Κoρμί για Όσκαρ με Humbilates!

03.03.2011
Τον εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες και πιο σέξι σταρ στον κόσμο. Στα χέρια του fitness guru Jimmy K. Παραδίνονται άνευ όρων μεγάλα ονόματα όπως η Σκάρλετ Γιόχνασον, η Τζέσικα Μπίελ, η Τζέσικα Άλμπα, η Εύα Λονγκόρια, η Σοφία Βεργκάρα, η Έμιλι Μπλαντ, η Μίνκα Κέλι αλλά και η Λίντσεϊ Λόχαν!

Τον εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες και πιο σέξι σταρ στον κόσμο. Στα χέρια του fitness guru Jimmy K. Παραδίνονται άνευ όρων μεγάλα ονόματα όπως η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Τζέσικα Μπίελ, η Τζέσικα Άλμπα, η Εύα Λονγκόρια, η Σοφία Βεργκάρα, η Έμιλι Μπλαντ, η Μίνκα Κέλι αλλά και η Λίντσεϊ Λόχαν!


Όλες αυτές οι λαμπερές κυρίες οφείλουν το σώμα τους στο πρόγραμμα που ανέπτυξε ο γυμναστής Jimmy K. που ονομάζεται "humbilates" και μπορεί να κάνει το σώμα σου να μεταμορφωθεί σε λίγο καιρό.

Φυσικά, όλες οι επώνυμες απλά πήραν μέρος στην παρωδία που ετοίμασε ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ για το ομώνυμο σόου "Jimmy Kimmel Live" που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα στο δίκτυο "ABC".


Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις παρακάτω, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τις Άλμπα, Μπίελ και Γιόχανσον να κάνουν πως δοκιμάζουν την άσκηση μέσω humbilates και να χτυπιούνται κυριολεκτικά πάνω σε μια τεράστια μπάλα του πιλάτες.


Στο βίντεο παίζουν ακόμα η Εύα Λονγκόρια που εξομολογείται πόσο την βοήθησε η φανταστική αυτή μέθοδος γυμναστικής, ενώ στο τέλος βλέπουμε να φιγουράρει και η ακριβοθώρητη Λίντσεϊ Λόχαν.


Αν δεν φτιάξεις κοιλιακούς σφιχτούς από τα γέλια, στείλε μας mail!

Kατερίνα Πατούλια