Η πιο αποτελεσματική & φυσική λύση για το μπούκωμα της μύτης

26.04.2017
Κρύωσες; Ταλαιπωρείσαι από ίωση ή μήπως το προβλημά είναι οι... αλλεργίες; Έχουμε την καλύτερη αλλά και πιο φυσική λύση για όλα τα συμπτώματα.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας και του θαλασσινού νερού είναι γνωστές απ΄αρχαιοτάτων χρόνων. Το θαλασσινό νερό, χάρη στα άλατα και τα ιχνοστοιχεία που περιέχει, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το αναπνευστικό και βοηθάει στην αποσυμφόρηση της μύτης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στα περισσότερα κέντρα θαλασσοθεραπείας υπάρχουν ειδικά προγράμματα και θεραπείες βασισμένα στις θαυματουργές ιδιότητες της θάλασσας.

Η φύση & η θάλασσα δίνουν τη λύση!

Το απόλυτα φυσικό προϊόν που απελευθερώνει την αναπνοή

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις ένα προϊόν 100% φυσικό που θα σε ανακούφιζε από το ενοχλητικό μπούκωμα της μύτης, όποια κι αν είναι η αιτία του;

Το καλύτερο φυσικό "φάρμακο"για το κρυολόγημα (κι όχι μόνο) δεν είναι άλλο από το PHYSIOMER. Παρέχει την εγγύηση ενός 100% φυσικού και αποτελεσματικού προϊόντος το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της αναπνοής σε καθημερινή βάση. Μπορεί να χρησιμοποιείται άφοβα χωρίς να προκαλεί εθισμό και από όλα τα μέλη της οικογένειας.

Το PHYSIOMER aποτελείται από 100% θαλασσινό νερό κι αυτό δεν είναι τυχαίο! Σχεδιάστηκε έτσι κατά τρόπο που να μπορεί να μας προσφέρει όλα τα οφέλη των στοιχείων που περιέχονται σε αυτό. Το μυστικό του κρύβεται στα 80 ανόργανα άλατα και ιχνοστοιχεία από το θαλασσινό νερό που συλλέγεται από τον κόλπο του Saint - Malo και τα οποία έχουν ποικίλους ρόλους. Μελέτες έχουν καταδείξει άμεση θετική επίδραση αυτών των ανόργανων αλάτων στα κύτταρα του ρινικού βλεννογόνου.

Κι επειδή κάθε περίπτωση είναι μοναδική, χάρη στα διάφορα προϊόντα που διαθέτει η σειρά, το PHYSIOMER προσαρμόζεται και καλύπτει κάθε ανάγκη.

Βρες ποιο είναι καταλληλότερο για εσένα σε 3 απλά βήματα εδώ.