Τips για τέλειο σώμα μετά τη γέννα από τη Mel B

29.01.2013
Νομίζεις πως πρέπει να δαπανάς πάνω από μία ώρα καθημερινής γυμναστικής για να χάσεις τα κιλά που σου άφησε η εγκυμοσύνη; Κάνεις μεγάλο λάθος. Τούτο υποστηρίζει τουλάχιστον το πρώην Spice Girl, Mέλανι Μπράουν ή γνωστή κι ως Mel B.

Η Μελ είναι μανούλα τριών κοριτσιών και διανύει τα 37 της χρόνια ενώ το σώμα της δεν θυμίζει γυναίκα που γέννησε πριν από λίγο καιρό.

Το κλειδί της άψογης σιλουέτας της τραγουδίστριας είναι οι μικρές δόσεις γυμναστικής που απολαμβάνει. Όπως τόνισε στο βρετανικό περιοδικό ΟΚ η Μελ, φροντίζει να περιορίζει την άσκησή της σε λιγότερο από μία ώρα καθημερινά:

"Τρέχω, περπατάω, κάνω κοιλιακούς και βαθιά καθίσματα. Όλα αυτά μέσα σε 55 λεπτά. Αρνούμαι να δαπανήσω πάνω από μία ώρα κι αυτό φαίνεται πως λειτουργεί''.

Ταυτόχρονα, η Μπράουν προτιμά τη γυμναστική σε ανοιχτούς χώρους:

''Είναι τόσο όμορφο το να γυμνάζεσαι σε εξωτερικούς χώρους. Τρέχω δίπλα στη θάλασσα και νιώθω φρέσκια και αν το πιστεύετε πιο όμορφη.

Και μπορεί η γυμναστική της να μην διαρκεί πολλή ώρα, η δίαιτα της Μελ είναι πάντως αυστηρή.

Η τραγουδίστρια ακολουθεί το πρόγραμμα της Jenny Craig κατά γράμμα. Πάντως, και η δίαιτά της είναι 3-4 ημερών ενώ τις υπόλοιπες απολαμβάνει ελεύθερα γεύματα. Τις ημέρες που είναι ελεύθερες, η Μελ ενδίδει στον πειρασμό της σοκολάτας αλλά χωρίς ακρότητες.