Πώς έχασε 30 (!) κιλά η Σίσσυ Χρηστίδου

21.06.2011
Η εμφάνιση της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου στα πρόσφατα μουσικά βραβεία του MAD ήταν μια αποκάλυψη! Πάνω από ένα χρόνο τώρα η αγαπημένη σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη χάνει τα κιλά που πήρε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, πριν τρία χρόνια!

Η εμφάνιση της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου στα πρόσφατα μουσικά βραβεία του MAD ήταν μια αποκάλυψη! Πάνω από ένα χρόνο τώρα η αγαπημένη σύζυγος του Θοδωρή Μαραντίνη χάνει τα κιλά που πήρε στην πρώτη της εγκυμοσύνη, πριν τρία χρόνια!

Κι όμως, η ίδια η Σίσσυ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE πως η μάχη με τα 30 περιττά κιλά ξεκίνησε αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της και ολοκληρώνεται περίπου μετά από 3 χρόνια.

Η 31χρονη Χρηστίδου, κατάφερε αυτό που μοιάζει απίθανο χωρίς τη χρήση επιστημονικών μεθόδων: να πέσει από τα 92 στα 62 κιλά. Η ίδια εξομολογείται πως αδυνάτισε γιατί έτσι ήθελε!

"Είχα αποφασίσει να τα χάσω από την πρώτη στιγμή που γέννησα, γιατί θέλω να ξανακάνω παιδί. Η μαμά μου, που κι αυτή είχε πάρει 30 κιλά στην εγκυμοσύνη της, μου είχε πει ότι αν δείξω λίγη προσοχή, τα κιλά θα φύγουν μόνα τους".

Βέβαια, η απόφαση της κοκκινομάλλας πλέον παρουσιάστριας ήρθε φυσικά αφού το μόνιμο πρόβλημα της ήταν τι θα φορέσει. Ας μην ξεχνάμε πως πέρσι στο "Μες την Καλή Χαρά" είχαν αλλάξει δύο στυλίστες και τότε τα πηγαδάκια μιλούσαν για απομάκρυνση εξαιτίας της Χρηστίδου που δεν της άρεσαν τα ρούχα που έπρεπε να φορέσει. Βέβαια και σε αυτά τα σχόλια, η Σίσσυ απαντά:

"Γράφτηκαν διάφορα για τα κιλά μου, αλλά όχι από ανθρώπους που με πληρώνουν. Τα σχόλια που μου έκαναν γίνονταν δημόσια και καταλαβαίνω πολύ καλά τις γυναίκες που ζουν κάτι αντίστοιχο στο δικό τους κύκλο. Αλλά δεν στεναχωρήθηκα ποτέ πραγματικά για τα κιλά μου, δεν ένιωσα άσχημα. Και όσο είχα τα κιλά, αλλά και τώρα, ο κόσμος ήταν ζεστός μαζί μου. Οι γυναίκες που συναντούσα στο σούπερ μάρκετ μου έλεγαν τι τραβάνε με τα κιλά και τα σχόλια για το βάρος τους και ένιωθα άσχημα. Υπάρχει ρατσισμός στις γυναίκες με επιπλέον κιλά".

Η καλή νεράιδα της Χρηστίδου ήταν η προσωπική της διατροφολόγος – διαιτολόγος Μαρία Ψωμά, η οποία της σύστησε να κάνει εκτενείς εξετάσεις που αφορούσαν στην καλή λειτουργία του θυροειδή και στα ιδανικά επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Τι προτείνει η Σίσσυ:

Να έχεις υπομονή και να μην εμπιστεύεσαι δίαιτες- αστραπή. Άφησε το χρόνο να κάνει το θαύμα του και μην απελπίζεσαι από τα κακόβουλα σχόλια των γύρω σου σχετικά με τα κιλά σου.

* Η ποικιλία των γευμάτων που καταναλώνεις μέσα στην ημέρα πρέπει να είναι μεγάλη.

* Κατανάλωσε πολλά λαχανικά και φρούτα. Είναι κάτι που όλο λέμε αλλά σπάνια κάνουμε.

* Μην ξεχνάς το πρωινό γεύμα!

* Κατανάλωσε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό.

Κ.Π, πηγή People