Pippa Middleton: Το μυστικό για να μένει δροσερή και fit το καλοκαίρι της εγκυμοσύνης της

08.08.2018
Pippa Middleton: Το μυστικό για να μένει δροσερή και fit το καλοκαίρι της εγκυμοσύνης της
Η αδελφή της δούκισσας του Cambridge διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και μοιράζεται εμπειρίες της με όλο τον κόσμο.

Η Pippa Middleton παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, James Matthews, πέρσι και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Λάτρης της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής η ίδια, δεν θα μπορούσε να αλλάξει τρόπο ζωής ακόμη και σε αυτή την περίοδο της ζωής της.

Στη φωτογραφία κάτω, το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό τους, με την κοιλίτσα της μέλλουσας μαμάς να διακρίνεται κανονικότατα..

Μέσα από τη στήλη που διατηρεί στο UK supermarket Waitrose η 34χρονη Pippa αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει κάτι πιο αναζωογωνιτικό από μια βουτιά στην πισίνα. Ακόμη και όταν είσαι σε... ενδιαφέρουσα!

"Μιλώντας από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το κολύμπι είναι η πιο απολαυστική και ανταποδοτική μορφή άθλησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης μου", γράφει η μέλλουσα μανούλα ποζάροντας με ολόσωμο μαγιό στο πλευρό του προπονητή της [φωτό κάτω]

Η Pippa, αντίθετα από την αδελφή της, η οποία υπέφερε από έντονες ναυτίες και στις τρεις εγκυμοσύνες της, προχώρησε "αναίμακτα" αυτή την ευαίσθητη πρώτη περίοδο, όπως παραδέχτηκε και η ίδια.

"Καθώς η ζέστη του καλοκαιριού επιβαρύνει το αίσθημα του πρηξήματος και του φουσκώματος, το κολύμπι διατηρεί το κορμί πιο δροσερό όσο γυμνάζεσαι, κάτι που συνιστά τεράστια ανακούφιση για μια έγκυο γυναίκα, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει το πρήξημο να φτάσει στα χέρια και τα πόδια. Ακόμη και στους πιο δροσερούς μήνες όμως, μια βουτιά στην πισίνα είναι το ίδιο απολαυστική", συμπληρώνει η Pippa.

Ωστόσο, αν είσαι έγκυος και θέλεις να βγεις στον ήλιο, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες τι πρέπει να προσέχεις!!!