Περίοδος & διακοπές; Χρήσιμα μυστικά

27.06.2016
Μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις...

Για μια ακόμη φορά η ατυχία σου χτύπησε την πόρτα; Περίοδος και θερινή άδεια θα συμπέσουν; Τι μπορείς να κάνεις για να περάσει ανώδυνα; Μπορείς να απολάυσεις τον ήλιο και τη θάλασσα; Και με την καθυστέρηση τι γίνεται; Υπάρχει τρόπος να την πετύχεις φυσικά; Μάθε τις απαντήσεις που ζητάς!

Θέλεις να καθυστερήσεις την περίοδο; Έχεις ακούσει για λεμόνια κι άλλα γιατροσόφια; Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος; Για μάθε το κλικάρωντας στη φωτογραφία...

Όπως θα διαπίστωσες, αν διάβασες το παραπάνω άρθρο, ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να μεταθέσεις την περίοδό σου είναι η λήψη αντισυλληπτικών. Κάθε άλλο γιατροσόφι δεν μπορεί να σου προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα ενώ υπάρχουν κι αστάθμητοι παράγοντες όπως το κλίμα και το άγχος που μπορούν να φέρουν τα άνω κάτω αναφορικά με την περίοδό σου. Αν αποφάσισες να ακολουθήσεις αυυτή τη λύση, κλείσε ραντεβού με τον γυναικολόγο σου για να σε κατευθύνει. Μάθε κλικάρωντας στη φωτογραφία, τη διαδικασία που ακολουθείται για μετάθεση περιόδου, χρησιμοποιώντας αντισυλληπτική θεραπεία.

Προσοχή όμως: Μην πάρεις τα χάπια δίχως ιατρική συμβουλή και χωρίς να έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις.

Βέβαια, πριν βιαστείς να αποφασίσεις, θυμήσου πως υπάρχουν κι άλλλες λύσεις για να μη χάσεις τα μπανάκια και μια από αυτές είναι η χρήση του ταμπόν.

Μάθε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους πιο συχνούς μύθους περί ταμπόν.

Αν πάλι η ιδέα του ταμπόν σε φοβίζει, μη τα βάφεις μαύρα. Διακοπές δε σημαίνουν μόνο μπάνια αλλά και ξεκούραση. Μπορείς να απολαύσεις την παραλία και τη θέα της θάλασσας υπό τη σκια της ομπρέλας διαβάζοντας περιοδικά, ακούγοντας μουσική και φλερτάροντας!

Για να μη σε προήσει τίποτα, ωστόσο, πάρε τα μέτρα σου και πες αντίο σε πόνους και κράμπες περιόδου, ακολουθώντας μικρές συμβουλές.

Ότι κι αν επιλέξεις: Καλές διακοπές!