SEX

Πώς θα πετύχεις οργασμό στο σημείο G

07.10.2014

Πολλοί έχουν αμφισβητήσει την ίδια του της ύπαρξη αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι (οι παρτενέρ )και εκείνες που επιθυμούν να γευτούν τον οργασμό με διέγερση του σημείου G.

Η Carmelia Ray, συγγραφέας του βιβλίου "Finding the One" μας δίνει τις συμβουλές της για να ολοκληρώσουμε μέσα από το σημείο G.


Πρώτα πρώτα, τι είναι το σημείο G:

Σύμφωνα με τη συγγραφέα και ειδικό στις σχέσεις, το σημείο G εντοπίζεται στον κόλπο σου – ένα σημείο σε αυτό- που ονομάζεται και σημείο Grafenberg. Όταν διεγερθεί το σημείο αυτό, δημιουργεί την γυναικεία εξπερμάτωση που αποτελεί και τον πιο ισχυρό οργασμό στον οποίο αποδεσμεύονται μεγάλες ποσότητες υγρού- όχι ούρων- από την περιοχή του κόλπου και της ουρήθρας.

Έχουν όλες οι γυναίκες σημείο G;

Καθαρά εμπειρικά μιλώντας, η ειδικός τονίζει πως υπάρχουν γυναίκες που έχουν ανακαλύψει το σημείο G και άλλες που δεν το έχουν ανακαλύψει, άρα θεωρούν πως δεν το διαθέτουν.


Για να το ανακαλύψεις θέλει τεχνική με δάχτυλα, κάποιο βοήθημα και το πέος και να ασκηθεί η σωστή πίεση στην περιοχή.


Που περίπου βρίσκεται το σημείο G:

Οι ειδικοί όσον αφορά την μελέτη για το σημείο G, τονίζουν πως βρίσκεται στα 2,54 έως 7,6 εκατοστά στο πάνω μέρος του κολπικού τείχους, ανάμεσα στον κόλπο και την ουρήθρα.


Ποιές είναι οι καλύτερες στάσεις για να πετύχεις το σημείο G;

Το ψάξιμο στις στάσεις είναι το πιο σημαντικό στην όλη διαδικασία. Η Καρμέλια πιστεύει πως τα μαξιλάρια κάτω από τους γλουτούς της γυναίκας βοηθούν την πύελο να ανασηκωθεί και το πέος βρίσκει ευκολότερα το σημείο G. Επιπλέον, στην στάση γυναίκα από πάνω, με τη σωστή γωνία κλίσης μπορείς να εντοπίσεις το G και να το ''χτυπήσεις''.



Θα νιώσεις πως θες να ουρήσεις όταν πετύχεις το σημείο G;

Είναι πιθανό αλλά μην σπεύσεις στην τουαλέτα, ειδικά αν έχεις φροντίσει να αδειάσεις την ουρήθρα σου πριν το σεξ, όπως ακριβώς πρέπει να κάνεις κάθε φορά για να αποφεύγεις τις μολύνσεις.

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Και πως θα φτάσεις στον οργασμό του σημείου G;

Είναι άλλο πράγμα να εντοπίσεις το σημείο G και διαφορετικό να έρθει αυτό σε διέγερση. Ακριβής φόρμουλα δεν υπάρχει αλλά τα βασικά που πρέπει να θυμάσαι είναι:

Α. Πρέπει να είσαι σε μεγάλη διέγερση και σεξουαλικό κέφι.

Β. Η πίεση που θα ασκηθεί στο σημείο είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα, όπως κάθε γυναίκα φτάνει σε κολπικό οργασμό σε άλλους χρόνους, με άλλες στάσεις και διαφορετική πίεση.

Γ. Εκτός από το πέος, τα δάχτυλα του αγαπημένου σου μπορούν να κάνουν θαύματα.

Τα ερωτικά παιχνίδια και βοηθήματα μπορούν να κάνουν δουλίτσα;

Οι δονητές και τα λοιπά σεξουαλικά βοηθήματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, μπορούν όντως να φτάσουν σε διαφορετικές περιοχές των τοιχωμάτων του κόλπου. Βέβαια, το να ψάχνεις το σημείο G παρέα με έναν αληθινό παρτενέρ, δεν συγκρίνεται με κανένα δονητή.

Είναι ο οργασμός του σημείο G πιο έντονος από τον κλειτοριδικό;

Μιλάμε για δύο διαφορετικές αισθήσεις και καλό είναι να μην τις βάζεις στη ζυγαριά της μέτρησης. Η πρώτη φορά που θα νιώσεις τη γυναικεία εκσπερμάτωση σίγουρα θα είναι ξεχωριστή αλλά ο κλειτοριδικός οργασμός και ο παλός κολπικός είναι εγγυημένος και αγαπημένος.

Και μετά τον οργασμό, θα δεις πολλά υγρά;

Ναι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Έτσι κι αλλιώς, η ανάσα σου θα γίνει βαθιά, η καρδιά σου θα χτυπά γρήγορα και θα νιώσεις πολλές, πάρα πολλές συσπάσεις στο κολπικό κανάλι, όχι μόνο στο σημείο G.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗΣ

Αξίζει όλο αυτό τον πανικό και προετοιμασία;

Αξίζει να παλεύεις για την ηδονή σου και τον οργασμό σε κάθε σεξουαλική σου επαφή!

Αξίζει να μαθαίνεις το σώμα σου και να ανακαλύπτεις την ανατομία σου.