SEX

Οι ιδέες για το σεξ που εκείνος πρέπει να ξεχάσει

06.05.2014
Σε μια κοινωνία που όλα τα μαθαίνουμε από την τιβί ή το γιο του γείτονα, εύκολα τα αγόρια μπορούν να πιστέψουν πολλά στραβά όσον αφορά το σεξ! Κι υπάρχουν τόσες παρανοήσεις και ψέματα που έχουν διδαχτεί λάθος που καιρός είναι να τους βάλουμε στην τάξη!

Τι πιστεύει: Το μεγάλο πέος είναι ο μόνος τρόπος για να σε ικανοποιήσει επαρκώς!

Η όλη συζήτηση που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 για την σημασία του μεγάλου μεγέθους πέους, τον έχει μετατρέψει σε έναν άντρα γεμάτο στρες και άγχος σχετικά με τα προσόντα του.

Παρ' ότι οι έρευνες μιλούν για μέσο μέγεθος πέους που ξεκινά από τα 15,5 εκατοστά και φτάνει τα 17, εντούτοις εκείνος πιστεύει πως εκείνος υστερεί αφού το πέος του δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο των πρωταγωνιστών των αγαπημένων του ταινιών πορνό. Επιπρόσθετα, νέα έρευνα πιστοποιεί πως το 77% των γυναικών δεν ενδιαφέρεται για το πόσο μεγάλο πέος έχει αλλά εφιστούν στα αρσενικά την προσοχή σε πρότζεκτ όπως: η διάρκεια, τα προκαταρκτικά και το στοματικό. Γιατί τι να το κάνεις το μεγάλο πέος, αν πρέπει μόνο να το υπηρετείς.

Τι πιστεύει: το σεξ πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον μια ώρα

Πολύς λόγος έχει γίνει για την αύξηση της διάρκειας του σεξ με προϊόντα να κυκλοφορούν ήδη στο εμπόριο και να υπόσχονται αύξηση του χρόνου της ηδονής. Η μέση κολπική διείσδυση δεν υπερβαίνει τα 7,3 λεπτά της ώρας κι αυτό είναι κάτι που εκείνος πρέπει να κατανοήσει. Αν και οι δύο παρτενέρ είναι ευχαριστημένοι μέσα στο χρόνο που διαρκεί η επαφή, κι όχι μόνο στην διείσδυση αυτή καθέ αυτή, τότε δεν έχει τίποτα να φοβάται.

Τι πιστεύει: οι άντρες πάντα θέλουν σεξ

Όπως είναι μύθος ότι οι γυναίκες βαριούνται να κάνουν σεξ, έτσι και η κοινωνία και τα ίδια τα αρσενικά έχουν πειστεί πως πρέπει πάντα να έχουν όρεξη για σεξ. Αγόρια, είναι εντάξει να μην το έχετε ανάγκη κάποιες φορές- κανείς δεν θα σας κρίνει.

Τι πιστεύει: το σεξ τελειώνει με τον οργασμό του:

Είναι μεγάλος ο αριθμός των γυναικών που δεν μπορούν να κορυφώσουν μόνο με τη διείσδυση. Αυτό σημαίνει πως όταν εκείνος χρειάζεται μόνο 7-14 λεπτά για να έρθει σε οργασμό, εσύ μπορεί να θέλεις 10-20! Αν εκείνος με το που ολοκληρώνει πιστεύει πως σε κάλυψε κι εσένα, μαύρα μαντάτα βρίσκουν τον οργασμό σου.

Τι πιστεύει: ό,τι βλέπει στις ταινίες πορνό, πρέπει να το κάνει και στην πράξη:

Όπως έχουμε ξανατονίσει, οι ταινίες πορνό είναι γεμάτες κλισέ και υπερβολές. Ούτςε εσύ πρέπει να ανησυχείς που δεν διαθέτεις τα προσόντα των πορνοσταρ και δεν βογκάς κάθε δευτερόλεπτο στο σεξ αλλά ούτε κι εκείνος πρέπει να τρελαίνεται πως δεν τελειώνει και ξανασηκώνεται στο δευτερόλεπτο. Το θέμα είναι να ευχαριστιέστε το σεξ σας!

Τι πιστεύει: εκείνος πρέπει να παίρνει πάντα την πρωτοβουλία για σεξ

Εκείνος είναι πάντα αγχωμένος πως πρέπει να δώσει το σύνθημα για την εκκίνηση στο σεξ. Όχι, η αλήθεια είναι πως μια πρωτοβουλία μπορείς να την πάρεις κι εσύ και να τον εκπλήξεις ευχάριστα. Δεν χρειάζεται να του πεις έλα να το κάνουμε αλλά ένα ωραίο ζευγάρι σέξι εσώρουχα, θα δώσει το σύνθημα.

Τι πιστεύει: εκείνος πρέπει να έχει την ευθύνη αγοράς προφυλακτικού:

Ξέρεις πολύ καλά πως το να αφήνεις την υγεία σου στα χέρια ενός άλλου, είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Είναι προτιμότερο να έχεις στο πορτοφόλι σου δύο προφυλακτικά, παρά να μπεις στη διαδικασία να το κάνετε αν επειδή εκείνος το ξέχασε, το αμέλησε, το ντράπηκε.

Τι πιστεύει: το να σου κάνει στοματικό, δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τα αρσενικά

Πρόσφατη έρευνα μαρτυρά πως οι άντρες που κάνουν στοματικό στις παρτενέρ τους, έχουν σκοπό να δυναμώσουν το δεσμό με εκείνη. Οπότε, αν τον βλέπεις να αρνείται πεισματατικά να πέσει εκεί χαμηλά, θύμησέ του πως αν δεν δώσεις, δεν παίρνεις.

Τι πιστεύει: δεν μπορεί να κολλήσει ΣΜΝ

Μέγας μύθος. Εννοείται πως ένας άντρας βλέπει πιο δύσκολα τα αποτελέσματα ενός σεξουαλικά μεταδιδόμενου νοσήματος στην περιοχή του, σε σχέση με εσένα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να τα κολλήσει. Πέραν του HIV, η διάδοση σήμερα του HPV οφείλεται και στα αρσενικά που το κάνουν χωρίς προφυλακτικό και βάζουν κι εσένα σε κίνδυνο. Άλλωστε, ασθένειες όπως οι μύκητες και τα χλαμύδια, μια χαρά φαίνονται εκεί χαμηλά.

Και μια αλήθεια:

Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, χωρίς να σημαίνει πως θέλουν και να το πράξουν με τέτοια συχνότητα.