Κάνε Ζumba με την Ίνα κι απόκτησε επίπεδη κοιλιά

26.10.2012
Για τη Ζumba έχουμε μιλήσει ξανά! Πρόκειται για ένα μοναδικό μαδικό, αερόβιο πρόγραμμα που ενσωματώνει latin ρυθμούς (samba, merengue, chachacha, mambo, salsa, bachata) και χορευτικές κινήσεις από διάφορα είδη χορού όπως reggaeton, hip hop, flamenco, oriental, tango, cumbia δημιουργώντας ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που γυμνάζει όλο το σώμα!

Αυτή τη φορά, επισκεφτήκαμε το ναό του fitness, το γυμναστήριο Fitness Star στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη και κάναμε Zumba με την Ίνα Λαζοπούλου!

Η Ίνα, με σπουδές στο μπαλέτο και αγάπη για το χορό γενικά, αποφάσισε να μυηθεί στη Zumba, την οποία και θεωρεί τρόπο ζωής!

Μαθητεύοντας στο πλευρό του διάσημου προπονητή Zumba, Herman Melo, η τραγουδίστρια και πλέον δασκάλα zumba έμαθε πως μπορείς να κάνεις ένα άψογο μάθημα Zumba για να καις 400 έως 1.000 θερμίδες την ώρα και να φτιάξεις τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Άλλωστε, αυτός είναι και ο κύριος στόχος της Zumba!

Τι ξεχωριστό έχει η Zumba με την Ίνα; Όπως μας εξηγεί και η ίδια, κάθε προπονητής Zumba χρησιμοποιεί κινήσεις και χορογραφίες που ταιριάζουν στο δικό του στυλ. Η Ίνα φροντίζει το πρόγραμμα που πραγματοποιεί να εστιάζει στην εκγύμναση της κοιλιάς!

WomenOnly Tips:

- Κάθε φορά που κάνεις Zumba, πρέπει να αφοσιώνεσαι πλήρως στον προπονητή/ προπονήτριά σου. Είναι σημαντικό να βλέπεις καλά τα βήματα της κάθε χορογραφίας, για να μπορείς να τα εφαρμόσεις!

- Αν είσαι αρχάρια, τοποθετήσου στην αίθουσα σε καλό σημείο για να βλέπεις τα βήματα και να μπαίνεις σε ρυθμό.

-Όσο πιο δυναμικές είναι οι κινήσεις σου, τόσο περισσότερες θερμίδες θα καις!

-Μετά από μερικά μαθήματα, θα έχεις εξοικειωθεί με τις χορογραφίες και θα ευχαριστιέσαι το χορό!

- Θα ευχαριστηθείς με την ψυχή σου τη χορογραφία Balada Boa (Che Che re Che)

Στο βίντεο που ακολουθεί θα έχεις την ευκαιρία να δεις βασικές χορογραφίες από το πρόγραμμα της Ίνας. Ακολούθησε τα βήματα και κάνε κι εσύ Zumba από το σπίτι σου!

Ταυτόχρονα, αν θέλεις να κάνεις Zumba μαζί με την Ίνα, το WomenOnly και το Fitness Star σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις! Το γυμναστήριο Fitness Star παρέχει έκπτωση 15% στις συνδρομές του, σε όλες τις επισκέπτριες του WomenOnly. Ταυτόχρονα, μπορείς να κλείσεις ραντεβού για ένα δοκιμαστικό μάθημα Zumba.

* Eπικοινώνησε με το Fitness Star: Λεωφόρος Θηβών 226, Άγ. Ιωάννης Ρέντης, Τηλ: 2104935017
www.fitness-star.gr , [email protected]

* Την Ίνα μπορείς να την δεις Παρασκευές και Σάββατα σε πλήθος μουσικών σκηνών παρέα με την ροκ μπάντα της Gun play! Άκουσε και το νέο της digital single με τίτλο "Shame on You"

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πατούλια- Χριστίνα Τσατσαράγκου