Κόλπα γυμναστικής από τη Μαίρη Συνατσάκη

06.07.2012
Την θαυμάσαμε στα φετινά βραβεία Mad για την ευφράδεια αλλά και το καταπληκτικό της σώμα.

Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη που λατρεύει τη γυμναστική και δεν το κρύβει σε πρόσφατη συνέντευξή της σε μηνιαίο περιοδικό.

Όπως τονίζει η νεαρή παρουσιάστρια, η σχέση της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε μικρή ηλικία και η ίδια θεωρεί πως μια σωστή σιλουέτα χτίζεται με το χρόνο και με επιμονή. Η Μαίρη έχει κάνει βόλεϋ, στίβο, χορό, ενόργανη γυμναστική, αερόμπικ, ακόντιο και ρυθμική- δεν τα λες και λίγα.

Στο διάστημα αυτό της έντονης αθλητικής ενασχόληση, η παρουσιάστρια έχτισε τις βάσεις για ένα υγιές σώμα και ενώ τα τελευταία χρόνια είχε παρατήσει τη γυμναστική λόγω δουλειάς, φέτος ξεκίνησε να ασκείται και πάλι πιο εντατικά.

Η Συνατσάκη γυμνάζεται πλέον τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα κι ακόμα κι όταν δεν έχει όρεξη, επισκέπτεται το γυμναστήριο για να νιώσει ευεξία.

Άλλο κόλπο: τους τελευταίους 7 μήνες η παρουσιάστρια μαθαίνει pole dancing και όπως τονίζει είναι η πιο τέλεια αλλά συνάμα και πιο δύσκολη γυμναστική που έχει κάνει. Φυσικά, μαζί με τα οφέλη στο σώμα σου, η γυμναστική σε στύλο σε κάνει να νιώθεις σούπερ σέξι!

Έξτρα:

Ξεκίνα την ημέρα σου με ένα ποτήρι χλιαρό νερό. Ρίξε μέσα μερικές σταγόνες λεμόνι

Μην τρως λαίμαργα για να φτάσει η εντολή του ότι είσαι χορτάτη στον εγκέφαλο

Μην ξεχνάς να πίνεις αρκετό νερό- η Μαίρη υπέφερε από πονοκεφάλους εξαιτίας αφυδάτωσης

Μην λες ποτέ ''όχι'' σε κάτι που θέλει να φάει πολύ. Η παρουσιάστρια γνωρίζει πως η στέρηση είναι χειρότερη από το να απολαύσεις κάτι με μέτρο.

Όταν παίρνεις μερικά κιλά- όπως τώρα στις διακοπές- κόψε τους υδατάνθρακες το βράδυ, μείωσε τη ζάχαρη, κατανάλωσε πολλά λαχανικά και ψητά.

Οφείλεις να ακούς τις ανάγκες του σώματός για να νιώθεις καλά. Τρώγε μέχρι εκεί που χρειάζεται για να χορτάσεις, γυμνάσου μέχρι εκεί που αντέχει ο οργανισμός σου και όχι μόνο για να φορέσεις ένα καυτό σορτσάκι στην πλαζ αλλά για να νιώθεις καλά γενικότερα.