Swing γιόγκα: δοκίμασέ την!

31.10.2011
Για την antigravity ή swing yoga, τη γιόγκα δηλαδή που αψηφά τη βαρύτητα έχουμε ξαναμιλήσει.

Για την antigravity ή swing yoga, τη γιόγκα δηλαδή που αψηφά τη βαρύτητα έχουμε ξαναμιλήσει. Αυτή τη φορά μπαίνουμε στο στούντιο της προπονήτριας γιόγκα Έιλιν Φέμπλς (Aileen Febles) και παρακολουθούμε πως εφαρμόζουν την περίτεχνη αυτή μορφή άσκησης απλές γυναίκες της διπλανής πόρτας

Όπως θυμάσαι, η εν λόγω μορφή γιόγκα, γίνεται πάνω σε μια υφασμάτινη αιώρα που κρέμεται από το ταβάνι του γυμναστηρίου και όχι στο πάτωμα παρόλο που στηρίζεται στις κλασικές πόζες και στάσεις της γιόγκα. Το βασικό πλεονέκτημά της antigravity είναι πως τεντώνεις όλο το σώμα σου χωρίς να χρειάζεται να στηρίζεις το βάρος του κορμιού σου.

Ακόμα και πολύ νεαρά άτομα όπως η 12χρονη Ανέτ Αλόνσο (Anette Alonso) τα καταφέρνουν μια χαρά πάνω στην αιώρα και η νεαρή μας περιγράφει τα συναισθήματά της. Το ίδιο κάνει και η 69χρονη Μάρντιν Μιτσελ (Mardeene Mitchell) που αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να είσαι νεούδι για να κάνεις swing yoga.

Δες το βίντεο και απόλαυσε την τόσο ξεχωριστή γιόγκα που ήδη έχει ξεκινήσει τα πρώτα δειλά βηματά της σε γυμναστήρια και της Ελλάδας!

Ήδη η Swing Υoga πραγματοποιείται στο Κέντρο θεραπευτικής άσκησης και ευεξίας Fisiokinesis.

Το WomenOnly εξασφάλισε ένα δωρέαν δοκιμαστικό μάθημα antigravity yoga για δύο τυχερές αναγνώστριες. Στείλε mail στο [email protected] και δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 7/11/2011 ή κάνε LIKE και άφησε το σχόλιο σου στην σελίδα του WomenOnly στο FACEBOOK/https://www.facebook.com/womenonly.gr.

Μην ξεχάσεις να αναφέρεις τα στοιχεία επικοινωνίας σου. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τρίτη (8/11/2011).

Μετάφραση- Απόδοση Βίντεο: Κατερίνα Πατούλια, Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου