχνικών μπορεί να κάνει τους πολλαπλούς οργασμούς πραγματικότητα.

Άλλωστε, αν δεν έχεις βιώσει ακόμα έναν ή περισσότερους έντονους ή πολλαπλούς οργασμούς, είναι σίγουρο πως δεν προσπαθείτε αρκετά. Αλλάξτε δωμάτιο, στάσεις και νοοτροπία και κάπου εκεί θα δεις χαρά...στα σεντόνια σου.

Αν νιώθεις άγχος για το πως θα του μιλήσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνετε στο κρεβάτι, ξεπέρασέ το. Ξεκινήστε από τα βασικά (αυτοϊκανοποίηση μόνη ή μπροστά του) και προχωρήστε και σε όσα δεν έχετε κάνει ή έχετε πολύ καιρό να κάνετε (πόσο καιρό έχει να κατέβει ο σύντροφός σου εκεί χαμηλά;)

Δικαιολογία Νο4: ντρέπομαι σε αυτά τα θέματα

Αν ξεκινάμε και δεν μπορείς ούτε να μιλήσεις για το σεξ, φαντάσου πόσο δύσκολο είναι να το βιώσεις και σωστά. Μήπως το κάνεις μόνο στο απόλυτο σκοτάδι; Μήπως έχεις δοκιμάσει 2 στάσεις; Μήπως δεν πλησιάζεις το πέος του; Ε μην απορείς που τους πολλαπλούς οργασμούς τους έχεις ακουστά. Κι αν αναρωτιέσαι πως θα καταλάβεις ότι τους βίωσες (τους πολλούς ή τον έναν), αξίζει να ανοίξεις ένα βιβλίο βιολογίας για να δεις κατ' αρχάς πως λειτουργεί το σώμα σου και τα σεξουαλικά σου όργανα. Έπειτα, μελέτησε τις ερωτογενείς ζώνες και συγκεκριμένα τα δικά σου σημεία G, εκεί που ηδονή σε κάνει να κάνεις Gzzzzzzzzz!

Έξτρα τιπς

-Γίνε κι εσύ, γυναίκα, πολυ-οργασμική: κάνε κλικ στη φωτογραφία!

- Τα μυστικά για πολλαπλούς οργασμούς: κάνε κλικ στη φωτογραφία