SEX

Άντρες: 7 λόγοι για τους οποίους θέλουν να σε ικανοποιούν στο κρεβάτι

05.06.2016
Σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές που τα αρσενικά δεν ασχολούνταν καν με τον οργασμό μας- ούτε απασχολούνταν αν φτάναμε σε αυτόν- έχουμε την τύχη ως γενιά, να έχουμε συντρόφους- παρτενέρ- one night stand που θέλουν να μας κάνουν να κορυφώσουμε.

Ο καλός σου έχει μάλιστα 7 λόγους που φουσκώνει από περηφάνια κάθε φορά που έρχεσαι σε οργασμό!

Πιστεύουν πως κάτι σπουδαίο πέτυχαν:

Έχεις δει αρσενικό να παίρνει αύξηση ή προαγωγή στη δουλειά; Ή την ώρα που παίρνει το κύπελλο η αγαπημένη του ομάδα; Ε, τέτοια χαρά και τέτοιο φούσκωμα υπερηφάνειας έχει τη στιγμή που σε βλέπει να κορυφώνεις στο κρεβάτι. Πως να το κάνουμε, το μικρό και το μεγάλο κεφάλι του, νιώθει σαν πρωταθλητής.

Ο οργασμός σου, σας φέρνει κοντά:

Σε αντίθεση με το δικό του οργασμό που είναι σχεδόν πάντα προσκεκλημένος στο κρεβάτι σας, ο δικός σου δεν είναι πάντα εκεί. Όταν όμως είναι, η ορμόνη οξυτοκίνη, η ορμόνη του δεσίματος και του οργασμού, σας φέρνει πιο κοντά.

Όταν σε βλέπει να τελειώνεις, γουστάρει:

Το να σε βλέπει να ολοκληρώνεις, αποτελεί για εκείνον ένα σόου του οποίου θεατής ΘΕΛΕΙ να είναι. Είναι το χαμόγελό σου, τα μάτια, το ύφος σου, που τον ξετρελαίνουν την στιγμή εκείνη.

Η φωνή σου τον τρελαίνει επίσης:

Οι μικρές άναρχες κραυγές ηδονής που φεύγουν από τα χείλια σου τη στιγμή του οργασμού, είναι για εκείνον ευλογημένες. Ειδικά, να τις συγκρίνει με την θυμωμένη σου τσιρίδα κάθε φορά που μαλώνετε.

Θέλει να ξέρει ότι περνάς όσο καλά κι εκείνος:

Λυσσάρι για να σε κάνει σίγουρα να κορυφώσεις δεν υπάρχει, ούτε και μετρητής ψεύδους για να δει αν προσποιείσαι τον οργασμό. Αυτό που σίγουρα θέλει είναι να διασκεδάζεις στο σεξ όσο κι εκείνος για να περνάτε κι οι δυο καλύτερα.

Το να είσαι χαρούμενη, στο κρεβάτι είναι σημαντικό για εκείνον

Ξέρεις τι λένε για τις γυναίκες που κάνουν κακό σεξ! Κι εκείνος ξέρει! Και γνωρίζει φυσικά πως το να σου χαρίσει ένα σούπερ οργασμό, είναι ίσης αξίας με ένα καλό δώρο!

Πραγματικά, τον θαυμάζει τον οργασμό σου:

Ο δικός του οργασμός είναι εύκολος, απλός και τον πετυχαίνει στο τσακ μπαμ. Πως να μην τρέφει λοιπόν θαυμασμό για τον δικό σου τρόπο ηδονής που είναι τόσο πολύπλοκος, κολπικός ή κλειτοριδικός, εγκεφαλικός ή συναισθηματικός, τα πάντα όλα δηλαδή.