SEX

Μόνη στην Άγρια Στύση: πώς θα τα βγάλεις πέρα!

23.03.2013
Μετά από αρκετούς μήνες (ή και χρόνια) σεξουαλικής αδράνειας ή άνοιας, ξαφνικά βρέθηκες με καινούργιο παρτενέρ μόνη στην Άγρια Στύση. Και εκεί που νόμιζες ότι ξέρεις τα πάντα γιατί το σεξ είναι σαν το ποδήλατο, εντέλει μάλλον χρειάζεσαι βοηθητικές ροδούλες για να τρέξεις στο δρόμο του οργασμού. Για να μην πέσεις πάνω στους κάκτους της Άγριας Στύσης, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσεις:

Μετά από αρκετούς μήνες (ή και χρόνια) σεξουαλικής αδράνειας ή άνοιας, ξαφνικά βρέθηκες με καινούργιο παρτενέρ μόνη στην Άγρια Στύση. Και εκεί που νόμιζες ότι ξέρεις τα πάντα γιατί το σεξ είναι σαν το ποδήλατο, εντέλει μάλλον χρειάζεσαι βοηθητικές ροδούλες για να τρέξεις στο δρόμο του οργασμού. Για να μην πέσεις πάνω στους κάκτους της Άγριας Στύσης, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσεις:

1. Κάθε γυναίκα έχει μια στάση στο σεξ που την τρελαίνει - βρες τη δικιά σου:

Προσπάθησε με κάθε τρόπο να δοκιμάσεις νέες στάσεις και καταστάσεις στον έρωτα, ειδικά τώρα που απέκτησες και νέο σύντροφο! Βάλε ποικιλία στο κρεβάτι, ψάξε, δοκίμασε και τελικά βρες ποιά είναι εκείνη στάση που σε κάνει να βλέπεις τα περισσότερα αστεράκια και να βιώνεις τους πιο έντονους οργασμούς. Οπότε κάθε φορά που θέλεις να βιώσεις και έχεις ανάγκη από έναν οργασμό, θα ξέρεις πως θα φτάσεις στο σημείο αυτό ευκολότερα.

2. Αυτή η αγαπημένη σεξο - στάση ενδέχεται να αλλάξει:

Μπορεί στα φοιτητικά σου χρόνια να σου άρεσαν τα ακροβατικά και οι περίεργες στάσεις, αλλά τώρα που μεγάλωσες και λίγο, μπορεί να επιθυμείς να έρθεις σε μια μεγαλύτερη σωματική σύνδεση με το άλλο σου μισό. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι πηγαίνει στραβά με σένα. Αυτό που επιθυμείς (σωματικά και πνευματικά) μπορεί να αλλάζει και να ποικίλει μέσα στα χρόνια, γι' αυτό και αξίζει να δοκιμάζεις πράγματα στον έρωτα, που θα σε βοηθήσουν να βρεις όσα σε φτιάχνουν και σου ταιριάζουν και στο σεξ.

3. Το σεξ σε ένα απαλό υπέρδιπλο κρεβατάκι είναι υποτιμημένο:

Υποτίθεται πως για να χαρείς το σεξ, πρέπει να το κάνεις σε όλο το σπίτι εκτός από το βαρετό (και πάλι υποτίθεται) υπέρδιπλο κρεβάτι σου. Σταμάτα να πιστεύεις σε ανοησίες! Δεν χρειάζεται να κυλιέσαι στα πατώματα ή να κρεμιέσαι στους πολυελαίους για να χαρείς το σεξ. Δεν υπάρχει καμιά ντροπή αν αποφασίσεις πως θέλεις να το κάνεις στο κρεβατάκι σου. Τελεία και παύλα.

4. Τα κλισέ στο σεξ είναι κλισέ για ένα λόγο: όντως λειτουργούν!
Κλείστε ραντεβού σε ένα μπαράκι και κάντε ό,τι γνωριζόσαστε από την αρχή. Κάντε μπανάκι μαζί. Αγοράστε κεράκια. Βάλτε στο παιχνίδι σεξουαλικά βοηθήματα. Δεν θα πιστέψεις πως αυτά τα μικρά και απλά κλισέ, μπορούν να βοηθήσουν την σεξουαλική σου ζωή να πάρει φωτιά.

