SEX

Πέος: οι καλύτεροι τρόποι για να το περιποιηθείς

29.05.2013
Πέος: το πολύτιμο "πολυεργαλείο" κάθε άντρα! Όταν είναι στα πάνω του, κάνει θαύματα! Όταν είναι στα κάτω του, κάνεις εσύ θαύματα για να έρθει σε στύση. Τελικά, πόσες γνώσεις έχεις για το πέος και πως μπορείς να το περιποιηθείς ακόμα καλύτερα!

Εν αρχή είναι η ανατομία:

Πολλές γυναίκες (μπορεί κι εσύ) έχουν ελλείπεις γνώσεις για το "κάτω" κεφάλι του καλού τους, το διάσημο πέος. Μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σου ή μεγαλύτερος εχθρός σου, αλλά δεν θα ήταν καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα παραπάνω γι' αυτό και κυρίως το πως θα πρέπει να επικοινωνείς μαζί του καλύτερα; Σκέψου απλά πως όσα περισσότερα μάθεις, τόσα καλύτερα θα τα αξιοποιήσεις με απώτερο σκοπό τον δικό σου καλύτερο οργασμό! Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τα μυστικά του "κάτω" κεφαλιού.

Η αποθέωση του ανδρικού μορίου:

Σε πρόσφατο βίντεό της, η Έμιλι Χάρτινγκ μίλησε για τους δέκα λόγους που πιστεύει πως το ανδρικό πέος είναι θεσπέσιο όργανο! Μην αφήνεις το μυαλό σου να πάει στο πονηρό! Για να μιλήσει για το πέος, η παρουσιάστρια χρησιμοποιεί φρούτα όπως η μπανάνα, αφού όπως λέει, αν κρατούσε πραγματικά πέη θα θεωρούνταν πορνοσταρ. Η δεκάδα αποθέωσης του ανδρικού μορίου σύμφωνα με την 28χρονη παρουσιάστρια και όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Mail. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε πως τα "σπάει" το πέος.

Πέος είναι, έχει και τις φοβίες του!

Μπορεί ο αγαπημένος σου να λυσσάει να σε ρίξει στο κρεβάτι, αλλά αυτό που δεν γνωρίζεις είναι ότι πολλές φορές το αγαπημένο του πέος δειλιάζει μπροστά στην προοπτική του σεξ. Έτσι, αντί να είναι γενναίο και ετοιμοπόλεμο, το πέος του καταλήγει να εγκαταλείπει την μάχη από το ξεκίνημα της. Ποιές είναι λοιπόν οι μεγαλύτερες φοβίες ενός πέους και πώς μπορείς να τις αντιμετωπίσεις από τη μεριά σου; Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε γιατί το πέος έχει φοβίες.

Κι από μέγεθος πως πάμε; Πιάσε μεζούρα

Στη ζυγαριά φτιάχνεις τα καλύτερα γλυκά και χωρίς μεζούρα, κοστούμι δεν μπορείς να ράψεις. Γιατί λοιπόν να μην βάλεις τον καλό σου σε μέτρηση, αφού κι αυτός στο ζητά κι εσύ θέλεις να είσαι ενήμερη για τα προσόντα του. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το πέος του.

Κατηγορίες του πέους: κράτα σημειώσεις

Στην ελεύθερη αγορά των ανδρών, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει πολλά και διαφορετικά αγόρια με πολλά και διαφορετικά εξαρτήματα. Οπότε, σαν βγεις στον πηγαιμό για τον σέξι ιδανικό άντρα, πάρε μια ιδέα για το τι μπορεί να συναντήσεις στο δρόμο σου- χαμηλά εκεί κάτω! Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τι σεξ κάνει βάσει πέους

Πέος είναι, λάθη κάνει:

Λένε πως τα αρσενικά, σκέφτονται κυρίως με το κάτω κεφάλι! Κι ίσως αυτό να έχει μια δόση αλήθειας! Έλα όμως που και το πέος του μπορεί να κάνει λάθη κι εσύ οφείλεις να τα επισημάνεις τουλάχιστον στο πάνω κεφάλι. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τα λάθη που κάνει το πέος του.

Κι αν γύρω από το ονομά του επικρατεί ένας μύθος, ξέρεις... ως προς το μέγεθος!

Σου λέει πως δεν χωράει το πέος του στα κοινά προφυλακτικά γι' αυτό και δεν το φοράει; Το πουλάκι του δεν σηκώνεται ούτε με σφαίρες αλλά αυτό λέει συμβαίνει σε όλους τους άντρες. Καιρός να μπούμε στην ανατομία ενός εγκλήματος και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τους πιο συχνούς μύθους περί πέους.

Έχει ιδιαιτερότητες; Έχουμε λύσεις!

To πέος του: αυτό το μικρό ή μεγαλύτερο αναπαραγωγικό του όργανο που μπορεί (αν θέλει) να σου χαρίσει τόση ηδονή και απόλαυση. Από την άλλη, υπάρχει η περίπτωση το πέος του να κρύβει εκπλήξεις και να μην είναι ακριβώς όπως αυτά που έχεις συνηθίσει να συναντάς. Για να δούμε, τι μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σου και πως μπορείς να το ικανοποιήσεις καλύτερα. Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τις καλύτερες στάσεις για πέη με ιδιατερότητες.

Μικρό πέος: Στάσεις για να το δαμάσεις

Δεν είναι κακό να δοκιμάσεις μερικές συγκεκριμένες στάσεις που υπόσχονται να σε ικανοποιήσουν ακόμα κι αν ο αγαπημένος σου έχει πέος σε μέγεθος φασολιού! Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τις στάσεις για πέη "φασολάκια"

Άλλα τα πάχη και άλλα τα μήκη; Έχουμε απάντηση

Λύστε τα προβλήματά σας στο κρεβάτι, ακόμα κι αν σας χωρίζουν πόντοι! Κάνε κλικ στη φωτογραφία και μάθε τις hot σεξοστάσεις του ύψους και του πάχους.