Στέισι Κίμπλερ: τι δίαιτα αποτοξίνωσης ακολουθεί;

01.07.2013
Την πάτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί της κι όχι άδικα. Ο λόγος για τη σούπερ φιτ Στέισι Κίμπλερ που αποκαλύπτει όλα τα μυστικά δίαιτας που έχει στο περιοδικό NewBeauty.

H Στέισι παραδέχεται στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ομορφιάς, πως το Νο1 μυστικό αντιγήρανσης και αδυνατίσματος που διαθέτει είναι ο τρόπος που τρώει. Η ίδια, παραδέχεται πως προσέχει πλέον με ακρίβεια τι βάζει στο πιάτο της.

Ο κανόνας της είναι πως είσαι ότι τρως. Τα τιπς της;

-Πάντα διάβαζε τις ετικέτες των τροφίμων. Αν υπάρχει έστω ένα συστατικό που δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει η γιαγιά σου, άσε το προϊόν στο ράφι του μάρκετ.

-Κάνε προσπάθεια δίαιτας μαζί με την κολλητή σου. Το αδυνάτισμα είναι σαν μικρόβιο. Άπαξ και το κολλήσεις και δεις τα πρώτα αποτελέσματα στη ζυγαριά και το σώμα σου, δεν θα θέλεις να σταματήσεις.

-Κάνε την άσκηση παιχνίδι. Ακόμα και 10 λεπτά με αναπηδήσεις στο σπίτι ή σχοινάκι, είναι μια αλλαγή. Το θέμα είναι να ιδρώνεις, έστω και λίγο κάθε μέρα.

- Βγες λίγο στον ήλιο. Η φυσική βιταμίνη D που παίρνεις από τον ήλιο με 5 λεπτά έκθεσης, βοηθά την υγεία σου.

-Κάνε μασάζ. Προστάτευσε το σώμα σου από την κυτταρίτιδα, κάνοντας μασάζ καθημερινά.

Το να ζεις υγιεινά είναι μεν απαιτητικό αλλά μπορείς να το κάνεις κι εσύ.

Ταυτόχρονα, η Στέισι παραδέχεται πως έχει μυηθεί στο πρόγραμμα αποτοξίνωσης Clean Cleanse που διαρκεί 21 ημέρες. Στο διάστημα αυτό η Κίμπλερ αποφεύγει: ζάχαρη, γλουτένη, γαλακτοκομικά, σόγια, σόδα, καφέ, αλκοόλ, χοιρινό, μοσχάρι, καλαμπόκι, ντομάτες, μελιτζάνες, πιπεριές, πατάτες, γλυκοπατάτες, μπανάνες, μήλα, φράουλες, πορτοκάλια, σταφύλια, χοιρινό και μοσχάρι.

Τι μπορείς να τρως: πράσινα λαχανικά, καστανό ρύζι, πράσινο τσάι ή τσάι ποικιλίας μάτε, φασόλια, φακές, στέβια, αβοκάντο, καρύδα, ξηροί καρποί ανάλατοι, οργανικό κοτόπουλο ή γαλοπούλα, ψάρι, μούρα, βούτυρο φυτικό.

Στόχος του προγράμματος http://www.cleanprogram.com/ είναι να ελαχιστοποιηθεί η πρόσληψη επεξεργασμένων τροφών. Το πρόγραμμα έχει κι άλλες σταρ πιστές οπαδούς όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ουσιαστικά ένα ρόφημα πρωί και βράδυ κι ένα μοναδικό στερεάς μορφής γεύμα, το μεσημεριανό, με τροφές όπως σολομός.

Οι πειρασμοί στη διατροφή της Στέισι:

Η Κίμπλερ αγαπά το παγωτό αλλά δεν μπορεί να καταναλώνει το έτοιμο που περιέχει γλουτένη. Έτσι, προτιμά να φτιάχνει το δικό της παγωτό με υλικά δίχως γλουτένη όπως το κακάο, η καραμέλα και το φυστικοβούτυρο.

ΕΧΤΡΑ:

Η Στέισι λατρεύει το νερό, πιστεύει πως μας κρατά νέες και πλένει κάθε βράδυ το πρόσωπό της με νεράκι.

Η Στέισι ψάχνει καθημερινά και βρίσκει νέα fitness μπλογκς, δοκιμάζει νέες μεθόδους άσκησης και δεν βαριέται ποτέ.