SEX

Τα πέη που θα συναντήσεις & πως να τους φερθείς

27.03.2014
Όσον αφορά το σεξ, υπάρχουν πάντα εκπλήξεις, ειδικά την πρώτη φορά που θα βρεθείς με ένα αγόρι στο κρεβάτι και θα δεις τα καλούδια που κρύβει.

Και μπορεί το μέγεθος να είναι το πρώτο που σκέφτεσαι, είναι και το σχήμα εκείνο που μπορεί να κάνει τη διαφορά ή να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Μικρό ή μεγάλο πέος: η αλήθεια με ακρίβεια χιλιοστού

Α. Μικρό στο μάτι, μεγάλο στη στύση:

Το πέος τούτο, φαίνεται μαζεμένο και δεν σου γεμίζει καθόλου το μάτι. Πάρα ταύτα, το πέος τούτο, μπορεί να σε καταπλήξει, άπαξ και διεγερθεί.

Πώς να του φερθείς: να μην στραβώσεις τα μούτρα σου με το που το δεις. Δώστου χρόνο και πολλά προκαταρκτικά για να ξεδιπλωθεί.

Β. Ή στραβός είναι ο γιαλός

Το πέος τούτο γέρνει, σαν τον πύργο της Πίζας. Από τεχνικής άποψης, το στραβό σχήμα δε μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην ερωτική σας πράξη. Το πέος, όποιο σχήμα κι αν έχει, μέσα στον κόλπο σου θα πάρει το σχήμα αυτού.

Πώς να του φερθείς: να προσέξεις τις κινήσεις σου στην ικανοποίηση με τα χέρια και στο στοματικό που μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τη γωνία κλίσης και προσέγγισής του. Ειδικά στο σεξ, το πέος τούτο μπορεί να χτυπήσει γωνίες που θα σου προσφέρουν παραπάνω ηδονή.

Πόσο ικανοποιημένος είναι με το πέος του;

Γ. Το τέλειο πέος:

Είτε γιατί τον ήθελες πολύ τον άντρα τούτο, είτε γιατί είχες πέσει προηγουμένως σε όλες τις περιπτωσάρες, το τέλειο πέος θα σε κάνει σχεδόν να δακρύσεις. Φυσικά, η τελειότητα είναι κομματάκι υποκειμενική αλλά το μήκος σε συνδυασμό με το πλάτος και μια τέλεια στύση, μπορεί να σε απογειώσει.

Πως να του φερθείς: να το απολαύσεις και να δοκιμάσεις μαζί του όσο περισσότερες στάσεις και καταστάσεις μπορείς.

Τι λέει το πέος του για εκείνον

Δ. Με περιτομή ή χωρίς:

Ζώντας στην Ελλάδα, το πιο πιθανό είναι να πετύχεις πέος χωρίς περιτομή, με τη πετσούλα στο κεφαλάκι (βάλανο) να το καλύπτει και να εμφανίζεται σαν χελωνάκι κατά τη στύση.

Εφόσον βρεθείς με κάποιο εξωτικό αγόρι, μπορεί να πετύχεις και το πέος με περιτομή. Φυσικά, κάθε αγόρι έχει μάθει να λειτουργεί με το πέος του ως έχει, οπότε οι διαφορές είναι πολύ μικρές και αφορούν το αισθητικό του αποτελέσματος.

Πώς να φερθείς: Το πέος με περιτομή, σου δείχνει εξαρχής τι θα πάρεις και φαίνεται μεγαλύτερο. Προσπάθησε να μην το παιδέψεις με πολλά προκαταρκτικά, καθώς μπορεί να μην έχει την αντοχή του πέους χωρίς περιτομή.

Ε. Το πέος μανιτάρι:

Συνήθως μέτριο σε μέγεθος, το πέος τούτο ξεχωρίζει για το κεφάλι του. Λεπτότερο στην βάση του, πιο χοντρό στην κεφαλή. Παρ, ότι θα σε ξενίσει στο σχήμα- δεν είναι και ό,τι πιο όμορφο έχεις δει, με τις σωστές στάσεις, το πέος τούτο μπορεί να σε ανταμείψει.

Πώς να του φερθείς: γίνει γυναίκα καβαλάρισσα και εξερεύνησε τα οφέλη του κεφαλιού- μανιταριού.

Πέος: οι καλύτεροι τρόποι για να το περιποιηθείς:

ΣΤ. Το λεπτεπίλεπτο:

Λεπτό και ευαίσθητο, το πέος τούτο είναι μακρύ μεν αλλά λεπτό, πολύ λεπτό. Μπορεί η περιφέρεια του να μην σου γεμίζει το μάτι, αλλά το μακρύ τούτο εργαλείο, μπορεί να φτάσει μέχρι και το σημείο G!

Πώς να του φερθείς: δώστου μια ευκαιρία στα τέσσερα και δεν θα σε αφήσει παραπονεμένη.

Πέος: μέγεθος, στύση, οργασμός & όσα θες να ξέρεις

Ζ. Το ελαφαντάκι:

Παχουλό στο ξεκινημά του, πιο λεπτό και μυτερό στο κεφάλι του, το πέος τούτο έχει προβοσκίδα σαν ελεφαντάκι. Το πέος τούτο έχει δυνατότητες αλλά μπορεί να σου προκαλέσει πόνο σε πολύ έντονη επαφή.

Πώς να του φερθείς: Δοκιμάστε τα κουταλάκια, πλάι πλάι για να μην είναι επώδυνη η επαφή.

Η. Το μικρούλι:

Μην το απορρίψεις! Υπάρχουν προκαταρκτικά, υπάρχει ενθουσιασμός κι αν υπάρχει και πάθος, όλα γίνονται.

Πώς να του φερθείς: με υπομονή, επιμονή και αγάπη!

Οι καλύτερες στάσεις για πέη φασολάκια