SEX

10 τρόποι για να κάνεις απολαυστική την αγαπημένη του στάση

23.09.2015
Όταν εκείνος παίρνει το πάνω χέρι στον έρωτα, δεν χρειάζεται να μένεις αμέτοχη. Υπάρχουν 10 τρόποι για να κάνεις το doggy style σεξ πιο ενδιαφέρον για σένα.

Πάντα σκεφτόμαστε το σεξ στα τέσσερα σαν την κατ' εξοχήν στάση κάθε πρόστυχου θηλυκού. Πλέον, χωρίς να αφήνεις τη δράση μόνο στα χέρια του, μπορείς να κάνεις ακόμα πιο καυτό το doggy style σεξ, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη διείσδυση, ερεθισμό του σημείου G και σούπερ οργασμούς. Ιδού τα κόλπα!

Ξεκούρασε τα γόνατα:

Στην κλασική στάση στα τέσσερα, τα γόνατά σου παίζουν σπουδαίο ρόλο στη στήριξη όλου του σώματος. Πολλές γυναίκες όμως διαμαρτύρονται για τα γόνατα που μουδιάζουν μετά από λίγο ή για την πονεμένη τους μέση μετά από αυτή τη στάση.

Η εναλλακτική σου θα ήταν να σταθείς όρθια, να σκύψεις μπροστά και να στηριχθείς στον τοίχο, στο τραπέζι ή σε μια πολυθρόνα.


Μαξιλαράκια:

Ακόμα μια εύκολη βοήθεια στο σεξ στα τέσσερα, είναι τα μαξιλαράκια στα γόνατα για να έξτρα στήριξη. Όχι μόνο ανασηκώνονται καλύτερα οι γλουτοί αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να ξαπλώσεις άνετα πάνω στα μαξιλάρια και να τον αφήσεις να διεισδύσει και με αυτόν τον τρόπο.

Βγες από την κρεβατοκάμαρα:

Το καλύτερο doggy σεξ, δεν απαιτεί κρεβάτι. Δοκιμάστε να βγείτε εκτός κρεβατοκάμαρας με καλύτερη προοπτική την αισθησιακή κουζίνα ή και το πλυντήριο σε ώρα χρήσης που μπορεί να λειτουργήσει και σαν τεράστιος δονήτης.

Άσε τα παντελόνια
Αν θέλεις να ανάψεις το παιχνίδι, μην τον παιδεύεις και μην παιδεύεσαι με παντελόνια και κολάν. Φούστα, φόρεμα, ψηλές κάλτσες, και το εσώρουχο προαιρετικό και κάνε το σεξ στα τέσσερα παιχνίδι, ακόμα και στο ασανσέρ (χωρίς κάμερες).

Βάλε τα χέρια σου στο παιχνίδι
Καθώς εκείνος διεισδύσει από πίσω, βοήθα την τριβή της μικρή σου περιοχής με τα δάχτυλά σου για διττούς οργασμούς .

Βοήθα τις ρώγες
Η διέγερση του στήθους βοηθιέται στα τέσσερα, αρκεί κι εκείνος να βάλει τα χεράκια του. Μην φοβηθείς να το ζητήσεις και να του δείξεις ακριβώς τι και πώς το θέλεις,.

Βάλε στο παιχνίδι τα βρωμόλογα
Κι επειδή στο doggy, τα βλέμματα δεν συναντιούνται για έξτρα ηδονή, μπορείς να φέρεις στο παιχνίδι την κακιά σου γλωσσίτσα. Κραυγές, φωνές, ερωτόλογα και προστυχόλογα μπορούν άνετα να μπουν στο παιχνίδι.

Στον καθρέπτη

Το σεξ στα τέσσερα είναι σούπερ αισθησιακό αν μπορούσες και να σας δεις σε δράση. Βάλτε έναν ωραίο καθρέφτη απέναντί σας, ή κινηθείτε σε δωμάτιο που να διαθέτει έναν και ορίστε την καλύτερη γωνία λήψης. Θα ξετρελαθείτε.

Ξεπέρνα τα όρια του εμπρός

Αν είσαι σε φάση να κάνεις το πρωκτικό πράξη, η στάση στα τέσσερα θα βοηθήσει και την ευκολότερη διείσδυση του αγαπημένου σου και την ελαχιστοποίηση του δικού σου πόνου. Προσοχή, δεν πάμε ποτέ πίσω – μπρος ακόμα και με προφυλάξεις. Πετάμε το προφυλακτικό μετά το πρωκτικό, φοράμε νέο και συνεχίζουμε εμπρός έχοντας πάντα μαζί μας λιπαντικό.

Βάλε και λίγο αισθησιασμό
Ποιος είπε ότι το σεξ στα τέσσερα πρέπει να είναι μόνο άγριο. Αν γυρίσετε στο πλάι σαν τα κουταλάκια, θα έρθει και ο ρομαντισμός.

Πάρε και τον έλεγχο
Εκτός από τον έλεγχο της διείσδυσης που έχει ο ίδιος, μπορείς ανασηκώνοντας τους γλουτούς, βαθαίνοντας ή τεντώνοντας την πλάτη, ανοίγοντας ή κλείνοντας τα πόδια, να αλλάξεις την εν λόγω στάση με τον τρόπο που σε βολεύει.