SEX

17 πράγματα που μάθαμε για το σεξ μέσα το 2104

29.12.2014
Η γνώση είναι δύναμη, άρα και οι γνώσεις περί έρωτος ενισχύουν τη σεξουαλική σου δύναμη. Καθώς η τελευταία χρονιά μας έκανε σημαντικά σοφότερες και στα θέματα του κρεβατιού, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε εδώ τα κύρια σημεία των πρόσφατων εξελίξεων στον τομέα του σεξ με βάση τις επιστημονικές έρευνες ώστε να μπορείς να εμπεδώσεις ευκολότερα, να τις βάλεις σε εφαρμογή και να απολαύσεις ένα σούπερ ερωτικό 2015!

Ως προς τους οργασμούς

1. Ο γυναικείος οργασμός είναι ένας και είναι πάντα κλειτοριδικός: καιρός ήταν να λυθεί η παρεξήγηση που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια με την ερμηνεία του Φρόιντ περί "ανωτερότητας" του κολπικού οργασμού. Τώρα, αυτά τα δύο έγιναν ένα. Απολαύστε υπεύθυνα!

2. Ο μέσος άντρας χρειάζεται μόνο δύο λεπτά μέχρι να κορυφώσει με διείσδυση, ενώ οι γυναίκες 5-7 λεπτά αντιστοίχως. Αυτό σημαίνει περισσότερα προκαταρκτικά παρακαλούμε, κύριοι!

...και την απουσία τους

3. Αν παρόλα αυτά έχεις θέμα με τη διάρκεια του πρέπει να ξέρεις ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να ξεπεραστεί με τους κατάλληλους χειρισμούς. Η λύση υπάρχει και προσφέρεται οργανωμένη εδώ.

4. Οι άντρες εθίζονται στο πορνό ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εθίζονται στον τζόγο, ή τα ναρκωτικά. Μην τον πιστεύεις λοιπόν όταν σου υπόσχεται ότι θα το κόψει για τα μάτια σου μόνο. Αν εκείνος δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα του ώστε να σταματήσει να βλέπει τσόντες, η απόδοση του στο πραγματικό σεξ θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι εσύ θα μένεις με το παράπονο.

Ως προς το πέος

5. Το (μεγάλο) πάχος του πέους είναι πιο σημαντικό για τις γυναίκες σε σχέση με το μήκος του –κοντοτσούτσουνοι του κόσμου χαλαρώστε!

6. Τα πραγματικά μεγάλα πέη είναι προτιμότερα από τις γυναίκες μόνο για εφήμερες σχέσεις. Για πιο σταθερές καταστάσεις, οι γυναίκες διαλέγουν πιο βολικά μεγέθη.

7. Η ανάμνηση ενός πέους είναι μεγαλύτερη από τις πραγματικές διαστάσεις του. Μήπως γι' αυτό έχεις κολλήσει με τον πρώην;

Ως προς τη λίμπιντο

8. Η στιγμή που επιθυμείς περισσότερο το σεξ είναι Παρασκευή, 7:37 το απόγευμα.

9. …Αλλά πρέπει να περιμένεις λίγο: τελικά το κάνεις Σάββατο, στις 4:33 μμ.

10. Η άσκηση τονώνει τη σεξουαλικότητα: μετά το γυμναστήριο νιώθεις πιο επιθυμητή από ποτέ! Ακόμη ένας λόγος για να αυξήσεις τη σωματική σου δραστηριότητα.

11. Το μόνο δώρο που θα τον συγκινήσει και θα τον κάνει να συμπαθήσει τον Άγιο Βαλεντίνο είναι το σεξ. Περιττό να ξοδεύεσαι λοιπόν σε "πρωτότυπες ιδέες".

Ως προς τις φαντασιώσεις μας

12. Τα παιχνίδια υποταγής και κυριαρχίας είναι η πιο διαδομένη ερωτική φαντασίωση, εξίσου ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες.

13. Πολλοί άντρες φαντασιώνονται τη γυναίκα τους να κάνει σεξ με άλλον.

14. Επίσης πολλοί ετεροφυλόφιλοι άντρες φαντασιώνονται το παθητικό σεξ με τεχνητό πέος (strap on).

15. Οι άντρες είναι περισσότερο στον "κόσμο τους" από τις γυναίκες, αφού επιθυμούν να κάνουν πράξη τις φαντασιώσεις τους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μαστιγωθούν (άουτς)!

16. Περισσότερες από μία στις τρεις ετεροφυλόφιλες γυναίκες φαντασιώνονται το λεσβιακό σεξ. Αν είσαι ανάμεσα τους αυτό σημαίνει πως όχι, δεν είσαι λεσβία και σταμάτα να το σκέφτεσαι.


Ως προς τη γυναικεία αντοχή

17. Οι γυναίκες είναι σε θέση να απολαύσουν το σεξ μέχρι τα 90. Τι κρίμα που οι περισσότεροι άντρες δεν ζουν μέχρι αυτή την ηλικία!