Μπείτε στο Club μιας καλύτερης ζωής!

06.06.2005
Αισθάνεστε εξουθενωμένοι; Οι υποχρεώσεις σας κατακλύζουν; Ο ελεύθερος χρόνος σας...έχει πάει περίπατο; Ανακαλύψτε την αξία της σωματικής υγείας και της πνευματικής πληρότητας, και δώστε στη ζωή σας την ποιότητα που επιθυμείτε! Κάντε την αρχή με...άσκηση! Η πίεση της καθημερινότητας, τα "τρελά" ωράρια, οι γρήγοροι ρυθμοί, το άγχος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, που...

Αισθάνεστε εξουθενωμένοι; Οι υποχρεώσεις σας κατακλύζουν; Ο ελεύθερος χρόνος σας...έχει πάει περίπατο; Ανακαλύψτε την αξία της σωματικής υγείας και της πνευματικής πληρότητας, και δώστε στη ζωή σας την ποιότητα που επιθυμείτε! Κάντε την αρχή με...άσκηση! 

Η πίεση της καθημερινότητας, τα "τρελά" ωράρια, οι γρήγοροι ρυθμοί, το άγχος, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, που διαρκώς απαιτούν τον καλύτερο μας εαυτό, διαμορφώνουν την εικόνα της ζωής στην πόλη. Για να είμαστε πάντοτε σε εγρήγορση, πρέπει να διαθέτουμε καλή φυσική κατάσταση. Και σ’ αυτό το σημείο μπορεί να συμβάλλει σημαντικά η φυσική άσκηση. Για το σκοπό αυτό, λειτουργούν ανά τον κόσμο διάφορα health & fitness clubs, που έρχονται να απαντήσουν στις ανάγκες καθενός από εμάς. Στην κορυφή αυτών, το Holmes Place, που, διαθέτοντας 25ετή πείρα και όντας μια εκ των πρώτων επιλογών στο χώρο του fitness παγκοσμίως, έρχεται να μυήσει τους Αθηναίους στα μυστικά της ευζωίας, με ειδικά προγράμματα ζωής και πολυτελείς εγκαταστάσεις, που αποτελούν πραγματική όαση στην καρδιά της Αθήνας!

Εξάλλου, είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο, πως όσοι υιοθετούν κάποιο πρόγραμμα φυσικής άσκησης και δραστηριότητας, 2-3 φορές την εβδομάδα, βελτιώνουν αισθητά τη φυσική τους κατάσταση, και, κατ' επέκταση, την ευεξία και την ψυχική τους ευφορία! Μεθοδική άσκηση, πολύ απλά, σημαίνει:

*Καλύτερη υγεία, λιγότερες αναρρωτικές άδειες, υψηλότερη αυτοπεποίθηση

*Αναπτερωμένο ηθικό και περισσότερη όρεξη για δουλειά

*Αυξημένη παραγωγικότητα και καλύτερη διάθεση

*Αισθητά μειωμένο άγχος που προέρχεται από εργασιακή πίεση 

*Πρόληψη και έλεγχος χρόνιων ασθενειών, και επομένως ισορροπημένη ζωή

Επομένως, η απόλυτη ισορροπία σώματος και πνεύματος, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μίας ποιοτικής και υγιεινής, πάνω απ' όλα, ζωής. Εξειδικευμένα Health & Fitness Clubs, όπως τα Holmes Place, επενδύουν με επιμονή σε αυτό που θα ονομάζαμε "απόκτηση και διατήρηση ενός υγιούς, δραστήριου και απολαυστικού lifestyle". Τελικά, διαφαίνεται πως υπάρχει ο τρόπος για να αποκτήσει κανείς την απαραίτητη σωματική ευρωστία, ώστε να αντεπεξέλθει στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου lifestyle. Μια σειρά από προσφερόμενες στα Holmes Place δραστηριότητες, ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, ενώ οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους υπόσχονται "φιλοξενία" πέντε αστέρων. Γιατί, τελικά, όσο κι αν η ζωή απαιτεί πολλά από εμάς, αξίζει τον κόπο να την απολαύσουμε στο έπακρο!