Τα fitness μυστικά της μονομάχου Στέισι Κίμπλερ

14.03.2012
Θέλει σκληρή προσπάθεια για να είσαι κορίτσι του Τζορτζ Κλούνεϊ. Με τόσο ανταγωνισμό, δεν είναι τυχαίο που η μονομάχος στην καρδιά του Τζορτζ παλεύει τόσο πολύ για να διατηρεί τις αναλογίες τις θεϊκές.

Η 32χρονη μίλησε στο βρετανικό περιοδικό Closer, όπου αποκάλυψε πως το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί είναι προϊόν σκληρής γυμναστικής.


Η Κίμπλερ παραδέχτηκε πως έχει καλά γονίδια που την προίκισαν με λεπτά πόδια και πλάτη άψογη αλλά και η ίδια βοηθά τα γονίδια με ισορροπημένη διατροφή και ειδική γυμναστική με σκοπό να τονώσει τις καμπύλες της. Η ίδια τονίζει:


"Πρέπει να προπονείσαι σκληρά. Αθλούμαι δύο ώρες καθημερινά για να διατηρούμαι σε τέλεια φόρμα. Είμαι αρκετά ψηλή και διαθέτω αθλητικό σώμα. Αυτό είναι ένα ατού που έχω για να κρύβω τα περιττά κιλά που μπορεί να πάρω κατά καιρούς''.

Το αγαπημένο σημείο στο σώμα της Κίμπλερ είναι όπως εξομολογείται η πλάτη της, την οποία φροντίζει να αναδεικνύει με αντίστοιχα εξώπλατα φορέματα.

Όσο για τα διατροφή της και σύμφωνα με το πρακτορείο Cover, η 32χρονη πρώην μονομάχος, αποκάλυψε πως τρέφεται με μεγάλη αυστηρότητα. Καταναλώνει και υδατάνθρακες αλλά αποφεύγει τις δίαιτες που είναι υψηλές σε κατανάλωση πρωτεϊνών γιατί πιστεύει στην ισορροπία που φέρνει την τέλει αρμονία.

Κα. Π