Η μαγική μεταμόρφωση της Κάμερον Ντίαζ

05.05.2011
Πλέον, ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Χόλιγουντ, η Κάμερον Ντίαζ έχει μεταμορφωθεί σε φρικιό της γυμναστικής και έχει αλλάξει ριζικά τη διατροφή της.

Για πολλά χρόνια μας έκανε να απορούμε πως διατηρεί τέτοιο κορμί ενώ τρώει τα πάντα και πίνει μπύρες αντί για νερό.

Πλέον, ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Χόλιγουντ, η Κάμερον Ντίαζ έχει μεταμορφωθεί σε φρικιό της γυμναστικής και έχει αλλάξει ριζικά τη διατροφή της.

Μιλώντας στην βρετανική έκδοση του περιοδικού "ELLE", η 38χρονη ηθοποιός μοιράζεται τ μυστικά φίτνες που την κάνουν να δείχνει κοριτσάκι καθώς ποζάρει φορώντας μόνο ένα μαύρο μαγιό και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Η γράμμωση στα πόδια της είναι απίστευτη ενώ οι κοιλιακοί της πιο επίπεδοι από ποτέ.

Η Ντίαζ παραδέχεται πως πλέον αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι κάθε τηγανητή τροφή ενώ δεν χάνει μέρα που να μην γυμναστεί.


"Το λατρεύω. Ποτέ δεν πρόσεχα τι έτρωγα και σε ποιά ποσότητα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα, αποφεύγω τα τηγανητά και γενικά δεν τρώω ό,τι να' ναι! Αν μάλιστα γυμνάζεσαι πολύ και δεν θέλεις να πάρεις όγκο, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιλεκτική στις τροφές που καταναλώνεις. Πρέπει να δίνεις στο σώμα σου τα σωστά θρεπτικά στοιχεία και να σκέφτεσαι πάντα ποιό είναι το καλύτερο για το σώμα σου".


Πάντως, η Ντίαζ παραδέχεται πως τώρα στα 38 είναι πολύ πιο ώριμη και ξέρει τι λειτουργεί γι εκείνη και τι όχι!

"Στα 20 μου ήμουν πολύ κυνική αλλά τώρα μετά τα 35 νιώθω πως έχω μεγαλύτερη γνώση. Τώρα πια, μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου προς όφελός μου".

Και μιλώντας για το τι λειτουργεί για την ίδια, αποκαλύπτει πως χρωστά το αθλητικό της κορμί στο γεγονός πως της βγαίνει κυριολεκτικά ο * * * (το λάδι) στο γυμναστήριο!


Τι κάνει:

30 λεπτά βάρη και 20 λεπτά καρδιαγγειακών ασκήσεων ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Και δεν είναι τυχαία αυτή η μεταστροφή της Ντίαζ στην υγιεινή διατροφή και άσκηση αφού ο καλός της είναι ο αθλητής Άλεξ Ροντρίγκεζ. Ο μπειζμπολίστας των “Yankees” βγαίνει εδώ και ένα χρόνο με την Κάμερον και πλέον ο δεσμός τους δεν είναι μυστικός αφού η ίδια παραδέχεται:

"Ναι, ο Άλεξ είναι το αγόρι μου. Δεν είναι μυστικό"!

Κατερίνα Π.