SEX

Ψέματα που οφείλεις (επιτρέπεται) να πεις στο σεξ

22.10.2013
Έχουμε γράψει πολλές φορές για την αλήθεια που πρέπει να έχει το σεξ σου και την ειλικρίνεια,με σκοπό να έρχεται ευκολότερα κι ο οργασμός.

Πάρα ταύτα σε έρευνα που αφορά τα δύο φύλα και το σεξ η οποία δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013 στο Journal of Sex Roles, έγινε φανερό πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ψεύδονται σχετικά με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που πέρασε από το κρεβάτι τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει λόγος να ψεύδεσαι για το δικό σου αριθμό αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει και κάποια αναγκαιότητα για να πεις και την πάσα αλήθεια. Και δεν είναι μόνο ο μαγικός σου αριθμός το σημείο στο οποίο μπορείς να αφήσεις την μυτούλα σου να μεγαλώσει λίγο και να πεις και ένα ψεματάκι!

Ιδού τα ψέματα που επιτρέπεται και κάποιες στιγμές επιβάλλεται να πεις στο σεξ πριν, μετά και κατά τη διάρκεια.

Πόσο ικανοποιημένος είναι με το πέος του

1. Ω ναι, το πέος σου είναι το πιο τέλειο που έχω δει.

Η τελειότητα είναι άλλωστε υποκειμενική και η χαρά που θα κάνει εκείνος είναι μεγάλη και μπορεί να σου εξαργυρωθεί αργότερα κάτω από τα σκεπάσματα. Πρόσεξε, η χρήση του επιθέτου τέλειο, δεν στοχοποιεί ούτε το μήκος ούτε το πάχος, ούτε το πόσο ευθύ ή στραβό είναι το μόριό του, οπότε είσαι καλυμμένη.

2.Κάνεις το καλύτερο στοματικό:

Αυτό δεν σημαίνει πως εσύ ολοκληρώνεις κάθε φορά που σου κάνει στοματικό. Μπορείς όμως να του δείξεις με τον τρόπο αυτό πως χαίρεσαι που το κάνει και πως έχει και περιθώρια βελτίωσης!

Πώς θα σου κάνει στοματικό και θα το απολαύσεις

3. Όχι δεν έχω ξανακάνει πρωκτικό:

Και να το έχεις κάνει με προηγούμενο σύντροφο μια ή δύο φορίτσες, σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλεις να βάλεις στο ημερήσιο ερωτικό μενού αλλά και δύσκολα το ευχαριστήθηκες όσο το κολπικό. Αν πεις την αλήθεια και το παίξεις και ειδική στην πίσω πόρτα, θα ανοίξεις την πόρτα και για πολλές ακόμα ερωτήσεις.

Πρωκτικό: μυστικά της πίσω πόρτας για αρχάριες

4. Όχι, δεν με ενοχλούν οι τριχούλες εκεί χαμηλά.

Δεν υπάρχει ωραίος τρόπος για να του πεις πως χρειάζεται πλύσιμο και κούρεμα στη μικρή περιοχή. Τον παίρνεις μαζί στο μπάνιο και στο πλαίσιο σεξουαλικής περιποίησης τον σαπουνίζεις και τον αποτριχώνεις γιατί είναι σέξι (έτσι το πλασάρεις) και ούτε λόγος, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

5. Δεν έχω κάνει one night stand:

Ειδικά στην περίπτωση που είχες βγει ένα ραντεβού την προηγούμενη μέρα και ολοκλήρωσες την επαφή την επόμενη, δεν μπορείς να μιλήσεις για one night stand. Τον υποτίθεται άγνωστο, τον είχες γνωρίσει.

Οδηγός για ένα αξέχαστο one night stand

6. Δεν έχω μεγάλη γνώση από δονητές και σεξουαλικά παιχνίδια:

Τα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα φέρνουν στο μυαλό του, τους πρώην παρτενέρ σου. Ειδικά ο δονητής μπορεί να αποτελεί τον μεγάλο του αντίζηλο και ανοίγει ολόκληρη συζήτηση για το πού τον τοποθετείς, πόσο τον χρησιμοποιείς...