Φτιάξε επίπεδη κοιλίτσα όπως η Ελένη Πετρουλάκη

31.05.2011
Καλεσμένη στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν αυτή την Τετάρτη η διάσημη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη και ευτυχώς για εμάς τις κοινές θνητές, η Ελένη αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά.

Καλεσμένη στην κινηματογραφική εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν αυτή την Τετάρτη η διάσημη γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη και ευτυχώς για εμάς τις κοινές θνητές, η Ελένη αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά.

Η δημοφιλής γυμνάστρια που λατρεύει την υγιεινή ζωή και το fitness, δεν είχε να υποδείξει κάποιο περίπλοκο διατροφικό πρόγραμμα ή μια εξαντλητική δίαιτα αλλά κάτι πιο απλό.

Το μόνο που χρειαζόμαστε, σύμφωνα με την Ελένη, είναι μία θερμαντική αλοιφή και ένα σελοφάν.

"Βάζεις τη θερμαντική αλοιφή στην περιοχή της κοιλιάς και τυλίγεις αυτό το σημείο του σώματος με σελοφάν! Κάνεις τυλιγμένη έτσι τις δουλειές στο σπίτι ή τις ασκήσεις σου στο γυμναστήριο και αφήνεις τα αποτελέσματα να σε καταπλήξουν! Το καλύτερο είναι ότι όλα γίνονται χωρίς καθόλου κόπο".

Φυσικά, μαγικά δεν γίνονται έτσι απλά, γι' αυτό πρέπει να φροντίσει να τρέφεσαι σωστά. Η Ελένη είχε αποκαλύψει στις αρχές του χρόνου πως ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής εννέα ημερών. Σε αυτό, τις πρώτες 6 μέρες το κυρίως φαγητό είναι το βραδινό, ενώ τις υπόλοιπες τρεις, βασικό γίνεται το μεσημεριανό.

Η Πετρουλάκη που το διάστημα αυτό σκοπεύει να συνεργαστεί με την εξίσου δημοφιλή γυμνάστρια του εξωτερικού Ραμόνα Μπραγκάνζα (Ramona Braganza) σκοπεύει να δημιουργήσει μαζί της ένα σούπερ πρόγραμμα fitness. Η Μπραγκάνζα είναι προπονήτρια πολλών επωνύμων όπως η Αν Χάθαγουεϊ, η Χάλε Μπέρι και η Τζέσικα Μπίελ και έγινε αρχικά γνωστή χάρη στο πρόγραμμά της "321 Baby Bulge Be Gone", που βοηθά τις μητέρες που γέννησαν πρόσφατα να απαλλαγούν από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Φυσικά, το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά, η Ελένη προτείνει να το ακολουθούμε σε συνδυασμό και με γυμναστική. Το πιο πρόσφατο πρόγραμμά της είναι το Pace και το Pace με μπάλα. Όπως τονίζει η ίδια η Πετρουλάκη, πρόκειται για ένα είδος δυναμικής κυκλικής προπόνησης που συνδυάζει τη μυϊκή ενδυνάμωση με τις καρδιαγγειακές ασκήσεις.

Η Ελένη είδε το σώμα της να μεταμορφώνεται μέσα από το Pace, το οποίο έχει σαν βασικό ατού πως μέσα σε 30 λεπτά ενεργοποιείται ο μεταβολισμός και το σώμα συνεχίζει να καίει λίπος έως και 24 ώρες μετά την άσκηση, ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Κ.Π