Μακρυπούλια: ήταν υπερβολικά αδύνατη!

18.03.2011
Πριν ένα χρόνο περίπου, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε την διατροφή που ακολούθησε και το πώς κατάφερε να χάσει πάνω από δέκα κιλά.

Πριν ένα χρόνο περίπου, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε την διατροφή που ακολούθησε και το πώς κατάφερε να χάσει πάνω από δέκα κιλά.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του "Dancing with the stars 2", η όμορφη παρουσιάστρια, μοντέλο και ηθοποιός παραδέχεται σε συνέντευξή της στο "People" πως υπήρξε υπερβολικά αδύνατη.

Η ίδια η Μακρυπούλια τονίζει πως έφτασε στο σημείο να δει τον εαυτό της στην πρεμιέρα της ταινίας “Ζητείται κλέφτης” για να καταλάβει πόσο είχε αλλάξει όχι μόνο το σώμα αλλά και το πρόσωπό της:

"Είμαι 54 κιλά, τώρα όμως έχω πάρει 2-3, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια, γιατί είχα χάσει πολύ βάρος και το κατάλαβα όταν είδα την πρεμιέρα της ταινίας Ζητείται Ψεύτης. Με είδα σε κάποια κοντινά πλάνα και τρόμαξα, γιατί είχαν μπει μέσα τα μάγουλά μου και πετούσαν τόσο πολύ τα μήλα, λες και είχα κάνει σιλικόνη. Όταν το είδα είπα -Θεέ μου δεν είμαι εγώ αυτή!- Δεν το έβλεπα πριν, το είδα στο σινεμά, και το κατάλαβα"!

Πλέον η Ζέτα, έχει πάρει 2 -3 κιλά και νιώθει πιο υγιής και όμορφη από ποτέ. Παραδέχεται μάλιστα, πως το πιο σημαντικό στην μάχη με τα περιττά κιλά, είναι να μπορείς να συντηρήσεις το αποτέλεσμα που πέτυχες:

"Το καλό είναι πως κράτησα τη διατροφή έναν ολόκληρο χρόνο και φαίνεται πως ο μεταβολισμός μου άλλαξε, γιατί, αν και έκανα χοντρές γουρουνιές τελευταία, δεν νιώθω να ξεφεύγω".

Ποιά ήταν όμως η μαγική συνταγή που ακολούθησε η Ζέτα για να αδυνατίσει; Η ίδια αποκαλύπτει πως σημαντικό μερίδιο στην επιτυχημένη της προσπάθεια έπαιξε η αλλαγή στον τρόπο ζωής της:

"Πέρσι, μόλις χαλάρωσα λίγο, έχασα 12 κιλά. Μπορούσα να τρώω τις ώρες που έπρεπε και τις σωστές τροφές και όχι ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Δεν έτρωγα από άγχος και νεύρα. Έτσι, λοιπόν, χαλάρωσε ο οργανισμός μου".

Ταυτόχρονα, η παρουσιάστρια του Dancing, εξομολογείται πως το αδυνάτισμα ουδέποτε υπήρξε αυτοσκοπός της:

"Όχι. Δεν έχω τέτοια προβλήματα με το σώμα μου και αυτό νομίζω ότι το έχω αποδείξει γιατί έχω υπάρξει και δεκαπέντε κιλά βαρύτερη απ' ότι είμαι τώρα. Το περσινό καλοκαίρι ήμουν στα πιο αδύνατα μου. Αυτό δεν έγινε βάση σχεδίου, αλλά επειδή ξεκίνησα ένα πρόγραμμα διατροφής που μου άρεσε και το συνέχισα. Τώρα έχω πάρει τρία κιλά, οπότε μάλλον στην πρεμιέρα (στο DWTS) θα είμαι περίπου όπως ήμουν πέρσι".

Κατερίνα Π.