SEX

Τα 12 τοπ είδη σεξ για να επιλέξεις (Νο2)

22.09.2014
Αχ το σεξ, μα τι ωραία εμπειρία. Αυτή τη φορά δεν θα αρκεστούμε σε στάσεις και Κάμα Σούτρα αλλά θα εστιάσουμε στα είδη του σεξ που μπορεί να βιώσεις ή ίσως πρέπει να βιώσεις.

Για τα πρώτα 6 τοπ είδη σεξ, κάνε κλικ ΕΔΩ

Το δεύτερο μέρος, περιέχει τα πιο kinky είδη σεξ και προς θεού, δεν σου λέμε πως θα πρέπει σον και ντε να τα βιώσεις.


7. Το άπιστο σεξ:

Θυμάσαι την Κάρι με τον Μπιγκ στο ασανσέρ, όταν απατούσε τον Έινταν; Για κάτι τέτοιο μιλάμε κι εδώ και μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι και την έξαψη κι ένταση της στιγμής. Προσοχή: αν δεν είσαι αναίσθητη, αν το έχεις πάθει κι αν δεν αποτελεί πρακτική σου, οι τύψεις από το άπιστο σεξ θα σου χτυπήσουν την πόρτα.

Επίσης, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να σε κάνουν τσακωτή και να σου μείνει η ντροπή κι όχι το σεξ για να βιώσεις.


8. Το σεξ της λύπησης:

Όλοι έχουμε κάνει σεξ της λύπησης, είτε βρεθήκαμε στη μια πλευρά είτε στην άλλη. Υπάρχει το σεξ της λύπησης που το κάνεις από τύψεις ή επειδή αισθάνεσαι άσχημα λίγο πριν σουτάρεις τον αγαπημένο σου. Βέβαια στην αντίπερα όχθη, μπορεί να είσαι εσύ αυτή που παρακαλάει για λίγο σεξάκι τον γόη κι εκείνος κάνει το ψυχικό.

9. Το σεξ χωρίς παιδιά:

Θα στο εξομολογηθούν όλες οι μάνες -κουράγιο: είναι το σεξ εκείνο που καταφέρνεις να στείλεις τα παιδιά κάπου μακρυά και βρίσκεις λίγες ωρίτσες για να θυμηθείς τα παλιά με το έτερος ήμισυ. Όλες θα σου πουν πως μέχρι να το βιώσεις, δεν θα καταλάβεις ποτέ, πόσο σημαντικό είναι!


10. Σεξ το μοναχικό:

Στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής, το σεξ μόνη σου στο κρεβάτι σου, το προτιμούσες. Αργότερα το παραμέλησες αλλά υπάρχει πάντα εκεί, να σε βοηθά να μαθαίνεις το σώμα σου, να μην αφήνεις τον οργασμό σου να εξαρτάται από κάποιον τρίτο και να βρίσκεις εύκολα χώρο και χρόνο να το κάνεις!

11. Σεξ το περίεργο:

Είναι το σεξ εκείνο με τον παρτενέρ εκείνο που δεν σου έκατσε με τίποτα. Περίεργο, πολύ περίεργο το σεξ τούτο, ήταν λες και κάτι πήγαινε στραβά, λες και δεν κόλλαγε η χημεία, λες και τα δύο σώματα δεν ταίριαξαν με τίποτα.

Όσο κι αν το σκέφτεσαι μετά, πώς θα μπορούσες να έχεις κάνει αλλιώς τα πράγματα, στην πράξη πάντα κάτι στραβά πηγαίνει και δεν σας βγαίνει!

12. Το σεξ του κυρίου Γκέι:

Φυσικά, μπορεί να σου τύχει η ακραία Σ&Μ μορφή αλλά κάθε σεξ που στο παιχνίδι μπαίνουν χειροπέδες, μαστίγια και κάθε λογής σεξουαλικό βοήθημα μπορεί να μπει στην κατηγορία τούτου. Προτού δεις δονητή ή απλά ένα δονούμενο δαχτυλίδι και φύγεις μακρυά, μείνει και δοκίμασε έστω την τυφλόμυγα. Τα κόλπα θα τα δεις ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ.