Ποιος φοβάται το γιατρό;

05.09.2015
Εξειδικευμένες παροχές υγείας για παιδιά κάθε ηλικίας αλλά και για ενήλικες παρέχονται πλέον σε πολύ ευχάριστο περιβάλλον, στην ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ Δάφνης, στα νότια προάστια της Αθήνας. Με διαγνωστικές εξετάσεις υψηλής ακριβείας καλύπτονται οι ανάγκες κάθε οικογένειας.

Ένα νέο παιδιατρικό τμήμα αιμοληψίας και υπερήχων ξεκίνησε τη λειτουργία του στην ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ Δάφνης με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας. Ετσι σήμερα οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους το καλύτερο μέσα από τις ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες της ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ Δάφνης και φυσικά μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών.

Από το χώρο υποδοχής με παιχνίδια και παραμύθια, έως το χώρο αιμοληψίας που θυμίζει παιδικό δωμάτιο, η εμπειρία της εξέτασης γίνεται ευχάριστη και διασκεδαστική. Παράλληλα οι πλέον καταξιωμένοι ιατροί και οι νοσηλευτές, με πολυετή εμπειρία στον παιδιατρικό τομέα εγγυώνται την άμεση εξυπηρέτηση με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες των παιδιών.

Η ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ Δάφνης αποτελεί το 14ο Κέντρο της ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ και δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη για διαγνωστικές υπηρεσίες υψηλή ακρίβειας. Οι υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνουν Βιοπαθολογικό Εργαστήριο και Τμήμα Υπερήχων.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρότυπο Βιοπαθολογικό Εργαστήριο καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων αίματος και βιολογικών υγρών, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του ασθενή, με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κλινικό του πρόβλημα. Στο Τμήμα Υπερήχων που είναι εξοπλισμένο με τελευταίου τύπου εργαστηριακό εξοπλισμό πραγματοποιούνται υπερηχογραφικές εξετάσεις triplex αγγείων, FNA θυρεοειδούς, διορθικό υπερηχογράφημα και υπερηχογραφήματα συμπαγών οργάνων σώματος από έμπειρο ιατρικό προσωπικό. Και το σημαντικότερο; Όλες οι απαντήσεις των υπερηχογραφημάτων δίνονται αυθημερόν.

Η ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ Δάφνης βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης 224 και Αγ. Δημητρίου, με ιδιαιτέρως εύκολη πρόσβαση στη στάση του Metro Δάφνης.