Ριάνα: δείχνει πως γυμνάζει το καυτό κορμί της

20.02.2012
Φαίνεται πως το νερό στα Μπαρμπέιντος όπου γεννήθηκε κάνει θαύματα! Ο λόγος για τη Ριάνα που το σώμα της κάνει πολλές γυναίκες να πρασινίζουν από ζήλεια.

Η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε λοιπόν πως διατηρείται σε φόρμα ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Twitter, στην οποία κοπιάζει στο λατρεμένο της ελλειπτικό μηχάνημα.

Ο προπονητής της 23χρονης τραγουδίστριας, Harley Pasternak μίλησε στο περιοδικό People όπου και αποκάλυψε πως η Ρι-ρι γυμνάζεται τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα για 25 λεπτά. Στην ρουτίνα της γυμναστική της λατρεύει να κάνει ποδήλατο, επιτόπιο τζόκινγκ, αναπηδήσεις, ελλειπτικό μηχάνημα και αναπηδήσεις με λάστιχο.

Φυσικά, σε περιόδους που ετοιμάζεται για κάποιο μεγάλο σόου ή ιδιαίτερη εμφάνιση, η Ριάνα ασκείται μέχρι και 5 φορές την εβδομάδα ενώ αυξάνει το καρδιαγγειακό της πρόγραμμα στα 30 λεπτά. O Πάστερνακ που είναι και δημιουργός του προγράμματος διατροφής ''5 Factor'', τόνισε πως η τραγουδίστρια διαθέτει τόσο σφιχτό σώμα εκ φύσεως που το να σμιλέψει κάποιο σημείο του σώματός της αποτελεί παιχνιδάκι.

Σε επίπεδο δίαιτας, η Ριάνα καταναλώνει τροφές με βάση όλα τα είδη φασολιού ενώ στόχος της είναι να απολαμβάνει 5 μικρά γεύματα καθημερινά, ενισχυμένα σε πρωτεΐνη.

Τα μυστικά της Ριάνα:

- Ο Πάστερνακ έχει δημιουργήσει μια σειρά ασκήσεων που μπορεί να πραγματοποιεί η τραγουδίστρια όπου και να βρίσκεται, ακόμα και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της

- Όταν η Ριάνα έχει κάποια λιγούρα, ξεχνά το πρόγραμμα της και την δοκιμάζει δίχως τύψεις για να μην υποκύψει αργότερα σε μεγαλύτερες κραιπαλες.

Kατ. Π