SEX

Σεξ: όσα μαθαίνεις να σου αρέσουν (μέρος Β)

18.01.2010
Ας πάρουμε ένα ένα τα καυτά ζητήματα σεξουαλικής φύσης που σε απασχολούν. Εσύ και το στοματικό σεξ: μια σχέση φυγής και αηδίας. Εσύ και το πρωκτικό σεξ: δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη. Στα τέσσερα: στα δύο, ένα και κανένα. Είναι αλήθεια πως στην σημερινή εποχή υπερπροβολής του σεξ, όλο και περισσότερες γυναίκες αισθάνονται υποχρεωμένες να δοκιμάσουν τα πάντα στο σεξ και να τους αρέσουν και από πάνω. Μην ανησυχείς! Υπάρχουν κάποια πράγματα στο σεξ που με τον καιρό, θα μάθεις να σου αρέσουν. Ξεκινάμε με το πώς και το γιατί!

Ας πάρουμε ένα ένα τα καυτά ζητήματα σεξουαλικής φύσης που σε απασχολούν. Εσύ και το στοματικό σεξ: μια σχέση φυγής και αηδίας. Εσύ και το πρωκτικό σεξ: δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη. Στα τέσσερα: στα δύο, ένα και κανένα. Είναι αλήθεια πως στην σημερινή εποχή υπερπροβολής του σεξ, όλο και περισσότερες γυναίκες αισθάνονται υποχρεωμένες να δοκιμάσουν τα πάντα στο σεξ και να τους αρέσουν και από πάνω. Μην ανησυχείς! Υπάρχουν κάποια πράγματα στο σεξ που με τον καιρό, θα μάθεις να σου αρέσουν. Ξεκινάμε με το πώς και το γιατί!

4. Στα τέσσερα εγώ δεν πέφτω, είμαι κυρία: το σεξ στα τέσσερα αποτελεί μια ιδιαίτερα απολαυστική στάση για την πλειοψηφία των ανδρών. Όμως για τις περισσότερες γυναίκες το doggy style όπως είναι η διεθνής του ορολογία, δεν είναι στα αγαπημένα τους.

Οι πιο πολλές από εμάς, δεν θέλουν τη στάση αυτή που σε αναγκάζει να στήνεσαι στα τέσσερα, χωρίς καμία οπτική επαφή με τον αγαπημένο σου, ενώ κάποιες άλλα απλά δεν αντέχουν την ιδέα πως οι παχουλοί γλουτοί τους είναι εκτεθειμένοι και το στήθος (και η κοιλιά) ακολουθούν τον νόμο της έλξης. Κάποιες άλλες φεμινίστριες ακόμα και στο κρεβάτι, θεωρούν το σεξ στα τέσσερα μια εφεύρεση των αντρών με σκοπό να μας εξουσιάζουν και στο σεξ.

Γιατί να πεις ναι στο σεξ στα τέσσερα: αν απλά ξεπεράσεις τους δισταγμούς σου περί ζωωδών ενστίκτων (όσο πιο πολύ αφήνεσαι στο σεξ, τόσο περισσότερο θα το απολαμβάνεις) θα δεις πως η συγκεκριμένη στάση σου επιτρέπει να φτάσεις σε πολύ έντονους οργασμούς και πιθανό ερεθισμό του σημείου G. Ταυτόχρονα, ο σύντροφός σου θα έχει την ευκαιρία να παίξει με την κλειτορίδα σου, χαρίζοντάς σου ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Tιπς:

- Είναι πολύ σημαντικό να αλλάζετε τους ρόλους του εξουσιαστή και εξουσιαζόμενου στο κρεβάτι, για να μην προκύπτουν ατυχείς συγκρίσεις των σεξουαλικών στάσεων με το ποιός κ'άνει κουμάντο στη σχέση.
- Αν θέλεις να βλέπεις τα μάτια του καλού σου και σε αυτή τη στάση, τοποθέτησε ένα καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι. Με τον τρόπο αυτό, θα παρακολουθείς το πόσο απολαμβάνει αυτή τη στάση και ταυτόχρονα θα του κάνει πραγματικότητα τη μεγάλη του φαντασίωση με τον καθρέφτη (κάθε αρσενικό την έχει).

- Κατά τη διάρκεια του σεξ (και του σεξ στα τέσσερα κατ' επέκταση) επικεντρώσου στην δικιά σου απόλαυση και ηδονή. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις στον οργασμό, αν κάθε λίγο και λιγάκι σφίγγεσαι και αγχώνεσαι μπας και φανούν τα παχάκια σου.
- Αν βρίσκεις τη συγκεκριμένη στάση αφόρητα επώδυνη, ξάπλωσε μπρούμυτα και ζήτα του να διεισδύσει με προσοχή και αφου΄έχει χρησιμοποιήσει λιπαντικό με βάση το νερό.

