Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για το ταξίδι του μέλιτος

02.11.2018
Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για το ταξίδι του μέλιτος
Eτοιμάζεσαι να παντρευτείς τον πρίγκιπα που έψαχνες χρόνια! Εντάξει, μπορεί να μην οργανώσεις να έρθει στην εκκλησία καβάλα σε ένα άλογο αλλά αυτές τις στιγμές θέλεις να τις θυμάσαι για πάντα. Και σίγουρα η νέα σας ζωή θα ξεκινήσει με το ταξίδι του μέλιτος που με λαχτάρα περιμένετε μόλις τελειώσει όλο το πανηγύρι του γάμου.

Ένα ταξίδι όμως θέλει οργάνωση - λέξη που θα την έχετε συνηθίσει στη διαδικασία των προετοιμασιών του γάμου -αλλά πρώτα πρέπει να βρείτε τον κατάλληλο προορισμό για το πρώτο ταξίδι της νέας σας ζωής!

Η λίστα με τους πρώτους προορισμούς για το ταξίδι του μέλιτος περιλαμβάνει εξωτικά ταξίδια «τα χρήματα δεν είναι o σκοπός», ταξίδια περιπέτειας και μερικά που είναι φιλικά προς το budget σου αλλά ονειρεμένα. Στο μεταξύ, θα έχετε ξοδέψει μια περιουσία για το γάμο, αλλά το κάνετε μόνο μία φορά (έτσι δεν είναι;), οπότε γιατί να μην ταξιδέψετε σε μερικά από τα πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου. Εάν μάλιστα το σχεδιάσετε σωστά και από νωρίς μπορείτε να βρείτε φτηνές πτήσεις κατά τη διάρκεια των χαμηλών περιόδων.

Διάβασε επίσης: Παντρεύεσαι; 12 ιδέες για ένα ξεχωριστό νυφικό μανικιούρ

Δες, λοιπόν, την παρακάτω λίστα, πάρε ιδέες και άρχισε να πακετάρεις τα πράγματά σας! Άλλωστε οι βαλίτσες μπορεί να είναι έτοιμες πριν από την τελετή του γάμου.

1. Τοσκάνη, Ιταλία

Η Τοσκάνη είναι ακριβώς όπως την απεικονίζουν τα βιβλία και οι ταινίες – έχει ηλιοφάνεια, κυπαρίσσια, ελαιώνες και αμπελώνες. Ένα ταξίδι του μέλιτος σε αυτό το παραδεισένιο τμήμα της βορειοδυτικής Ιταλίας σημαίνει ρομαντικές βραδιές σε ένα παλιό κάστρο που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο και ειδυλλιακές μέρες στη θάλασσα.

2. Μπόρα Μπόρα - Νότιος Ειρηνικός

Ονομάστηκε το «Μαργαριτάρι του Ειρηνικού» από τον εξερευνητή James Cook. Αυτό το μικροσκοπικό νησί Μπόρα Μπόρα είναι το πιο εξωτικό από όλους τους εξωτικούς προορισμούς για το μήνα του μέλιτος. Τα θέρετρα εδώ προσφέρουν εξαιρετικά ιδιωτικά μπανγκαλόους περιτριγυρισμένα από τη θάλασσα με εξαιρετική υπηρεσία δωματίου όπως μασάζ, φαγητό και ποτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την μάσκα σας και να κάνετε κατάδυση ακριβώς έξω από την πόρτα σας.

Διάβασε κι αυτό: 21 διάσημες ελληνίδες νύφες που έχεις ξεχάσει [photos]

3. Κοιλάδα Napa, ΗΠΑ

Το επόμενο καλύτερο μέρος μετά την Τοσκάνη, είναι η κοιλάδα Napa. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα πολυτελές θέρετρο στους λόφους της κοιλάδας που είναι γεμάτοι αμπελώνες. Υπάρχουν πολλά πολυτελή θέρετρα και κτήματα για να μείνετε. Δειπνήστε σε εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών και περιηγηθείτε σε αμπελώνες για γευσιγνωσίες κρασιού.

4. Παρίσι, Γαλλία

Φανταστείτε να περάσετε το μήνα του μέλιτος σας στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου, το Παρίσι! Πιαστείτε χέρι χέρι και κάντε μια βόλτα στα πλακόστρωτα δρομάκια της Πόλης του Φωτός, που είναι γεμάτα με πανέμορφα παλιά κτίρια. Περπατήστε κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα που θα σας μαγέψει. Δειπνήστε σε εστιατόρια με γαλλική κουζίνα και δοκιμάστε το κόκκινο κρασί τους.

5. Μαλδίβες, Ασία

Η πιο απομακρυσμένη αλυσίδα νησιών του κόσμου σημαίνει ρομαντική απομόνωση για τους νεόνυμφους. Οι πολυτελείς παροχές και οι υπερσύγχρονες υπηρεσίες των ξενοδοχείων θα σας κάνουν να θέλετε να περάσετε όλη την ώρα στην ιδιωτική σας βίλα. Παρακολουθήστε ανατολές και ηλιοβασιλέματα πάνω από τα γαλανά νερά. Περάστε τις μέρες σας κολυμπώντας ανάμεσα σε πολύχρωμους κοραλλιογενείς υφάλους και εξωτικά ψάρια.

Αυτό το διάβασες; Από την Diana ως την Chiara: 10 celebrity νυφικά με (σχεδόν) αμύθητο κόστος!

Νικολέτα Μακρή