Γυμναστική στο τραμπολίνο για γλουτούς - πέτρα

11.04.2013
Mετά την διάσημη μέθοδό της, τις ασκήσεις στο στρώμα και το πρόγραμμα Metamorphosis, η Τρέισι Άντερσον επιστρέφει πάνω σε ένα μίνι τραμπολίνο και υπόσχεται να σε βοηθήσει να αποκτήσεις γλουτούς 22χρονης.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε πως κατάφερε να πετύχει η μεγαλύτερη υπέρμαχος της Άντερσον και πιο διάσημη πελάτισσά της, η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Το νέο πρόγραμμα πάνω στο μίνι τραμπολίνο (οι τιμές για ένα μίνι τραμπολίνο ξεκινούν από 30 ευρώ και ανεβαίνουν) και η Τρέισι ξεκινά δείχνοντας εννοείται πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εν λόγω όργανο- χωρίς να πέσεις και να τραυματιστείς. Για τα επόμενα 25 λεπτά, οι ασκήσεις γίνονται στο στρώμα με τη βοήθεια του τραμπολίνο (κοιλιακοί, πόδια) ενώ έπειτα ακολουθί το αερόβιο πρόγραμμα.

Το θετικό με το πρόγραμμα στο τραμπολίνο από την Τρέισι είναι ότι έχει συγκεκριμένα κομμάτια στα οποία η Άντερσον σου δείχνει πως να γυμνάσεις την πλάτη, την κοιλία, τα πόδια και όλα αυτά πάνω στο τραμπολίνο. Μέσα σε 55 λεπτά λοιπόν, έχεις κάνει τα πάντα.

Φυσικά. Στο ξεκίνημα, η ιδέα του τραμπολίνο ίσως σε αποθαρρύνει αλλά η τιμή του είναι άκρως ενθαρρυντική, μόλις 26 δολάρια!