5. Πειράζει να μην κελαηδήσω με τη γλώσσα σου;

Μήπως δεν ξέρεις πως μυρίζει η ευαίσθητη περιοχή σου; Μήπως δεν μπορείς επ' ουδενεί να αισθανθείς άνετα με το κεφάλι του καλού σου, σε τόσο κοντινή απόσταση από τα απόκρυφα σημεία σου; Μήπως απλά ντρέπεσαι και το άγχος που αισθάνεσαι δεν σε αφήνει να χαρείς την πράξη;

Γιατί να πεις ναι στο στοματικό από εκείνον: με την προσφορά του να σου κάνει στοματικό, θέλει πολύ απλά να σε ευχαριστήσει προσφέροντάς σου τον εαυτό του. Η ντροπή που αισθάνεσαι πηγάζει από προκαταλήψεις αρκετών χιλιάδων χρόνων που επέβαλλαν στις γυναίκες να ντρέπονται για τα γεννητικά τους όργανα. Άσε που πολλοί άντρες δεν δοκιμάζουν καν να κατέβουν στην ευαίσθητη περιοχή της αγαπημένης του (το αντίθετο δεν περνά καν από το μυαλό τους). Αντί να αγχώνεσαι, θα έπρεπε να χαίρεσαι που έχεις ένα σύντροφο που θέλει να σε ευχαριστήσει μ κάθε πιθανό τρόπο και στο σεξ.

Tιπς:

- Για να εκτιμήσει το στοματικό εκ μέρους του, πρέπει να μάθεις πώς λειτουργεί το σώμα και τα όργανά σου. Άγγιξε την περιοχή, περιεργάσου την, πάρε ένα καθρεφτάκι και ρίξε μια προσεκτική ματιά στα καυτά σου σημεία. Δεν είναι και τόσο άσχημα όσο τα φανταζόσουν.

- Αν σε βοηθάει να αισθάνεσαι πιο άνετα, πλύνε την ευαίσθητη περιοχή σου όσο πιο πολύ μπορείς, προτού κάνετε έρωτα.

- Αποδέξου πως το αιδοίο σου είναι εξίσου όμορφο με το υπόλοιπο παρουσιαστικό σου, ή τουλάχιστον έτσι το βλέπει εκείνος. Άσε που όσο περισσότερο απολαμβάνεις τα χάδια και φιλιά του στην μικρή σου περιοχή, τόσο αυξάνεται η αυτοπεποίθησή του!

6. Κρύο, καιρός για... τρίο;

Το σεξ με περισσότερα από ένα άτομα αποτελεί το μαστ στον έρωτα στην σημερινή εποχή. Όμως, πολλές γυναίκες δεν αντέχουν καν στην ιδέα του να κάνουν έρωτα με παραπάνω από ένα άτομο. Είτε γιατί ζηλεύεις, είτε γιατί θέλεις όλη την προσοχή στραμμένη σε εσένα, είτε γιατί καθόλου δεν διασκεδάζεις με το να μοιράζεσαι πράγματα και ανθρώπους, όπως και να έχει το τρίο σου ακούγεται σαν μακρινό όνειρο και τίποτα παραπάνω.

Γιατί να πεις ναι στο τρίο: Όπως και γιατί να πεις όχι;; Είναι πολύ φυσιολογικό να αισθάνεσαι προβληματισμένη επάνω στην προοπτική του σεξ με περισσότερα από ένα άτομα. Συνήθως, αυτός που φέρνει το θέμα στο τραπέζι της συζήτησης (και διαπραγμάτευσης) είναι ο άντρας της σχέση, που θέλει να εμπλουτίσει την βαλτωμένη ερωτική του ζωή. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίου θα έπρεπε να πεις ναι σε ένα τρίο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ζυγίσεις τα θετικά και αρνητικά και να προβλέψεις το ρίσκο που θα πάρεις ενδίδοντας στην φαντασίωση του καλού σου.

Το ρίσκο:

Ένα σεξουαλικό τρίο μπορεί να έχει επώδυνες συνέπειες για ένα ζευγάρι. Ειδικά για τη γυναίκα της σχέσης, ξεκινούν ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή της, με την αυτοπεποίθηση που θα έχει από εκεί και έπειτα στο κρεβάτι και φυσικά με ζητήματα κτητικότητας

Ταυτόχρονα, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να κάνεις κάτι χωρίς τη θέλησή σου ή απλά για να ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου. Εξήγησέ του γιατί δεν θέλεις να το κάνεις και φρόντισε και συ από τη μεριά σου να καταλάβεις τι τον διεγείρει στον έρωτα με ακόμα ένα άτομο.

Tιπς:

- Για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή, δεν χρειάζεται ντε και καλά να βάλετε ένα τρίτο πρόσωπο στο κρεβάτι. Ξεκινήστε με τη χρήση ερωτικών βοηθημάτων, διαφορετικών στάσεων και ενσάρκωση ρόλων που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

- Αν αποφασίσετε να το κάνετε το μετέωρο βήμα, προτιμήστε το τρίο άτομο να μην είναι του περιβάλλοντός σας. Με τον τρόπο αυτό μειώνετε τις πιθανότητες να γίνει κάποιο μπλέξιμο στην πορεία ή να προκύψει έρωτας.

- Αν πάλι εσύ αποτελέσεις το τρίτο άτομο, σκέψου καλά τον ρόλο που θα παίξεις. Πιθανότατα, αυτός θα περιοριστεί σε μία το πολύ δύο γκεστ εμφανίσεις, κι αν δεν είσαι από τους τύπους της μιας βραδιάς, το συναισθηματικό βάρος (μήπως με εκμεταλεύτηκαν;) κινδυνεύει να σε στοιχειώσει.

Από την Κ.Π