5 μυστικά για σιλουέτα σαν της Καλομοίρας

14.06.2011
Ούσα παντρεμένη πια, η γλυκιά Καλομοίρα επισκέφτηκε την Ελλάδα και έκανε μια σούπερ εμφάνιση στον τελικό του "Dancing with the stars" αλλά και στο πρωινό του Mega.

Ούσα παντρεμένη πια, η γλυκιά Καλομοίρα επισκέφτηκε την Ελλάδα και έκανε μια σούπερ εμφάνιση στον τελικό του "Dancing with the stars" αλλά και στο πρωινό του Mega.

Αυτό που όλοι παρατήρησαν είναι το σμιλεμένο σώμα της νεαρής τραγουδίστριας που μετά το γάμο της έχει παραμείνει σε ένα σταθερό βάρος. Η Καλομοίρα μοιράστηκε τα μυστικά για καλλίγραμμη σιλουέτα στο Πρωινό μου και στην Φαίη Σκορδά. Ιδού τα 5 όπλα σου για κορμί σαν της Καλομοίρας:

1. Κριτήριο για να προσέχεις το βάρος σου είναι τα τζιν παντελόνια:

Η Καλομοίρα αποκάλυψε πως δεν της αρέσει να ζυγίζεται στις κοινές ζυγαριές. Συνήθως φοβάται πολύ να δει το νούμερο που θα την δείχνει η ζυγαριά γι' αυτό και προτιμά να έχει σαν κριτήριο ελέγχου του βάρους της τα τζιν παντελόνια της. Όταν θέλει να χάσει βάρος, η Καλομοίρα ξετρυπώνει τα πιο στενά της, τα βάζει σε κοινή θέα και ξεκινά την προσπάθεια. Μόλις βλέπει ότι χωρά οριακά στο τζιν παντελόνι με μικρότερο νούμερο, ξέρει ότι είναι σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια.

Τι θα κάνεις: θα φοράς κι εσύ το τζιν στο οποίο θέλεις να μπεις ξανά μια φορά την εβδομάδα και αφότου έχεις ξεκινήσει την προσπάθεια.

Τι θα πεις: "Θα μπω πάλι σε αυτό το τζιν"

2. Το μικρό βραδινό γεύμα:

Η Καλομοίρα αποφεύγει να τρώει βαριά το βράδυ και προτιμά να καταναλώσει κυρίως ένα γιαουρτάκι με μέλι. Το μεσημέρι η γλυκιά τραγουδίστρια προτιμά να τρώει κανονικά είτε κρέας, είτε ψάρι, πολλά φρούτα

3. Κατανάλωσε ένα πλούσιο πρωινό:

Για το πρωινό της, η Καλοομοίρα προτιμά να φτιάχνει ένα ρόφημα με φρούτα, που περιλαμβάνει κυρίως όλα τα είδη των berries: φράουλες, βατόμουρα με λίγο γάλα, χυμό ρόδι και λίγο λαδάκι και λίγα αμύγδαλα, λίγο νερό και λίγο πάγο.

Τι θα κάνεις: κατανάλωσε ένα καλό πρωινό και μεσημεριανό γεύμα και μείωσε τις θερμίδες του δείπνου.

4. Γυμναστική με σελοφάν:

Κάθε φορά που ασκείται, η Καλομοίρα εφαρμόζει λίγο σελοφάν γύρω από την κοιλιά της (ναι μας θυμίζει το μυστικό για επίπεδη κοιλιά που είχε προτείνει και η Ελένη Πετρουλάκη). Έτσι, ιδρώνει περισσότερο και αισθάνεται και ψυχολογικά πως έχει κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια. Πλέον, αντί του σελοφάν, χρησιμοποιεί μια ειδική ζώνη εφίδρωσης για την κοιλιά που κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Τι θα κάνεις: ενώ γυμνάζεσαι ή κάνεις δουλειές στο σπίτι, τυλίξου με σελοφάν στην κοιλίτσα, όχι όμως για περισσότερη από μισή ώρα.

5. Το μασάζ:

Η Καλομοίρα γνωρίζει καλά πως εκτός από τη γυμναστική ένα καλό μασάζ μπορεί να ενεργοποιήσει τον οργανισμό και να κάψεις λίπος ευκολότερα. Έτσι κι αλλιώς το μασάζ βοηθά και στην αποφυγή της κυτταρίτιδας και του σχηματισμού φλοιού πορτοκαλιού.

Τι θα κάνεις: όποτε βρίσκεις λίγο χρόνο κάνε μασάζ στα πόδια και την κοιλιά σου. Εναλλακτικά, στα site με προσφορές θα βρεις πολλές οικονομικές συνεδρίες μασάζ και μπορείς να προτιμήσεις το λεμφικό ή άλλο!

Κατερίνα Π.