Πετσί & κόκαλο η Χάντσον:τι λένε οι διαιτολόγοι

15.03.2011
Στα Όσκαρ, μας μάγεψε με την πορτοκαλί "Atelier Versace" τουαλέτα της αλλά και με την αψεγάδιαστη πλέον σιλουέτα της. Η άλλοτε παχουλή Τζένιφερ Χάντσον έχει χάσει 36 κιλά και συνεχίζει. Έλα όμως που οι διαιτολόγοι έχουν βγάλει τα μαχαίρια και υποστηρίζουν πως είναι πάρα πολύ αδύνατη πια.

Στα Όσκαρ, μας μάγεψε με την πορτοκαλί "Αtelier Versace" τουαλέτα της αλλά και με την αψεγάδιαστη πλέον σιλουέτα της. Η άλλοτε παχουλή Τζένιφερ Χάντσον έχει χάσει 36 κιλά και συνεχίζει. Έλα όμως που οι διαιτολόγοι έχουν βγάλει τα μαχαίρια και υποστηρίζουν πως είναι πάρα πολύ αδύνατη πια.

Η 29χρονη ηθοποιός που έχει περάσει τα πάνδεινα στην προσωπική της ζωή, και πέρασε αρκετά χρόνια φορτωμένη με πολλά παραπανίσια κιλά Στα Όσκαρ, η Χάντσον μας παρουσίασε περήφανη την σέξι σιλουέτα της με 36 κιλά λιγότερα σε όλο της το σώμα. Κι όμως, οι διαιτολόγοι και διατροφολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου υποστηρίζοντας πως η ηθοποιός είναι πλέον πάρα πολύ αδύνατη.

Η Χάντσον που από το 2010 αποτελεί πρέσβειρα της διάσημης αλυσίδας απώλειας βάρους "WeightWatchers" έχει τονίσει πολλές φορές πως ακόμα και η ίδια ξεχνά πόσα πολλά κιλά έχει χάσει ενώ δεν παραλείπει να λέει ότι νιώθει υγιής και χαρούμενη.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο δίκτυο CBS η διαιτολόγος Μαρίσα Σέρι (Marisa Sherry) τόνισε:

Η εμφάνιση της Τζένιφερ Χάντσον μας έχει κάνει να απορούμε πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει την όλη ιστορία με την δίαιτα της εν λόγω φίρμας. Φαίνεται υγιής αλλά κάθε φορά που την βλέπω μοιάζει όλο και πιο καχεκτική και τώρα πια είναι στο σημείο εκείνο που πραγματικά πρέπει να σταματήσει”.

Όμως και τα σχόλια του κοινού σε σχέση με τη δραματική αλλαγή στην εμφάνιση της Χάντσον δείχνουν πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Πολλοί τηλεθεατές έκαναν σχόλια στα οποία τόνιζαν πως η Τζένιφερ δείχνει στα μάτια τους πάρα πολύ αδύνατη πια.

Η ίδια η Χάντσον, δείχνει να αδιαφορεί για τα σχόλια των διατροφολόγων και τονίζει πως χαίρεται με την προσπάθεια που έχει κάνει και με το πώς αποτελεί πια πρότυπο και έμπνευση για χιλιάδες ανθρώπους που θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να κάνουν κάποια επέμβαση ή εξοντωτική δίαιτα ή προσλαμβάνοντας ένα προσωπικό σεφ ή γυμναστή.

Η ηθοποιός που έχει γίνει και μητέρα (του 19 μηνών γιου της Ντέιβιντ), έφτασε να ζυγίζει πριν 2 χρόνια γύρω στα 91 κιλά ενώ πλέον δεν ξεπερνά τα 55 και τονίζει:

"Δεν περίμενα κι εγώ η ίδια να καταφέρω όσα έχω ήδη καταφέρει. Πάντα ήμουν άνετη με τα κιλά μου, είτε ήμουν υπέρβαρη, είτε ήμουν έγκυος είτε τώρα".

Εν τω μεταξύ, η Τζένιφερ τονίζει πως συνεχίζει να ασκείται: ειδικά μετά τη γέννηση του γιου της, παίζει μπάσκετ, κάνει αναπηδήσεις με σκοινάκι ενώ κάνει κικ μποξ , ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέχει καθημερινά.

Κατερίνα Π.