5. Δεν κάνουν όλοι γύρω σου περισσότερο ή καλύτερο σεξ:

Ενώ εσύ βρίσκεσαι πελαγωμένη και μόνη στην Άγρια Στύση, το μόνο που σε απασχολεί είναι το αν οι γύρω σου κάνουν πιο πολύ σεξ από εσένα. Δεν υπάρχει μέσος όρος για το σεξ που είναι φυσιολογικό να κάνεις καθημερινά. Κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του ανάγκες και φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα της επαφής που απολαμβάνετε. Σταμάτα να μετράς φορές και αναρωτήσου: έχω το σεξ που αξίζω;

6. Το να ζητήσεις αυτά που θες στο σεξ, αξίζει τον κόπο και την ντροπή:

Σίγουρα, το να ζητήσεις να σου κάνει ένα ωραίο στοματικό (όταν μάλιστα δεν το έχει επιχειρήσει ποτέ) είναι δύσκολο και σε κάνει να γίνεσαι κόκκινη από ντροπή. Σκέψου όμως, πως αν δεν διεκδικήσεις την απόλαυση και τον οργασμό σου, κανείς δεν θα στον προσφέρει απλόχερα. Άσε που αν δεν έχεις άποψη, δεν διαμαρτύρεσαι ή δεν ζητάς πράγματα στο κρεβάτι, εκείνος είναι πολύ πιθανό να μην έχει καταλάβει πως δεν είναι και τόσο ειδυλλιακά τα πράγματα ανάμεσα στα σεντόνια σας.

7. Δώσε λίγο χρόνο στο σεξ με νέο αγόρι και θα γίνει καταπληκτικό:

Μην έχεις την απαίτηση να γίνουν όλα τέλεια και ιδανικά στην πρώτη φορά σου με ένα νέο ερωτικό σύντροφο. Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι εφικτοί αρκεί να γνωρίζεις καλά το σώμα και τα θέλω σου και να αφήσεις λίγο καιρό (και εξάσκηση οριζοντίως) να κάνουν το σεξ με το νέο αγόρι, απλά τέλειο.

8. Όσο περισσότερο σεξ κάνεις, τόσο πιο πολύ θα το ζητάς:

Αν απορείς γιατί τόσες γυναίκες κυριολεκτικά λυσσάνε να κάνουν σεξ, τη στιγμή πυ εσένα δεν σου λείπει και τόσο, μάλλον δεν το κάνεις όσο συχνά θα έπρεπε. Μάθε να αγαπάς το σεξ, κάντο κομμάτι της ζωής σου και δεν θα μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.

9. Η αυτοϊκανοποίηση δεν πρέπει να αποτελεί έσχατη επιλογή για περιόδους σεξουαλικής ξηρασίας:

Κάντο μόνη σου και δεν θα χάσεις. Σίγουρα η αυτοϊκανοποίηση αποτελεί την μοναδική επιλογή που έχεις, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο αρσενικό στον σεξουαλικό σου ορίζοντα. Όμως, δεν πρέπει να την θυμάσαι μόνο σε περιόδους ξηρασίας. Άλλωστε, αν δεν ανακαλύψεις μόνη σου το σώμα και όσα σε φτιάχνουν, πώς περιμένεις να αισθανθείς την απόλαυση από κάποιον άλλο;

10. Τα προκαταρκτικά αποτελούν τους καλύτερους φίλους που μπορεί να έχει μαι γυναίκα:

Στοματικός έρωτας σεξουαλικά βοηθήματα, φτερά και πούπουλα και ό,τι άλλο φανταστείς μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο προκαταρκτικό που θα σε φέρει σε διάθεση και για το κυρίως γεύμα! Δοκίμασε ό,τι σου δίνει έστω και ένα χαμόγελο (αν όχι τον οργασμό) και δεν θα χάσεις...