Lady Gaga: Ποια είναι η διατροφή που την κρατά πάντα σε φόρμα

24.04.2017
Η προσωπική της σεφ και παλιά της φίλη Μπο Ο' Κόνορ αποκαλύπτει τι μαγειρεύει καθημερινά στην διάσημη τραγουδίστρια προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό της πρόγραμμα.

Η Lady Gaga είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής παγκοσμίως και οι συνθήκες ζωής της –ειδικά όταν είναι σε περιοδεία- είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές. Όσον αφορά τη διατροφή της εμπιστεύεται την προσωπική της φίλη -γνωρίζονται από τα σχολικά τους χρόνια όπου ήταν συμμαθήτριες και καλύτερες φίλες-, και σεφ Μπο Ο' Κόνορ, η οποία την ακολουθεί και στις τουρνέ.

Τι τρώει λοιπόν η 31 ετών τραγουδίστρια προκειμένου να διατηρήσει τη γραμμή της αλλά και να έχει ενέργεια και δύναμη πάνω στη σκηνή; «Κινόα με μαύρα φασόλια, γαρίδες ψητές και πολλά λαχανικά. Επιλέγω γεύματα υγιή, γευστικά, χορταστικά, θρεπτικά και γεμάτα φυτικές ίνες. Έχει μεγάλη σημασία το φαγητό μας να είναι νόστιμο αλλά και υγιές. Όταν είσαι σε τουρνέ ή έχεις πολλές εμφανίσεις είναι εξοντωτικό. Χρειάζεται να παρέχεις στο σώμα σου όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά γι' αυτό και τα φρούτα και τα λαχανικά είναι σημαντικά. Ακόμα και αν η Lady Gaga έχει τη διάθεση για junk food θα το κάνω κάτι ελαφρύ. Θα σερβίρω π.χ. μπέργκερ γαλοπούλας, χωρίς γλουτένη με πολλά μπαχαρικά και τσιπς ψητής γλυκοπατάτας. Έτσι έχεις και την απόλαυση και το θρεπτικό αποτέλεσμα. Για σνακ προτείνω βούτυρο αμυγδάλου με σκανδιναβικά κράκερ και λεπτές φέτες μπανάνας». Το πιο σημαντικό για τη διατήρηση του βάρους είναι ο σωστός προγραμματισμός των γευμάτων και η ποικιλία σύμφωνα με την Ο' Κόνορ. «Δεν είναι δύσκολο ούτε χρονοβόρο. Χρειάζονται μόνο 5-10 λεπτά στην αρχή της εβδομάδας για να σκεφτούμε τι θα θέλαμε να φάμε και να ψωνίσουμε όλα τα απαραίτητα για να μπορέσουμε να μαγειρέψουμε. Καλύτερα να πάρουμε μερικά πράγματα μαζί μας φεύγοντας από το σπίτι ώστε όταν πεινάσουμε να έχουμε κάτι να φάμε. Και αλμυρά και γλυκά. Έτσι είναι πιο εύκολο να αντισταθούμε στους πειρασμούς». Όσον αφορά το τι πρέπει να πίνουμε; «Νερό! Νερό! Νερό! Ποτέ αναψυκτικά ούτε light ούτε κανονικά. Πάντα πρέπει να έχουμε ένα μπουκάλι νερό μαζί μας όπου και αν πάμε αλλιώς θα διψάσουμε με αποτέλεσμα να φάμε περισσότερο. Επίσης όταν είμαστε αφυδατωμένοι νιώθουμε και κουρασμένοι, εξουθενωμένοι».