Αdidas Originals: γιορτάζουν τα 40 χρόνια του Trefoil

08.03.2012
Τα adidas Originals παρουσιάζουν τη νέα τους συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι ’12, ανανεώνοντας θρυλικά προϊόντα, 40 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του Trefoil, του θρυλικού τους logo.

Φέτος, τα adidas Originals γιορτάζουν τα 40 χρόνια απ’ τη δημιουργία του Trefoil, του θρυλικού τους logo, καθώς τo 1972 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά προϊόντα με αυτό το λογότυπο! Από τότε, το trefoil έγινε σήμα κατατεθέν των απανταχού Originals fans που αποτελούν τους πιο «αυθεντικούς» πρεσβευτές της street φιλοσοφίας της adidas!

Για τη σεζόν Α/Κ ’12 τα adidas Originals προτείνουν λοιπόν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με concepts που συνδυάζουν την streetwear φιλοσοφία με τις αθλητικές ρίζες της με τον πιο Original τρόπο!

Μονάχο 1972- Λονδίνο 2012

Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων, τα adidas Originals λανσάρουν θρυλικά ρούχα και παπούτσια εκείνης της εποχής, όπως το κλασσικό Track Top και τα adiStar Racer, με ένα πιο σύγχρονο twist. Ολοκληρώνοντας έναν κύκλο 40 δημιουργικών χρόνων και με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τα adidas Originals προτείνουν στους fans τους special edition προϊόντα, γιορτάζοντας παράλληλα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς αλλά και τα Original προϊόντα που έχουν «γράψει» ιστορία. Τ-shirts εμπνευσμένα από τη σημαία της Μ. Βρετανίας μέχρι προϊόντα με μεταλλικές λεπτομέρειες, σε χρυσό και ασημένιο χρώμα, τα adidas Originals προσδίδουν στο 2012 τη λάμψη που του αρμόζει και στους Originals fans το πιο ξεχωριστό στυλ για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Αdidas Originals Core Collection

Για τη σεζόν Α/Κ‘12, τα adidas Originals παρουσιάζουν μια πρωτοποριακή συλλογή με εναλλακτικά concepts που θα συναρπάσει όσους αγαπούν τις streetwear και lifestyle εμφανίσεις! All – time classic κομμάτια, όπως Track Top και Polo Shirt, ανανεώνονται και μας προκαλούν να τα φορέσουμε και πάλι σε νέα χρώματα αλλά και πιο άνετες γραμμές. Η πιο «αυθεντική» συλλογή αυτής της σεζόν συμπληρώνεται από μία πλήρη γκάμα street wear ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ για down town εμπνευσμένες εμφανίσεις!

Κολλεγιακό στυλ για Originals κορίτσια!

Κλασσικά κολλεγιακά logos αναβιώνουν σε μια σειρά προϊόντων που συνδυάζονται με τα πιο "must" αξεσουάρ της σεζόν! Γυναικεία προϊόντα με μοναδικά κολλεγιακά μοτίβα για όλα τα γούστα, αλλά και για πιο glamorous εμφανίσεις έρχονται για να θυμίσουν σε όλους τα φοιτητικά τους χρόνια! Βρείτε κι εσείς τα δικά σας αγαπημένα!!