Μαράια Κάρεϊ: πώς έχασε 30 ολόκληρα κιλά

09.11.2011
Μπορεί η γέννηση των δίδυμων παιδιών της τον Απρίλιο να την γέμισε χαρά, όμως το να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη αποδείχτηκε κανονικό βάσανο για τη Μαράια Κάρεϊ.

Μπορεί η γέννηση των δίδυμων παιδιών της τον Απρίλιο να την γέμισε χαρά, όμως το να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη αποδείχτηκε κανονικό βάσανο για τη Μαράια Κάρεϊ.

Η 41χρονη τραγουδίστρια περιόρισε στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις της και περιμέναμε μέχρι το Σεπτέμβριο για να την δούμε. Πρόσφατα, η Κάρεϊ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρόζι Οντόνελ με τον ομώνυμο τίτλο "Rosie O’Donnell Show" κι εκεί όλοι θαυμάσαμε τα αποτελέσματα της δίαιτας και διατροφής που ξεκίνησε η διάσημη σταρ από τον Ιούλιο παρακαλώ.

Η Μαράια που αποτελεί το βασικό πρόσωπο της καμπάνιας της "Jenny Craig", τόνισε πως έχει μπει σε πρόγραμμα από τις 22 Ιουλίου και από τότε έχασε 13,6 κιλά ενώ αμέσως μετά την γέννα των διδύμων είχε χάσει ακόμα 18 κιλά, που ήταν κυρίως υγρά που έφυγαν κατά τον τοκετό.

Η Κάρεϊ αποκάλυψε πως η διάρκεια της κύησης υπήρξε σκληρή για εκείνη καθώς εμφάνισε διαβήτη και έντονο οίδημα σε όλο το σώμα:

"Νιώθω καλύτερα από κάθε άποψη, ψυχικά, σωματικά και πνευματικά. Το πρήξιμο που οι περισσότερες έγκυες έχουν μόνο στα πόδια, το είχα σε όλο μου το σώμα, παρέα με το διαβήτη, την εφίδρωση. Τα πόδια μου ήταν τριπλάσια και δεν θέλω να ξαναζήσω τέτοιες στιγμές", τόνισε η τραγουδίστρια!

Η Τζένι Κρέγκ (Jenny Craig) που ανέλαβε το αδυνάτισμα της Κάρεϊ αποφάσισε να την κάνει πρέσβειρα του αυστηρού προγράμματός της. Με το οποίο ακόμα και οι πιο απελπισμένοι άνθρωποι, ειδικά οι γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη χάνουν πάνω από 20 κιλά.

Εκτός από την κατανάλωση των προϊόντων διατροφής της Κρεγκ, η Μαράια μαγείρευε και τα δικά της πιάτα ενώ ασκούνταν επί 45 λεπτά τουλάχιστον τέσσερις με πέντε φορές της εβδομάδα.

Πάντως, το παράξενο είναι πως η Μαράια αποφεύγει να ζυγιστεί αλλά την ενθουσιάζει πως πλέον χωρά σε ρούχα νούμερο 4 ή 6 (ΗΠΑ).

Και δεν είναι μόνο η βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισής της που αποτελεί κίνητρο για την Κάρεϊ για να συνεχίσει την προσπάθεια αδυνατίσματος που κάνει. Ακόμα και δουλειές που είχε να κάνει καθημερινά (όπως το να πάει στο μπάνιο), την δυσκόλευαν με τόσα περιττά κιλά επάνω της..

"Το θέμα δεν είναι να πω 'δείτε με' πως αδυνάτισα. Το θέμα είναι πως είμαι υγιής”, λέει η 41χρονη.

Πάντως η Κάρεϊ τονίζει πως η καισαρική τομή που έκανε για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμά της αποτέλεσε άλλο ένα εμπόδιο για να ξεκινήσει να γυμνάζεται αμέσως μετά τη γέννα.

Η δίαιτα: η δίαιτα που κάνει αποτελεί το 90% της προσπάθειάς της ενώ το 10% είναι αποτέλεσμα της γυμναστικής της.

* Οι θερμίδες που καταναλώνει είναι συγκεκριμένες και ισορροπημένες και λατρεύει τις σούπες.

* Δεν ανεβαίνει στη ζυγαριά αλλά προτιμά να βλέπει πόσο βελτιώνεται μέσα από τα ρούχα της.

* Αποφεύγει τη ζάχαρη, το λευκό αλεύρι και τα τυποποιημένα τρόφιμα.

* Ασκείται βγάζοντας τα σκυλιά της βόλτα, κάνοντας ασκήσεις δίπλα στην αμμουδιά, χρησιμοποιεί και ελεύθερα βάρη ενώ αν δεν κρυώνει, κολυμπά ή κάνει αεροβική στο νερό.

Παρακολούθησε το σποτ της Κάρεϊ για την Jenny Craig και δες την αποκλειστική συνέντευξη της Μαράια που μιλά για όλα... στο βίντεο που ακολουθεί!

Κατερίνα Π.