Οι ασκήσεις της Κιμ κόντρα στο τοπικό πάχος

20.01.2012
Μπορεί να έχει ήδη δύο διαζύγια στο ενεργητικό της, όμως η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) δεν το βάζει κάτι και προσπαθεί να διατηρεί το σώμα και το πνεύμα της ακμαίο μέσα από τη γυμναστική.

Και πως θα βρει τον επόμενο γαμπρό, αν δεν ασκήσει σωστά τα ξακουστά της οπίσθια. Σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media, η 30χρονη Κιμ προσέλαβε την προπονήτρια Τζεν Γκαλάρντι και με την βοήθειά της έβαλε ως στόχο να σμιλέψει και να ανορθώσει ακόμα περισσότερο τους γλουτούς της.

Οι ασκήσεις που προτίμησαν για το μεγάλο τους στόχο είναι μεν απλές και σύντομες αλλά μπορούν να μεταμορφώσουν πραγματικά τα οπίσθια και της Κιμ και τα δικά σου. Η Κιμ συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Τζένιφερ στη δημιουργία του dvd γυμναστικής ''Fit in your jenas by Friday'' και τώρα συνεργάζονται και πάλι:

Άσκηση πρώτη: προβολές ποδιών

Στέκεσαι με τα πόδια ανοιχτά και φέρνεις το ένα πόδι μπροστά σκύβοντας χωρίς να κάμψεις τον κορμό σου (όπως στην φωτογραφία Νο2)

Άσκηση: πιέσεις τρικεφάλων

Η Κιμ θέλει μαζί με τους γλουτούς να γυμνάζει και τα μπρατσάκια της. Γι' αυτό και η Τζεν προτιμά να εφαρμόζει μαζί τι και ασκήσεις για τους τρικέφαλους.

Ξάπλωσε στο πάτωμα με τα πόδια ευθεία μπροστά και στήριξε τα χέρια σου πίσω σου σε κάποιο σκαλοπάτι ή καρέκλα. Λύγισε τους αγκώνες και ανασήκωσε τους γλουτούς από το έδαφος (βλέπε φωτογραφία Νο3). Διατήρησε την κοιλιά σου σφιχτή για να μην επιβαρύνεις τη μέση. Τα γόνατα πρέπει να είναι ελαφρά λυγισμένα.

Άσκηση: βαθιά καθίσματα:

Είναι η απόλυτη άσκηση για στητούς γλουτούς και η Κιμ ιδρώνει πολύ για να την πραγματοποιήσει. Με τα πόδια ελαφρά ανοιχτά και τα βαράκια στο χέρι, σκύψεις προς τα κάτω προσέχοντας οι γλουτοί να μην ξεπερνούν το ύψος του κεφαλιού.

Ταυτόχρονα, για να διατηρείς το κίνητρό σου για άσκηση δυνατό, η προπονήτρια της Καρντάσιαν προτείνει να σκέφτεσαι και τα οφέλη που θα έχουν στην υγεία σου συγκεκριμένες διατροφικές και fitness επιλογές που κάνεις.

Για παράδειγμα, άλλαξε τα σνακ που καταναλώνεις αντικαθιστώντας τα με την πιο υγιεινή εκδοχή τους. Δεν πρέπει να στερηθείς για παράδειγμα το ψωμί αλλά να το αντικαταστήσεις με κριτσίνι ολικής άλεσης που σε συνδυασμό με ντιπ γιαουρτιού χαμηλών λιπαρών, σε κρατά χορτάτη και ευχαριστημένη.

Όσο για τα σνακ που καταναλώνεις το βράδυ, αυτά έρχονται όχι εξαιτίας πραγματικής πείνας που μπορεί να νιώθεις αλλά λόγω βαρεμάρας. Οπότε βρες μι ασχολία που να κρατά τα χέρια και το στόμα σου απασχολημένα!

Πέραν της βοήθειας της Γκαλάρντι, η Κιμ έχει φτιάξει και το δικό της dvd με ασκήσεις για τόνωση των γλουτών. Δες ένα απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί!