Όλα τα μυστικά για κορμάρα σαν της Σολωμού

21.10.2011
Πόσες φορές δεν λιμπίστηκες το κορμάκι των διάσημων κοριτσιών και ξενύχτησες ψάχνοντας να βρεις τι δεν

Πόσες φορές δεν λιμπίστηκες το κορμάκι των διάσημων κοριτσιών και ξενύχτησες ψάχνοντας να βρεις τι δεν τρώνε που εσύ το τρως; Μάλλον πολλές, αλλά η Μαρία Σολωμού που είναι κορμάρα, σου αποκαλύπτει (μέσα από την συνέντευξη της στο περιοδικό OK) πώς καταφέρνει να διαθέτει το κορμί που διαθέτει και πώς θα το αποκτήσεις και εσύ, αν βαδίσεις στα βήματα της. Διάβασε προσεκτικά τα μυστικά της και κάντο όπως η Σολωμού και ας σιχαίνεσαι τον σολωμό!

Η διατροφή της:

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις το πρωί με ένα τοστ με κασέρι και γαλοπούλα ή με ένα γιαούρτι (με 2% λιπαρά) και φρούτα.

Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει: μόνο ψητό κρέας (όπως κοτόπουλο) ή ψάρι και πράσινη σαλάτα (ρόκα ή μαρούλι). Εναλλακτικά πες ναι στο βραστά λαχανικά (όπως το καρότο) και ο τόνος σε νερό. Το μενού της Σολωμού πολλές φορές περιλαμβάνει τρία ασπράδια βραστού αυγού.

Τι αποφεύγει:

Το ψωμί και οι σφολιάτες είναι στη μαύρη λίστα της ηθοποιού ενώ το junk food και τα ζυμαρικά τα αποφεύγει και αυτά με επιτυχία! Εσύ είσαι μακαρονού;

Τα μυστικά της:

Αν θέλεις να αποκτήσεις τις διαστάσεις του σώματος της Σολωμού τότε δεν έχεις παρά να τρως μόνο όταν πεινάς και να αφουγκράζεσαι το βάρος σου από τα ρούχα σου που είναι η καλύτερη ζυγαριά του κόσμου!

Τα γλυκά, οι τηγανητές πατάτες και τα άλλα κακά: υπάρχει άραγε άνθρωπος που να μην τρελαίνεται για λιχουδιές; Είτε είναι τηγανητές πατάτες είτε γλυκά, η Σολωμού δηλώνει φαν αλλά μην το πάρεις τη μετρητοίς. Μπορεί να αποφεύγει τα γλυκά αλλά δεν απαγορεύει στον εαυτό της ένα γλυκό την εβδομάδα αν της έρθει η όρεξη. Απόλαυσε και εσύ το αγαπημένο σου γλυκό μια φορά την εβδομάδα, αφού το μέτρο είναι γνωστό ότι είναι με το μέρος σου!

Όμως η διατροφή μόνο δεν αρκεί για να έχει κορμάκι σαν της Σολωμού, αφού πρέπει να κουνήσεις λίγο και το κορμάκι σου. Pilates και χορός τα μυστικά της Μαρίας για θεϊκό κορμάκι! Αν βαριέσαι το γυμναστήριο δεν έχεις παρά να το ρίξεις στο latin και να κάψεις τις θερμίδες σου ενώ κουνάς ρυθμικά το κορμάκι σου και το ευχαριστιέσαι με την ψυχή σου κατά το παράδειγμα της Σολωμού!

Ελένη Α.