SEX

Κάνε καυτό στριπτίζ με σέξι κόλπα αλά Σάιρους

10.09.2013
Το νέο βιντεοκλίπ της Μάιλι Σάιρους, "Miley Cyrus - Wrecking Ball ", αποτελεί μια επιτομή στη σεξουαλικότητα και είναι ένα multimedia εγχειρίδιο για να σε βοηθήσει να γίνεις η πιο καυτή στριπτιζέζ!

Συγκεντρώσαμε όλα τα καυτά πλάνα του βίντεοκλιπ και σου προτείνουμε τρόπους για να ξεπεράσεις τις ντροπές και να τον ξεσηκώσεις!

Βήμα πρώτο: κάνεις ωραιότατο μπάνιο, βάζεις κρέμα για να γλιστράς σαν χέλι, αρωματίζεσαι αλλά όχι υπερβολικά.

Βήμα δεύτερο! Δεν χρειάζεται να φορέσεις περίτεχνα εσώρουχα. Ένα λευκό βρεγμένο ή διάφανο ή ημιδιάφανο t-shirt είναι ότι πρέπει συνδυασμένο με ένα μπραζίλιαν ή κανονικό στριγκάκι. Τα τακούνια και οι ζαρτιέρες ή ψηλές δικτυωτές κάλτσες είναι προαιρετικά. Η Μάιλι το κάνει δίχως κάλτσες αλλά με μπόλικη σεξουαλικότητα.

Βήμα τρίτο: κάνεις μια πρόβα των βημάτων που θα ακολουθήσουν μόνη μπροστά στον καθρέφτη σου. Νιώθεις άνετα; Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Η εξάσκηση θα σε κάνει καυτό θηλυκό κι όταν θα βρεθείς μπροστά του.

Βήμα τέταρτο: βάζεις να παίζει στο πικαπ ένα ωραίο αργό τραγούδι, όπως αυτό της Μάιλι. Το κορμί σου πρέπει να συντονιστεί με το ρυθμό.

Βήμα πέμπτο: ξεκίνα να αγγίζεις το κορμί σου. Κινήσου όπως όταν αυτοικανοποιείσαι μόνη στο κρεβάτι και χωρίς να σε βλέπει κανένας.

Βήμα έκτο: ανάδειξε τα καλά και δυνατά σου σημεία, δείχνοντας τα λίγο λίγο: λίγο στήθος, λίγα οπίσθια. Αγγίξου χωρίς να ντρέπεσαι καθόλου.

Βήμα έβδομο: βρες το αντικείμενο της ηδονής σου, κάτι με το οποίο θα παίζει μπροστά του. Τα χέρια σου άδεια μπορούν να δείχνουν πολύ άχαρα την ώρα του στριπτίζ. Κάν'το όπως η Μάιλι. Χρησιμοποίησε ένα αντικείμενο που θα σε βολέψει. Η Μάιλι πιάνεται από μια βαριοπούλα, μια μπάλα τσιμέντινη και μια αλυσίδα. Εσύ, πειραματίσου με ό,τι σε βολεύει.

Βήμα όγδοο: ξεγυμνώσου σιγά σιγά. Πρώτα πετάς το στήθος και το στριγκάκι και έπειτα συνεχίζεις να αγγίζεσαι μπροστά του.

Βήμα ένατο: φρόντισε να διατηρήσεις τη σεξουαλικότητα στις κινήσεις και στο βλέμμα σου, ειδικά στο βλέμμα σου αφού το στριπτίζ είναι οπτικό παιχνίδι.

Βήμα δέκατο: αφού τον αποτελειώσεις οπτικά, πήγαινε κοντά του να γευτείς τους καρπούς του στριπτίζ σου.

Μην ξεχνάς: τα παιχνίδια με τη γλώσσα και τα χείλια που παραπέμπουν στο στοματικό είναι must!